2009.06.05. 14:46:54
Mivel most több szabadidőm volt az átlagnál, ezért beszéltem néhány emberrel, s lehet, hogy más útját választom a hírességek csarnokának.
Mint azt már említettem, már most jelen pillanatban lehetne 3-4 részből szemezgetni.
Ahogy látom, mások számára is fontos az ilyen módon való tisztelgés a klub felé, s érdeklődnek a téma iránt.
Nem mondom, ha nő lennék nyilván az én alsóneműm is benedvesedne mondjuk Ribéry átigazolási lehetősége hallatán, most azonban inkább megpróbálom a helyén kezelni az elmúlt idényt, kiélvezni, s amennyire lehet elraktározni.
Ezért is gondoltam, hogy pl. a webdelcule-tól is inspirálva megérdemelne az FC Barcelona történelme egy önálló kis zugot, melyben a fanatikusok, vagy az egyszeri szurkolók, érdeklődök kedvükre csemegézhetnének ennek a dicső klub múltjában. Érdekes, tényfeltáró írások, archív dokumentumok, mint a Hírességek Csarnoka, egy-két régi mérkőzés felvételének beszerzése, s közkincsé tétele, blogogálsi lehetőség, képtár, s többek közt egy óriási statisztikai adatbázis, melyből lehetne csemegézni a dicső, s kevésbé szép múltból. A célközönség nem nagy számú, de nem is az lenne a cél, hanem egy apró, de a látogatóit amennyire csak lehet kielégítő antikvárium azok számára, akiket ez foglalkoztat, az olyan szurkolóknak, akik számára az FCB múltja is érdekes, nem csupán a jelene.
Az eurobarca, mint az aktuális, megbízható, igényes hírszolgáltató mellett egy innováció, ami kiegészítené ezen oldalt. Azt hiszem a magyar palettáról még egy ilyen hiányzik (mármint ami a Blaugranát illeti), sőt meg merem kockáztatni az itthon hasonlóan népszerű küllföldi klubok közül az idea megvalósulásával az FC Barcelonáról lehetne legjobban informálódni, leginkább egyé válni, s a így magyar Barca szurkolók lennének leginkább kiszolgálva. A háttér megvan rá, a kreativitás nyilvánvalóan, ahogy a munkaerő is.
Persze most még a tervezgetés fázisában tart a dolog, de az itteni véleményekre is kíváncsi vagyok.
Minden jót!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton