Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
18 éves és elég jól látta el a feladatát, ő lehet a következő saját nevelésű játékosunk, aki felkerülhet a nagyokhoz és minden tehetsége megvan ahhoz, hogy meg is maradjon ott és ne kallódjon el, mint Fernando Navarro vagy Óscar López.Game90 írta:Crosas tényleg jól játszott![]()
![]()
Valaki megtudja mondani, hogy hány éves?
Egyezik a véleményünk!Saviola írta:Tegnap a Crasas kölök nekem nagyon tetszett,nagy játékos lesz belőle,a gól előtti passza sem volt semmi és jól is mozgott..nagy tehetségnek és reménységnek tartom,mondjk az a tegnapi 15 perc nem sokat mutat,de ettől függetlenül tetszett..![]()
FoRcA BaRcA!
Sztem meg nem kell eröltetni a kupán, nem történik semmi ha kiesünk, legalánn jobban tudunk a BLre meg a bajnokságra koncentrálni.Los Banditos írta:Ez a Badalona másod vagy harmadosztályú csapat?
Többgóllal kell verni őket,a keretből pedig hiányolok egy valkit:Orlandi![]()
HAnonymus írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=119436&
A BÜDÖS ÉLETBE, CSINÁLJUNK MÁR VALAMIT!!!!
Bocs a nagybetűért csak hihetetlenül dühít hogy folyamatosan vesztjük a tehetséges gyerekeket, még akkor is ha van Messi meg Giovanni meg Krkic...
Éppen valamelyik nap olvagattam róla. Az egyik katalán kupa döntőben játszott már a nagy csapatban, az espanol ellen.ozsimiki írta:Na a Holnapi meccsen lehet,h lehetőséget kap Jeffren,én még nem igen tudok róla sokat,de ahogy olvastam a cikkben elég gyors srác...mindenesetre kiváncsi leszek,h hogy nyomja,ha lehetőséget kap![]()
![]()
Olmo-t már láttam játszani,és belőle is jó playa lesz
Lehet nem tudom jól,de szerintem még papírügyileg nem szabadna...Mental_Theo írta:és Dos SAntost miért nem viszik?
hol lehet ezután kissé utananézni? (érdekelne h kik jatszanak, mennyit milyen eredmennyel stb...)Los Banditos írta:Eddig a csapat a 19. helyen áll a csapatban,sjnos nem lesz ez olyan jó idény minta mire számitottunk.![]()
A csoportbanLos Banditos írta:Eddig a csapat a 19. helyen áll a csapatban,sjnos nem lesz ez olyan jó idény minta mire számitottunk.![]()