Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem ez nem annyira kiugró, bár valóban szép megoldás viszont sokkal többet jelent, ha hátul labdakihozatalnál megjátszható tud lenni. Ha nem is úgy mint ter Stegen, de főleg, ha a szélső védőket pressingelik jelentsen opciót.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.08.12. 16:18:02Én csak a Rashfordnak adott passzát emelném ki:
https://www.facebook.com/reel/1264151662106814
Ez mennyire gyakori nála, hogy nyomás alatt, ilyen passzt tud adni akár a kezdőkörbe? Rashford közelében 2 ellenfél játékos is volt, szóval elég pontosan kellett kivitelezni, ha ebben tényleg jó az nagy előrelépés lehetne még akár Stegenhez képest is, aki csúcsformában sem vetette meg a 20 méterről ellenfélhez passzolást.
Szerintem sokan nem látták huzamosabb ideig, ilyen választ nem várnék. Statok és scouting report szerint:Andris írta: ↑2025.08.12. 11:25:56Itt is kérdeznék egyet, mert számomra teljesen sötét ló az emberünk:
Mire kell figyelnem nála, mi az amit elvárhatunk tőle ha már egyből elsőszámú kapus lesz?
Ugye Valdez pl a földön érkező helyzeteknél a kijövetelek világbajnoka volt.
MAtS lábbal világbajnok, és elég nagy bravúrokat is hozott, cserébe a kijövetelei csak közepesek (különösen magas labdáknál), és volt némi hullámzás a védési formájában is talán.
Mitől lesz Joan Garcia az első számú, azt kell elvárnom tőle hogy lábbal hozza a nagyon magasra tett lécet, vagy azt, hogy kivédje az ellenfél szemét is? Vagy azt, hogy kijövetelekben jó (ergo a néha besülő lestaktikánkra pont komplementer)?
Egy dolog, hogy 25 millióért egy jó fogás lehetett ígyis-úgyis, másik hogy szűkös időkben 3 kapussal a zsákban nem kell még negyedik is, hacsak nem egyértelmű hogy elsőszámú lesz. Ha meg az, akkor gondolom ezt látnunk kell majd a gyakorlatban. De mire figyeljek, hogy aztán majd kritizálhassam miatta a vezetőség döntését, vagy pedig lengethessem a kalapom és végre pirospontot osztogathassak?
Inkább tényleg 1/1 vagyunk, és Tebas kamuzott megint, Miguel Galan azt írta, csak az Olmo per miatt üzente, de a La Liga nem közölte hivatalosan, hogy kicsúsztunk belőle. Akkor lenne értelme Nico hajszolásának is.
Gondolom ő az 1+2 kereten felüli igazolások közül a fizetős. 2 ingyenes még jöhetFcBarcelona1 írta: ↑2025.06.20. 22:24:17https://www.laliga.com/en-GB/clubs/fc-barcelona/squad
Most akartam írni. Akkor most mi van?
Az nem 30 millió körül az FFP-ben?
https://www.laliga.com/en-GB/clubs/fc-barcelona/squad
Uhh, pardon, ezt csúnyán benéztem, valamiért az rémlett, hogy onnan jött, de persze a Leganesből. Persze, így valóban semmi. A Leganes tiltakozott (érthető okokból, nem volt szép dolog), nem az Espanol.Troym írta: ↑2025.06.18. 15:31:50Innen ment oda (ingyen), nem onnan ide, mit kellett jogi útra terelniük?
Amúgy játszott ott Eto'o, Coutinho, De La Pena. Első kettőre szerintem egy szót nem szóltak a Barca drukkerei, hogy ciki, hogy volt az Espanyolban.
szerk: kihagytam Jordi Cruyffot, na ő is túlélte és azóta volt nálunk vezető is
Innen ment oda (ingyen), nem onnan ide, mit kellett jogi útra terelniük?
Hát azért nekem úgy rémlik, hogy az Espanol pályán és jogi úton mindent megtett, amit csak lehetett, sőt, pont miatta törölte el végül a Liga a szabályt.