2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért, hány meccset láttál tőle?LG írta:Én még a Piké gyereken nem vettem észre, h olyan hatalmas tehetség lenne.
Mr. Master írta:Fabregas, Merida, Pigue, egyik se nagyon támadó... Remélem Platini terve beválik és nem viszik végre el a játékosainkat!Atesz írta:Én azért örülnék annak, ha nem csak támadó posztra nevelnének ki klasszisokat a fiatalok közül.
Azért várom én már a klub új (talán egyszer) Puyol utód középső védőjét, vagy esetleg Sergi utódját stb. stb...
Azért mégiscsak jó dolog (számomra legalábbis) hazai játékosokat látni Barca mezben!!!
Fabregas, Merida, Pigue, egyik se nagyon támadó... Remélem Platini terve beválik és nem viszik végre el a játékosainkat!Atesz írta:Én azért örülnék annak, ha nem csak támadó posztra nevelnének ki klasszisokat a fiatalok közül.
Azért várom én már a klub új (talán egyszer) Puyol utód középső védőjét, vagy esetleg Sergi utódját stb. stb...
Azért mégiscsak jó dolog (számomra legalábbis) hazai játékosokat látni Barca mezben!!!
De örülnék ha Németh Krisztiánt a Liverpool B ből leigazolnák a Barca B-beWa2x_ írta:Lesznek itt tehetségek méég..bár ők még nagyon fiatalok, sok irányba fejlődhetnek, nehéz lenne véleményt mondani.
M.Riijkaard írta:Majd számolnak velük később, ha egyáltalán tényleg akkora durranások mint azt most beállítják. Krkic pedig egyedülálló, nem minden játékos olyan tehetséges akiről írnak kétszer meg tesznek fel videót a youtube-ra. És még neki is bőven van mit fejlődni. Egyébként még nem is láttad játszani Assulint, lehet, hogy Guddy még jobb egy 16 évesnél, bármennyire is utálod.
Majd számolnak velük később, ha egyáltalán tényleg akkora durranások mint azt most beállítják. Krkic pedig egyedülálló, nem minden játékos olyan tehetséges akiről írnak kétszer meg tesznek fel videót a youtube-ra. És még neki is bőven van mit fejlődni. Egyébként még nem is láttad játszani Assulint, lehet, hogy Guddy még jobb egy 16 évesnél, bármennyire is utálod.M.Riijkaard írta:Most hallotam hogy ez a Gai Assulin is egy csodagyerek ha tényleg az
akkor Rijkaardék miért nem számolnak vele hmm?Tudom hogy 16 éves
de ha ezt nézzük akkor Kríkics csak 1 évvel idősebb nála és a kezőben
játszik.Tehát én azt mondom hogyha tényleg vannak fiatal tehetséges
futtbalistáink akkor mire várnak még hiszen övéké a jövő sztem meg
érdemelnék hogy kipróbálnák őket és ha beválnának akkor nem volna
muszáj itt mindenkivel számolni mint:Gudhjonsen és mégegypár nehéztüzér..
És nem volna muszáj máshonan igazolni játékosokat is méreg drágán sztem.
Az Aris Thessaloniki-be került.Ráadásul ingyen,mivel lejárt a szerződése.Figinho írta:Nem tudja valaki,hogy Toni Calvoval mi lett??
Toni Calvo-t tavaly augusztusban egy görög csapatnak (pontosan nemtudom, hogy melyiknek) adtuk el asszem végleg...Figinho írta:Nem tudja valaki,hogy Toni Calvoval mi lett??