Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom eldönteni mikor és miért van - ahogy írtam - sétálós üzemmódban Messi, (ezt korábban is lehetett tapasztalni). Én nem fáradtsággal magyaráznám, inkább aznapi hangulattal, ami ugyan nagyon furcsa egy profi sportolónál, de talán emberileg egy ilyen hosszú és abszolút sikeres pályafutás közben néha elmegy. Most legutóbb viszont nagyon rossz időpontban történt.MessiNeymarSuarez írta:Ideje lenne neki is pihenni 1-2 meccs erejéig, mert ő is nagyon enervált...
Csak össze kell hasonlítani a Bayern elleni Messivel. Bizony semmit sem csinált védekezésben, igaz Suarez sem. Ezt így a csapat ezzel kp-val nem bírja el.corol írta:Sajna Messi a sétálós üzemmódot választotta a PSG ellen, az elejétől kezdve. Rég láttam ennyire enerváltnak.
Persze hogy az a legfontosabb időszak, de itt szó sem volt erről, hanem hogy idei CR az meg ez a másfél-két hónap. De hadd ne kelljen már megmagyarázni mire gondol az ember Február közepén ha idei év másfél-két hónapjáról van szó.TripleH írta:Az a baj, hogy tényleg 2-3 hónapra adják, az ősz kb feledésbe merül a szavazáskor és csak a tavaszt nézik, abból is főleg az április-májust, amikor eldőlnek a kupák.Bob_Marley írta: Ez jó játék.Igen, Nem.
Majd emlékezzünk mi volt Január vagy Februárban, nem sokan fognak szerintem, a szavazók se.
Az a baj, hogy tényleg 2-3 hónapra adják, az ősz kb feledésbe merül a szavazáskor és csak a tavaszt nézik, abból is főleg az április-májust, amikor eldőlnek a kupák.Bob_Marley írta: Ez jó játék.Igen, Nem.
Majd emlékezzünk mi volt Január vagy Februárban, nem sokan fognak szerintem, a szavazók se.
Ez jó játék.TripleH írta:DeBob_Marley írta:Mondjuk nem is másfél-két hónapra adják.
DeBob_Marley írta:Mondjuk nem is másfél-két hónapra adják.
Mondjuk ha ez a CR kap még egy lasztit, akkor az a presztízs alapján lassan már a 0 felé konvergáló díjat beárazza még jobban..csababarca írta:Látva az utóbbi években hogy működik ez a szavazás, legyen az aranylabda vagy fifa év játékosa díj, szerintem nem elhamarkodott.
Meglátjuk, de HA a real bl-t nyer, akkor odacsapják neki megint, még ha tegyük fel nem is játszana tavasszal már.
Most komolyan de ezt így február közepén honnan tudod? A palit két hete még a Bernabeu is fütyülte.csababarca írta:Ma eldőlt hogy Cé beéri majd aranylabdákban. Azért az elég gáz.
Még úgy is, ha ma tényleg gyalázatosan gyenge volt.
legyen így. (tudom a csapatnak kell drukkolni,de én figyelem ezt is).TripleH írta:Kivéve ha a Nápoly megfricskázza őket.
Látva az utóbbi években hogy működik ez a szavazás, legyen az aranylabda vagy fifa év játékosa díj, szerintem nem elhamarkodott.Bob_Marley írta:Ezt így Februárban azért nem jelenteném ki, főleg hogy Ronaldo sincs nagy formában. Oké, hogy ők viszik mostanában, de szerintem tavaly nagyon rezgett a léc. Grizi ellőtte a tizenegyest. Egy Bayern triplázik vagy valaki és zsákszámra termelnek gólt. Elhamarkodott na, szerintem. És Messit se temetném. Ma gyalázat volt, de sokan voltak ezzel így ma sajnos.
Ezt így Februárban azért nem jelenteném ki, főleg hogy Ronaldo sincs nagy formában. Oké, hogy ők viszik mostanában, de szerintem tavaly nagyon rezgett a léc. Grizi ellőtte a tizenegyest. Egy Bayern triplázik vagy valaki és zsákszámra termelnek gólt. Elhamarkodott na, szerintem. És Messit se temetném. Ma gyalázat volt, de sokan voltak ezzel így ma sajnos.csababarca írta:Ma eldőlt hogy Cé beéri majd aranylabdákban. Azért az elég gáz.
Kivéve ha a Nápoly megfricskázza őket.csababarca írta:Ma eldőlt hogy Cé beéri majd aranylabdákban. Azért az elég gáz.
Meccs közben én is gondoltam erre, tényleg vicces lesz, ha kiegyenlít, ez van.csababarca írta:Ma eldőlt hogy Cé beéri majd aranylabdákban. Azért az elég gáz.