2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nekem mindegy, csak ne Bojan kárára játszonIlúvatar írta:nem értem mit lát benne Pep...remélem ez volt az utolsó meccse az A csapatban, mennyen vissza a B -be
Azért a meccs végére kezdett belejönni, de rengeteg hibával, és nagyon pontatlanul játszott.Los Banditos írta:Victor Sanchez valami hihetetlenül gyenge játékos. Nem tudom megérteni, hogy mit keres a pályán ez az ember. Ezt a szintet simán megüti Bojan vagy Pedro. Felfoghatalan
Jeffrént kihagytad, ő is jobb nálaLos Banditos írta:Victor Sanchez valami hihetetlenül gyenge játékos. Nem tudom megérteni, hogy mit keres a pályán ez az ember. Ezt a szintet simán megüti Bojan vagy Pedro. Felfoghatalan
Jah. futni alig bír basszus,mehet vissza B-be.Los Banditos írta:Victor Sanchez valami hihetetlenül gyenge játékos. Nem tudom megérteni, hogy mit keres a pályán ez az ember. Ezt a szintet simán megüti Bojan vagy Pedro. Felfoghatalan
ez elegge szomoru...2007. november 4-e óta először szerzett szabadrúgásgólt a Barcelona, akkor Ronaldinho tréfálta meg a Betist
Nem találok különösebb érdekességet, ezt mind tudjuk..Varga Tamás írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... naban.html
Érdekes írás, ajánlom mindenkinek.
Ezért is ez TÖBB,MINT EGY KLUB!Varga Tamás írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... naban.html
Érdekes írás, ajánlom mindenkinek.
Nekem is szmpatikus a srácBenga írta:Ámen.Barcaforever írta:Kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön Busquets játéka.Magas, robbanékony és labdabiztos.(ez az első éve a nagyoknál, ahhoz képest abszolut.)A labdabiztosságot abból is könnyen le lehet szűrni, h rengeteget szabálytalankodnak ellene.
Én mellette
Most az a gond, hogy túl sok jó playánk van arra a posztra.
De Yayát következő meccsen mindenképpen kezdetném.
Ámen.Barcaforever írta:Kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön Busquets játéka.Magas, robbanékony és labdabiztos.(ez az első éve a nagyoknál, ahhoz képest abszolut.)A labdabiztosságot abból is könnyen le lehet szűrni, h rengeteget szabálytalankodnak ellene.
Én mellette