Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
honnan tudod hogy nem láttam játszani?MichaaBee írta:Gai Assulin az Atléticben tolja.
Egyébként honnan tudod, hogy olyan nagy tehetség, ha még nem láttad játszani és nem tudod, hogy melyik csapatban van?![]()
Persze, hogy még nálunk van.House írta:Thiago Alcantara ügye még nálunk van?Azt hallottam, ő is egy nagy tehetség.
zt tudom, hogy a B csapatban volt a 07/08-as idényben..
ügyes gyerek ez a Pedrito!alex27 írta:Barca Atlétic - Sabadell 2-1
Barcelonai részről mindkét gólt Pedro szerezte.
egyébként tényleg idősebbnek tűnik, de hogy a faterja?socio66 írta:tenkl írta: Talán faterja, aki a Barca figyelője. Bár nem látszik ekkora korkülönbség.![]()
Ez elég nagy kapufa volt.
tenkl írta: Talán faterja, aki a Barca figyelője. Bár nem látszik ekkora korkülönbség.
Talán faterja, aki a Barca figyelője. Bár nem látszik ekkora korkülönbség.Varatrix írta: Valaki meg tudná mondani ki ez Bojan mellett?
Kísértetiesen hasonlítanak.
Talán rokonok?
Hát igen az Ipswich Town labdarúgója lett a türelmetlensége miatt.LG írta:De még az sem garancia, pl. Dos Santos esete.Varatrix írta: Majd ha Barca B-ben is hasonló cseleket mutat be, érdemes átgondolni, hogy mire képes a nagyok közt a pályán.
Lehet korai, de lehet hogy nem. Majd az idő eldönti....Varatrix írta:Engem valahogy sosem nyűgöztek le a jól összevágott youtube videók.
Kicsit korai azt mondani, hogy nagy reménység.
Nem???
Majd ha Barca B-ben is hasonló cseleket mutat be, érdemes átgondolni, hogy mire képes a nagyok közt a pályán.
De még az sem garancia, pl. Dos Santos esete.Varatrix írta: Majd ha Barca B-ben is hasonló cseleket mutat be, érdemes átgondolni, hogy mire képes a nagyok közt a pályán.