Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húúú, ez a fickó nagyon durva. Ha a nagyok között is képes lesz majd ilyenekre, akkor szvsz pár évre megoldódik a csatárkérdés. A mozgása hasonlít a Samuéhoz, viszont magasabbnak és fizikálisan erősebbnek tűnik. Csak így tovább Etóka:)Lionel85 írta:A 17 éves Gael Etock, a Juvenil A csapat tagja lőtt egy cseles gólt
Nem rossz, azért jó ilyen tehetségeket látni.Továbbra is töretlen a fejlődés.
Ezek szerint nem Pedro és Sergi az aki az utánpótlásból nagyot fog alkotni a nagy csapatban is. (Jeffrent, és az idén felhozott fiatalokat MÉG nem sorolám ide).Lionel85 írta:A 17 éves Gael Etock, a Juvenil A csapat tagja lőtt egy cseles gólt
De igen, valószínűleg ...Tdavid írta:Szép kis gólt vert a kicsiLionel85 írta:A 17 éves Gael Etock, a Juvenil A csapat tagja lőtt egy cseles gólt
![]()
Nem ő az a gyerek akit Samu távozása után a következő Eto'o-nak mondtak?
Az lehet, ráadásul Samu keze benne van a dologban. Egy Eto'o által támogatott alapítvány révén jött ide 2006-ban. Kameruni gyerekeken segít Eto'o, közülük Etock az, aki ilyen szép gólokkal hálálja meg eme gesztust.Tdavid írta:Szép kis gólt vert a kicsiLionel85 írta:A 17 éves Gael Etock, a Juvenil A csapat tagja lőtt egy cseles gólt
![]()
Nem ő az a gyerek akit Samu távozása után a következő Eto'o-nak mondtak?
Szép kis gólt vert a kicsiLionel85 írta:A 17 éves Gael Etock, a Juvenil A csapat tagja lőtt egy cseles gólt
Azért hidd el, hogy van. S ha tényleg kezdőként számolnának vele, szerintem megérné kölcsönadni.Zokneenho írta:Hát Muniesa van talán a legközelebb az A csapathoz, ezért őt elég nagy hülyeség lenne kölcsönbe dobni, 4. vagy 5. számú belső bekknek tökéletes. Pláne, hogy felkerültek a kicsik a 2. osztályba, és a Depor és a Segunda Division közt szerintem nem sok különbség van.
lluisllach89, ajánlom neked hogy megfelelő lelkierő birtokában nézd végig mégegyszer ezt a meccset.lluisllach89 írta:palesz77 írta:Na, én most írnék pár szót az ifikről...
Jonathan: Tegnap szürkébb volt mint szokott, a passzai 90%-ban alibi hátrapaszok voltak. Nem is helyezkedett nagyon jól, nem volt megjátszható. Az első félidő végére kezdett belejönni, de a 2.-ra megint leeresztett. Viszont volt egy hihetetlenül nagy passza. Szöglet vagy valami hasonló volt, a lényeg hogy utána ott állt a 16-os csücskénél kicsit távolabb. Megkapta a labdát, mentek feléje ketten, ő meg rögtön úgy átvarázsolta Bojannak a túloldalra, hogy csak lestem.
[![]()
Ez nagy passz? Annyi hogy gyorsan kellett döntenie, és az amúgy üresen álló Bojanhoz ívelni. Szép, de nem akkora mint ahogy beállítottad.
Próbált küzdeni becsülettel, de harcosságban mindent vitt a Sevilla középpályája.
Akkor haragudtam meg amikor agyonrúgatta Maxwellt, ha kicsit hosszabb labda akkor nem arra kellett volna koncentrálnia hogy hogy érje el, hanem hogy hova lőjje..
Hát Muniesa van talán a legközelebb az A csapathoz, ezért őt elég nagy hülyeség lenne kölcsönbe dobni, 4. vagy 5. számú belső bekknek tökéletes. Pláne, hogy felkerültek a kicsik a 2. osztályba, és a Depor és a Segunda Division közt szerintem nem sok különbség van.ab1daL írta:Talán még Muniesa kölcsönbe elmehetne a Deporhoz, de úgy gondolom, hogy a másodosztály az összes fiatalnak fejlődési lehetőség, szóval maradjon mindenki a helyén!![]()
Ha már másodosztály (nemtom volt e már) Sergio García (Betis)Espanyol
Biztos, hogy nem vállunk meg egyiktől sem! Annak idején a mostani sztárokat is szívesen elkapkodták volna. (Xavi, Iniesta, Puyol stb....) Az természetes, hogy érdeklődnek irántuk...Lionel85 írta:Egyes hírek szerint a Bolton Wanderers Thiago Alcántarát venné meg szívesen, a Deportivo pedig Muniesát. Remélem gyorsan visszaüzenik, hogy nem eladó egyik sem, mert mindkettőben lehet a jövőben alapember a nagycsapatnál..
palesz77 írta:Na, én most írnék pár szót az ifikről...
Jonathan: Tegnap szürkébb volt mint szokott, a passzai 90%-ban alibi hátrapaszok voltak. Nem is helyezkedett nagyon jól, nem volt megjátszható. Az első félidő végére kezdett belejönni, de a 2.-ra megint leeresztett. Viszont volt egy hihetetlenül nagy passza. Szöglet vagy valami hasonló volt, a lényeg hogy utána ott állt a 16-os csücskénél kicsit távolabb. Megkapta a labdát, mentek feléje ketten, ő meg rögtön úgy átvarázsolta Bojannak a túloldalra, hogy csak lestem.
[
Biztos kimegyek megnézni őket.Fecooo írta:az igazán kicsik jönnek hozzánk
lehet, h érdemes lenne kilátogatni, hátha látnánk 1-2 srácot, akik 10 év múlva robbanhatnak be
Velük én is kieggyeznék.Sanama írta:Úgy tűnik Pep 3 ember hoz fel az ifiktől.
Fontás,JDS,Thiago
cikk:
http://translate.google.hu/translate?hl ... tivo.es%2F