etooka9 írta:Bellerint valószínű 50 alatt nem tudnánk elhozni.

Bartomeu lenyilatkozta, hogy a ligából 2 játékos érkezik majd. Egyik ugye Denis másik meg szerintem Gameiro/Andre Gomes.
Azpilicueta-ról cikkeztek még, akinek én személy szerint marhára örülnék. Ő tényleg bevethető mindkét szélen, de a Chelsae úgysem engedi el, legalábbis normális áron, főleg nekünk. Bár ha valakit még eladunk, plusz lesz még 43 millió kijöhet egy jh. Kérdés, hogy tényleg "kibékül-e" Lucho Vidal-lal, bár akkor is ott van még, hogy megüti-e a szintet. Sajnos az utánpótlásban sincs olyan jh egyelőre, akire a jövőben lehetne építeni.
Csatárkérdés most tényleg talányos lesz. Remélem nem üldözzük tovább Gameirot ilyen horror áron. Nagyon kíváncsi leszek kire repülünk rá, aki elfogadja a padot, kellő minőség és posztra is jönne. Nolito ezeknek a paramétereknek megfelelt, ráadásul LE is jól ismerte, 18 millióért pedig pláne nem fogunk hasonlót találni.
Ezt a Gabriel Jesust nem tudom minek erőltetjük (hány ilyen volt már!), most pont nem az a lényeg, hogy vegyünk 8-10 millióért egy fiatal brazilt, akit adunk is egyből kölcsönbe.