2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Naigen, lenyűgöző, rááadásul most néztem, még a Neymar góljához is ő adta azt a jó nagy assistot!palesz77 írta:Na, a harmadik amigót is külön kiemelem. Mesterhármast "bárki" tud szerezni, de ilyen gólpasszt nem tudom hány 9-es tud adni rajta kívül - Zlatan, és még?Parádés az emberünk maradjunk annyiban, a passzjátéka elsőrangú, néha meg technikai tudásából is villant olyat, hogy csak ámul az ember - néha meg olyat, hogy csak röhögni tud..
![]()
A 39 gól meg egészen félelmetes, abba biztos voltam, hogy a tavalyinál többet fog összehozni, de erre azért nem számítottam.. Remélem gólkirály lesz év végén, jó lenne, ha meg tudná törni a CR-Messi kettős egyeduralmát. Nyilván ez számít legkevésbé, ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg, amolyan guilty pleasure lenne a pichichije..
Plusz a kiharcolt szabadrúgás.corol írta:Lajos ma megint király volt 3 gól + két egészen kiváló gólpassz. Hihetetlen a pali.
Na meg az MSN.![]()
![]()
Nem tudom, meg sem próbáltam, megláttam az ábrát egy pillanatra és már írtam a hsz-t.TripleH írta:A háromszögön belül oda vissza mutatja, hogy ki mennyi assistot adott a másiknak mellette a kisebb szürke nyilak, summázott érték, hogy a másik kettőtől mennyit kapott és mennyit adott.Kash írta: Ezeket az ábrákat én sehogy sem tudom értelmezni.![]()
De gondolom csak viccből írtad, hogy nem tudod értetlmezni.
A háromszögön belül oda vissza mutatja, hogy ki mennyi assistot adott a másiknak mellette a kisebb szürke nyilak, summázott érték, hogy a másik kettőtől mennyit kapott és mennyit adott.Kash írta: Ezeket az ábrákat én sehogy sem tudom értelmezni.![]()
Pedig nem egy IQ teszt az ábra.Kash írta:
Palesz, te vagy az?![]()
Ezeket az ábrákat én sehogy sem tudom értelmezni. :
Palesz, te vagy az?nzxtpo írta:Brutális számok ezek, Lajos nagyon önzetlen, és ez meg is látszik ezen az ábrán is, hányszor kapott hatalmas labdát, szemben állt a kapussal, és ő még tovább gurította, hogy 110%-os ziccer legyen. Remélem sokáig láthatjuk őket így együtt.
Nagy fájdalom számomra hogy nem ezelőtt 3 évvel jött.De mondjuk őt abszolút nem érzem hogy korban lenne.Szerintem 3-4 jó év simán lehet meg benne.De ahogy mondtad tuti valakit nyáron kitalálja hogy öreg.noname írta:Szarkazmus.![]()
Amúgy meg hidd el, adok fél évet és lesz pár ember, aki le akarja cserélni fiatalabbra: "Há má mingyá 30 éves. Kell valaki, aki 10 évig középcsatár lesz itt, mert Suarezbe mán csak 2 év van legfeljebb. "
Igazad van, de azt az embert még mindig nem hiszem el.palesz77 írta:Szegény Higuaínt meg kihagyod, pedig ő vezet..nzxtpo írta:Az kemény dió lesz, mert Auba vezet előtte, de ott van a nyakán Benzema, Lewa, Cr és még Neymar is.Amúgy 2 gól a difi köztük, Aubával 1. Nem lehetetlen egyáltalán, főleg úgy, hogy Luis talán már túl van a "mindent kihagyok" fázisán. Nem egy üres kapust lőtt mellé az elmúlt időszakban, ahhoz képest ma igen érezte.
Szegény Higuaínt meg kihagyod, pedig ő vezet..nzxtpo írta:Az kemény dió lesz, mert Auba vezet előtte, de ott van a nyakán Benzema, Lewa, Cr és még Neymar is.
Az kemény dió lesz, mert Auba vezet előtte, de ott van a nyakán Benzema, Lewa, Cr és még Neymar is.palesz77 írta:Az a gól parádés volt. Nekem amúgy a befejezésről inkább a Valencia elleni találata jutott eszembe, azt verte be így védővel a nyakán, kiszorított helyzetből. Igazi 9-es megoldás, rajta kívül ezt nem verte volna be senki így szerintem csapaton belül.. A 19 gól meg elképesztő, drukkolok neki nagyon, hogy Aranycipős legyen.
Múlthéten kettőt rúgott a hamburgnak, 17 gólos a bajnokságban.recrea írta: Lewa leállt? Ősszel rengeteget rúgott.
Lewa leállt? Ősszel rengeteget rúgott.nzxtpo írta:Luis Suárez is the first player in Europe's top 5 leagues to reach 30 goals scored in this season (as of now).Bob_Marley írta:Hogy ne érje szó a ház elejét, jövök elsőnek, hogy Suarez ma is betalált, hell yeah.![]()
30/31 az aránya, majdnem egy gólos átlag, nem rossz.És a Bilbaonak rúgta eddig barcelonai pályafutása alatt a legtöbb gólt, hatot (mondjuk nem csoda, mert volt egy hármas legutóbb).
Messze van(nak) még a csúcsformától, de szerencsére a gólérzékenység megmaradt valamilyen formában a hármasnál.
Luis Suárez is the first player in Europe's top 5 leagues to reach 30 goals scored in this season (as of now).Bob_Marley írta:Hogy ne érje szó a ház elejét, jövök elsőnek, hogy Suarez ma is betalált, hell yeah.![]()
30/31 az aránya, majdnem egy gólos átlag, nem rossz.És a Bilbaonak rúgta eddig barcelonai pályafutása alatt a legtöbb gólt, hatot (mondjuk nem csoda, mert volt egy hármas legutóbb).