Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem Bojanból nagyobb tehetség lesz, mint MessibőlCooltiszo írta: MEssi szintű tehetségnek tartják.
Ezt az egyet nem hiszem el. De ki tudjaCooltiszo írta: MEssi szintű tehetségnek tartják.
Mivel előtte meg elég unfair volt, hogy nem adták vissza a labdát és gólt lőttek, ez szerintem természetes volt. Szóval csak korrigálták a unfairséget.Game90 írta:Nagyon jó videó, jó látni, hogy még létezik a Fair-Play![]()
Magyarul pár infó róla, már ha emlékezetem nem csal:)Kira írta:Tudna valaki pár dolgot írni az egyik tehetségünkről, Bojan Krkic-ről? Sajnos keveset hallottam róla.Minden infó érdekel az életével és a pályafutásával kapcsolatban!
www.bojan-krkic.comKira írta:Tudna valaki pár dolgot írni az egyik tehetségünkről, Bojan Krkic-ről? Sajnos keveset hallottam róla.Minden infó érdekel az életével és a pályafutásával kapcsolatban!
És te is abban a gyárban dolgoztál?:DRoniee21 írta:Igen,az apja fulladt vizbe,méghozzá akkor azthiszem amikor Dinho csak 7 éves volt!ÉS az apját is Joaonak hivták! OFF:De A nagyapját Ervino de Assisnak hivták és a nagyanyát pedig:Eva Maria da Silva,és egy cigaretta gyárban ismerkedtek meg egymással Santa Cruz do Sulban![]()
![]()
sztem Ronnie még ott futkos a pályán....Game90 írta:Az apja fulladt a medencébe nem? Akkor gondolom az ő emlékére hívják Joao-nak.
Nem a nagyapja emlékére?Roniee21 írta:Igen,Joao ,Az apja emlékére nevezték el így