2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Többet számít egy karizmatikus edző, mint bármilyen játékos Ronaldot, és Messit leszámítva!LG írta: Azért ezt túlzásnak tartom. Ez a keret még így is nagyon erős lenne. Zidane sem sztárigazolásokkal tette világverő csapattá a Realt, hanem kihozta a keretben rejlő lehetőségeket, megtalálta néhány játékos helyét és szerepkörét a csapatban.
Szerintem addig nem lesz vége a korszakunknak, amíg Messi itt van, illetve nem esik vissza jelentősen a teljesítménye. Utána sem kell feltétlenül, hogy vége legyen, bár sok múlik a vezetésen. Azt viszont el kell ismerni, a Real Madrid is felépített egy remek csapatot, de nekünk magunkkal kell foglalkozni.
Azért ezt túlzásnak tartom. Ez a keret még így is nagyon erős lenne. Zidane sem sztárigazolásokkal tette világverő csapattá a Realt, hanem kihozta a keretben rejlő lehetőségeket, megtalálta néhány játékos helyét és szerepkörét a csapatban.weisz001 írta:A mai állást nézve ez a jövő évi keret:
ter Stegen (Cillessen)
Semedo (Vidal) - Umtiti (Mascherano) - Pique (Marlon) - Alba (Digne)
Rakitic (SR, Denis) - Busquets (Alena, Samper) - Iniesta (Andre Gomes, Turan)
Messi (Rafinha) - Suarez (Alcacer) - ??? 222M € (Deulofeu)
Jelenleg én is borulátó vagyok a jövő Barcelona-t nézve, de a 222M-ból (bár én még mindig úgy gondolom, hogy marad ) ill. egy középpályás eladásával (pl. Turan) csak tudjon már venni a Barcelona egy szélső támadót és egy Iniesta utódot, még túlárazottan is. Ha erre is képtelen a vezetőség, hogy most vért frissítsen, akkor érzésem szerint, most jött el ennek a 2003-óta tartó korszaknak a vége.
üdv. nekem második kedvenc csapatom a Pool úgyhogy sok meccsüket láttam, nem tudom ki mondta neked azt h 1 meccsére jut 3 rossz, mert ez nagy hülyeség, igen amikor visszatért 2-3 hónapos sérülése után volt kb. 2-3 gyengébb meccse, de ennyi kihagyás után kinek nincs? egyébként évek óta a PL egyik kiemelkedő játékosa állítom most is ott van a top 3-ban. az mondjuk tény h nem kimondottan az a oldalvonalhoz kötött játékos mint Neymar, tehát ő a Poolban egy 4-2-3-1-es felállásban a baloldali támadó középpályás poszton szokott leginkább játszani ami azért nincs annyira kint az oldalvonal mellett. nem is az a nagy szambakirály mint Neymar h állandóan cselez, ő inkább a jó ütemű irányváltásokkal és megindulásokkal operál, ja és sebessége sincs akkora mint Neymar. egyszóval nagyon jó játékos de nem kimondottan Neymar pótlék, ezért örülnék én személy szerint egy Coutinho, Dembélé párosnak. de azért feltalálna magát szerintem Neymar posztján is.visca el barca írta:valaki a ki liverpudli rajongó árulja már mitől akkor sztár ez a kutinnyó? én nem sok pool meccset láttam, de aki követi a pl-t mindenki azt mondja, hogy 1 jó meccsére jut 3 rossz. komolyan ilyen pali kell nekünk 100 milliókért?
visca el barca írta:valaki a ki liverpudli rajongó árulja már mitől akkor sztár ez a kutinnyó? én nem sok pool meccset láttam, de aki követi a pl-t mindenki azt mondja, hogy 1 jó meccsére jut 3 rossz. komolyan ilyen pali kell nekünk 100 milliókért?
minden 3 meccsére jut egy jó...akkor nyílván ragaszkodna hozzá Klopp...visca el barca írta:valaki a ki liverpudli rajongó árulja már mitől akkor sztár ez a kutinnyó? én nem sok pool meccset láttam, de aki követi a pl-t mindenki azt mondja, hogy 1 jó meccsére jut 3 rossz. komolyan ilyen pali kell nekünk 100 milliókért?
Coutinho-t azért jó lenne még körbe udvarolni, hogy több játékos legyen célkeresztben így talán valamivel olcsóbban vehetünk valakit előre aki minőséget képvisel.kristop írta:viszont igy, hogy neymar tuti megy, lehet le is szallunk a paulinho, coutinho kettosrol, mar nem kellenek, hogy itt tartsuk neymart
Neki elvileg 40 milliós kivásárlási ára van: http://metro.co.uk/2017/05/13/nice-conf ... e-6635268/" target="_blankpalesz77 írta:A Le Parisien szerint Valverdét meggyőzte Seri, de a vezetőség le akarja zárni az egyik nagy igazolást, mielőtt vele foglalkoznak.
Őt már lehet, hogy lezsírozták: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/06/ ... 34x409.jpg" target="_blanknagyatyesz írta:Na reméljük hamarosan tényleg véget ér a dolog! Abban bízom, hogy a vezetőség a háttérben már lezsírozott valakit. Én kis naív!
Egy Dybala cserében szerintem kiegyezhetünk a zebrákkal!, DE szigorúan szőrén egy az egyben, max rádobnak egy 50M!palesz77 írta:Pár napig lehet reménykedni egy hangyányit, a Tuttosport szerint a Juve, Sport szerint pedig Mourinho is elvinné Gomest, ha lehetne.
Franciaországban nem kötelező kivásárlási árat megszabni, tehát Verrattit nem lehet így elhozni.neobarca írta:Valaki világosítson fel mert lemaradtam. Ugyebár az elsődleges célpont nálunk Verratti volt. De a PSG nem engedi. A játékos jött volna. Neki nincs kivásárlási ára mint Ney-nek?! Mert ha ezek megtehetik, hogy elviszik Neymart, mi nem tehetjük meg? Nem értem.![]()
Én azon az állásponton vagyok, hogy 222 milláért menjen. Pedig igazán kedvelem őt. Viszont attól tartok, hogy a töketlen vezetőség ezt a pnzt el fogja herdálni a nagy semmire. Min 2 nagyobb játékos igazolása a cél! Couti kell mindenképp és kövezzetek meg, de ha végül a Ney transzferbe belerakják Di Mariát én nem fogok sírni. Valahol olvastam a lehetőségét. Vélemény?
Szeretem elhinteni a reményt, hogy aztán összezúzhassam az álmaitokat..visca el barca írta:figyelj kisgyerek...Te mindig feljössz ide hergelni a népet...![]()
Nincs. Spanyoloknál kötelező a szerződésbe foglalni, a franciáknál nem.neobarca írta:Neki nincs kivásárlási ára mint Ney-nek?! Mert ha ezek megtehetik, hogy elviszik Neymart, mi nem tehetjük meg? Nem értem.![]()
franciaországban nincs kivásárlási ára a focistáknak, sőt, ha jól tudom spanyolt leszámítva sehol máshol nincs ilyenneobarca írta:Neki nincs kivásárlási ára mint Ney-nek?!