La Masia - Barça fiatalok
A Barca B vezet az Orihuela ellen az 54 percben.:D
A tegnapi Terrassa elleni 1-0-ás győzelmével Luis Enrique csapata kvalifikálta magát a rájátszásba.
Hátha meglesz nekik a másodosztály.

-
- Llegenda del Barça
Már "fifában" is rúgtam vele gólt!

Am. azt hozzá kell tenni, hogy azért az 1. osztályban nincsenek ilyen "gyenge" védők, akiket ennyire lehet szívatni!

Van stílusa

Télleg ügyes
öööö, debrcabarcabaarca írta:Ha 7 ponttal vagyunk lemaradva az elsőtől, és még egy csapat megelőzött minket, akkor hogy vagyunk másodikak?
Nem harmadikak vagyunk?

szerk.:
Kösz, saját gyártmány.Jó az aláírásképed

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Barça C
Ha 7 ponttal vagyunk lemaradva az elsőtől, és még egy csapat megelőzött minket, akkor hogy vagyunk másodikak?
Nem harmadikak vagyunk?
Nem harmadikak vagyunk?

- Varatrix
- Director del Fútbol
Menedzser módban feljuttatod a Barca B-t és akkor lehet Barcelona 1-2 helyezéspalesz77 írta:És hányadik helyen kell végeznünk, hogy osztályt lehessen lépni? Remélem sikerül a fiúknak, akkor már asszem a Fifában is benne lenne a csapat![]()
Na, nem ez a fő érv, de szép teljesítmény lenne szerintem...
![]()

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
És hányadik helyen kell végeznünk, hogy osztályt lehessen lépni? Remélem sikerül a fiúknak, akkor már asszem a Fifában is benne lenne a csapatMichaaBee írta:Már csak 7 ponttal vagyunk lemaradva a Sant Andreutól, annyi a szépséghibája a dolognak, hogy az Ontinyent beelőzött és csak másodikak vagyunk.![]()
![]()

Amúgy Thiagoval mi van? Most se jött fel az eddzésre - bár Pep őt nem mindíg hívja fel, Jonathan többször volt kerettag eddig -, meg a meccseken sem szerepel a játszottak között mostanában, csak 20 percre(?) állt be 1 meccsen... Remélem semmi baj, és csak a véletlenek játszanak össze.
Jó az aláírásképed MichaaBee
Már csak 7 ponttal vagyunk lemaradva a Sant Andreutól, annyi a szépséghibája a dolognak, hogy az Ontinyent beelőzött és csak harmadikak vagyunk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2010.04.06. 15:55:50-kor.
H a t t r i c k
- Fernando
- Llegenda del Barça
15.00 Eurosport 2. Ajax-Barcelona utánpótlás meccs. (nem tom hogy élő-e vagy ism.)
Szerk.: Több infóm van. 2 csoportos, 8 csapatos torna Hollandiában. Ismétlés a meccs, és U17-es.
Szerk.: Több infóm van. 2 csoportos, 8 csapatos torna Hollandiában. Ismétlés a meccs, és U17-es.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2010.04.06. 15:10:11-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador d'estrella
mi van gai-al?
mintha mostanában nem játszana...
mintha mostanában nem játszana...
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én is nézem mostanában az eredményeiket! elég szomorú mert a listavezető Sant Andreu is kikapott 3-2-re úgy hogy nem tudtuk kihasználni a botlást.salas9 írta:Sajnos a fiatalok hazai pályán kaptak ki a Sporting Mahonés csapatától.
FC Barcelona - Sporting Mahonés 1-2.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Jugador d'estrella
A pályán nincs, hogy ott van e egyébként....a híreben azt írták a Barcaval edzett.Leomessi14 írta: Bojan nem jatszik?Mintha azt olvastam volna ,hogy ma egyutt edzett a karettel...
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
-
- Entrenador del Barça
Bojan nem jatszik?Mintha azt olvastam volna ,hogy ma egyutt edzett a karettel...BlauGranaGroc írta:Jeffren most játszik az u21-ben Liechtenstein ellen. Spanyolok vezetnek Parejo góljával.
Kicsit meglepődtem, hogy még Diego Capel is itt játszik, azt hittem már idősebb.
-
- Jugador d'estrella
Jeffren most játszik az u21-ben Liechtenstein ellen. Spanyolok vezetnek Parejo góljával.
Kicsit meglepődtem, hogy még Diego Capel is itt játszik, azt hittem már idősebb.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
- Fernando
- Llegenda del Barça
Csatárra semmi szükség szerintem jelenleg. Itt van a fiatal generáció közül 3: Bojan, Jeffren, Pedro. Szerintem untig elég.menczel írta:Hogy lehet h Nolito meg a másik srác ontja a gólokat és még sincsenek soha felhívva? Vagy ők tipikusan 3as osztályú játékosok és eleve ugy szerződtek oda, h gerincet adnak a barca B-nek, de mivel nem olyan fiatalok ezért nem kerülnek majd fel?
A másik amit nem értek h Gai miért nem villog. Amekkora tehetségnek tartják ahhoz képest alig hallani róla.
Aki járatos a témában, szivesen venném a válaszát.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Hogy lehet h Nolito meg a másik srác ontja a gólokat és még sincsenek soha felhívva? Vagy ők tipikusan 3as osztályú játékosok és eleve ugy szerződtek oda, h gerincet adnak a barca B-nek, de mivel nem olyan fiatalok ezért nem kerülnek majd fel?
A másik amit nem értek h Gai miért nem villog. Amekkora tehetségnek tartják ahhoz képest alig hallani róla.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Valóban várható jövőre is egy vagy két fiatal tehetségünk hirtelen berobbanása. Thiago játéka nekem is nagyon tetszik, Jeffren nekem még nem bizonyított eleget és Jonathant is megnézném még egyszer kétszer, hogy mit is tud élesben! Úgyhogy én is örülnék, ha Thiago lenne a jövő évi "meglepi" 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Én is Thiagot, Jonathant várom, meg ha beérik Pedro, és nem lesz szélre igazolás, akkor Bojant szeretném, ha beépítené a keretbe Pep.
Jeffrennel meg szvsz az a célja hogy Alves helyettese legyen, semmi több.
Jeffrennel meg szvsz az a célja hogy Alves helyettese legyen, semmi több.
Més que un club.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Én nem is azt várom hogy nyáron kit veszünk meg, (már csak az elnökválasztás miatt is valószínű ugye, hogy lesz valami nagy igazolás) hanem hogy kit hoz fel Pep a nagy csapathoz.
Pep első évében érkezett Busi, most Pedro, jövőre egy Thiagoval kiegyeznék.
VAMOS BARCA!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Llegenda del Barça
Rendben akk nem szóltam semmitRivaldo11 írta:![]()
Igen.
Fernando: Nem csak pár meccs alapján mondom, láttam őt a spanyolok utánpótlás csapatában is, meg elég sok vidi is van róla-bár ez utóbbi csalóka. Bár aki bekerülve a nagyok közé, lazán vállal dob passzt a szélre, az önmagában nem semmi.
A lényeg: Bátor a srác, megörzi saját énjét bármikor-ez csak az igazán tehetségesekre jellemző.