2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Világklasszisok mozognak ennyiért, ő meg ígéret, igen, ez tény. De ebben a piaci helyzetben nincs értelme ezt mérlegelni, ő megfelelt a szakmai elképzeléseknek, ígéretes játékos, illik a focinkba, és van rá pénz. Mert afölött sokszor elsiklunk, hogy egyszerűen ki tudtuk fizetni. Nem arról van szó, hogy a következő évekből költöttünk előre. Megmondom őszintén, engem ennek tudatában nem zavar, hogy 105 millió volt vagy 150 lesz.Bob_Marley írta:Nem is egy egy emberben kell soha gondolkozni, hanem rendszerben. Griezmann jövőre hozható lett volna, de lényegtelen is, mert mint írtam nem személyfüggő. Dembele-t mint játékost jónak tartom, nem ezen van a hangsúly, hanem hogy megértése. Ennyi pénzért nem, vilagklasszisok mozognak ennyiért. Másnak nincs Messije és tud csapatként működni, Dembelevel sem volt előrébb a Dortmund. Ezért mondom, hogy butaság volt ennyit fizetni.
Nem egy ember pótolja, Atleticoból nem lehetett volna igazolni, rendben. Németek, franciák tele vannak tehetségekkel, vagy mint írtam ott a Mané gyerek, vagy Williams-Valverde kapcsolat. Lehetett volna más felé is keresgélni és akkor teszem azt Seri+xy. Megvagyunk, szerintem.
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, de ugyanígy gondolom én is. Az más kérdés, hogy engem, mint mezei szurkolót tökéletes hidegen hagy, hogy mennyibe kerül egy-egy játékos, amíg a sportszakmai indokok vannak előtérben, és a kiadás nem veszélyezteti a klub likviditását. Jelen esetben mindkét tényező alapján ez egy jó igazolás.csababarca írta:@looka: ha felkúszik 150re az azt jelenti, hogy jól teljesít (általában ugye ilyenekhez vannak kötve a bónuszok)...szóval akkor engem pl nem fog érdekelni, az a plusz 40-50 milla, amit ki kell még pengetni az évek alatt.
en ugy emlekszem, hogy igen, kabe ezen a vonalon:Grimaldo írta:Amikor Neymar jött akkor is hasonló hiszti volt a fórumon?
Sajnos sokan csak annyit látnak rajta, hogy fiatal. Egyébként mai árakon nézve Neymar is körülbelül ennyibe került, lezajlott azóta ekkora infláció. De Ő még pluszba egyetlen mérkőzést sem játszott Európában.MessiNeymarSuarez írta:35 millióért ajándék volt szóval nem volt...Várjunk..Grimaldo írta:Amikor Neymar jött akkor is hasonló hiszti volt a fórumon?![]()
Amúgy a botrány 2014 január-februárjában tört ki, szóval több minit félévvel Neymar leigazolása után derült ki így nem számított.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5A263330
Dembele teremtett helyzetei
35 millióért ajándék volt szóval nem volt...Várjunk..Grimaldo írta:Amikor Neymar jött akkor is hasonló hiszti volt a fórumon?
De komolyan egy 20 éves kölyök egy év Dortmunddal a háta mögött 150 misi? Persze h most annyi, mert a vezetés töketlen és aug végén próbál igazolni! Tudniuk kellett erről a Neymar dologról, előre látóan meg kellett volna alapozni az igazolásokat. Nem most kapkodva, amikor mindenki tudja, sürgős, nincs idő és még tele is a kassza!!!csababarca írta:zola8787 írta: Nemfeküt anyiraa mi focnik, posztjais milyen. Bocsi![]()
ÉN sem örültem pár héttel ezelőtt, hogy ennyire drágán hozzuk, de már nem érdekel, az ő pénzük, jöjjön csak, max bukik a vezetőség, mi meg visszatérünk a Ronaldinho-s előtti korszakba, azt is túléltük, csak az előző jó pár év óta túlságosan elkényelmesedtünk, kb úgy ültünk le a tv elé, hogy ma mennyivel nyerünk.
kicsit tényleg olyan lett az utolsó mondat....![]()
de már felhúznak az értetlenséggel páran, meg ezekkel a nevekkel.
nem véletlen adtuk el Alexist anno, Carrasco meg ugyanaz mint Griezman, idén nem jött volna el. (halkan jegyzem meg, Griezman posztja is kérdéses, mert középen érzi jól magát...nem a baloson.)
Hazard meg...mentem aludni..
Nem, mert elvolt sumákolva az összeg amit kifezettünk érteGrimaldo írta:Amikor Neymar jött akkor is hasonló hiszti volt a fórumon?
Nem mondtuk hogy Dembelé a megmentő ember, azonban ha tényleg jön, akkor az egyik égető posztra olyan ember jön a személyében, aki ha beválik, akkor Neymar hiányát tudja pótolni, és legalább azon a poszton megleszünk, már pedig a jelenlegi mozdítható emberek közül ő az akivel a legnagyobb a sansz hogy beválik.Subinho írta:Tehát Dembelé a megmentő ember, a következő aranylabdás, a jelenlegi legnagyobb ígéret, aki felrázza és a hátára veszi a csapatot! Mert 150 millió ezt jelenti ugye. Ennyi pénzt kiadni, komolyan hihetetlen! Egyszerűen nem lett volna szabad! Mésfelé kellett volna fordulni. Hazard, Carrasco, Alexis, stb. Nem hiszem, hogy egy nyár alatt egy ember volt, aki megfelelt az elvárásoknak azon a poszton! Asszem ezzel megkoronázták a nyarat!
zola8787 írta: Nemfeküt anyiraa mi focnik, posztjais milyen. Bocsi![]()
ÉN sem örültem pár héttel ezelőtt, hogy ennyire drágán hozzuk, de már nem érdekel, az ő pénzük, jöjjön csak, max bukik a vezetőség, mi meg visszatérünk a Ronaldinho-s előtti korszakba, azt is túléltük, csak az előző jó pár év óta túlságosan elkényelmesedtünk, kb úgy ültünk le a tv elé, hogy ma mennyivel nyerünk.
Nemfeküt anyiraa mi focnik, posztjais milyen. Bocsicsababarca írta: Meg komolyan, Alexis? Itt volt, és egy erős közepeset hozott, minek hoztuk volna vissza? hátha most jobb lesz? nem feküdt neki annyira a mi focink, posztja se lenne itt.
Nem is egy egy emberben kell soha gondolkozni, hanem rendszerben. Griezmann jövőre hozható lett volna, de lényegtelen is, mert mint írtam nem személyfüggő. Dembele-t mint játékost jónak tartom, nem ezen van a hangsúly, hanem hogy megértése. Ennyi pénzért nem, vilagklasszisok mozognak ennyiért. Másnak nincs Messije és tud csapatként működni, Dembelevel sem volt előrébb a Dortmund. Ezért mondom, hogy butaság volt ennyit fizetni.looka írta:Kicsit olyan érzésem van, hogy alternatívát te sem tudsz felmutatni, csak zavar az igazolás (amit egyébként megértek, hogy miért), és ezért úgymond vagdalkozol.Bob_Marley írta:Olyan opciót kellett volna találni, ami ár/értékben a legmegfelelőbb. Nem Dembelén áll vagy bukik a szezon, kicsit több összetevős. Ennyiért ahogy írták Hazardokat vesztegetnek vagy Griezmannt. RM kötődés ide vagy oda akkor már hoztam volna Di Mariat. Draxlert, de nem adja a PSG, oké. Akkor egész egyszerűen a külföldi illetve spanyol megfigyelő báziusnk nem jó. Abba gondolj bele, tavaly 15 millióért vették, tavaly is akart jönni, nem lett volna mert itt volt Neymar stb- Átrágtuk már ezt Chinoval, kölcsön lehetőség ott lett volna, arról nem beszélve, hogy 19 éves, jó beszoktatás lehetett volna első évben padról jönni. Nem, helyette még a játékoson is lesz egy óriási nyomás, s kiadunk majdnem tízszeresét érte. Felfoghatatlan butaság, s felelőtlenség a vezetőktől.
Csak olyan nevet hoztál fel, akiket idén kb. lehetetlen lett volna leigazolni. Hazard eladására nem szorulnak rá, és az egyik legfontosabb játékosuk, bajnokcsapatból szerintem ő se jött volna. Griezmann vagy 5x elmondta már, hogy idén nem igazol el, mert nem hagyja cserben az Atlétit. Di Maríával kapcsolatban kijelentették, hogy nem eladó, Draxlerrel szintén, ráadásul tudjuk, milyen kiváló kapcsolatunk van a PSG-vel. Akkor ismét felvetődik a kérdés, hogy mégis kit hozzanak el?
Az, hogy mi történt tavaly igazából mindegy is, de, ha én lennék Dembelé, akkor látva azt, hogy itt a cserék mennyit játszottak az MSN helyén, kölcsönből hány játékosunk tért vissza és lett stabil kezdő, akkor egy másodpercig nem gondolkoztam volna, hogy ezt válasszam vagy inkább játsszak a BL-ben és a Bundesligában stabil kezdőként. Akár 15 millába került volna, akár nem, szerintem nem volt reális lehetőségünk megvenni. Az csak ráadás, hogy persze, jó volt Nizzában, de az a szezonja még közel sem mutatta meg, hogy alkalmas arra, hogy bejátssza nálunk a bal szélt. Továbbá egy viszonylag jó szezon után nem is szorultunk rá ezen gondolkodni, de lehetne még sorolni az érveket, hogy ez miért nem jöhetett össze.
Drága, oké, de szerintem a 105 millióval, ha valóban ennyi, ki lehet békülni, főleg a bevételek tudatában. Ha meg felkúszik 150-re, azt amúgy sem most kell kifizetnünk.
így is fel lehet fogni, de írtál 3 olyan nevet, akik kb ugyanennyibe kerültek volna.Subinho írta:Tehát Dembelé a megmentő ember, a következő aranylabdás, a jelenlegi legnagyobb ígéret, aki felrázza és a hátára veszi a csapatot! Mert 150 millió ezt jelenti ugye. Ennyi pénzt kiadni, komolyan hihetetlen! Egyszerűen nem lett volna szabad! Mésfelé kellett volna fordulni. Hazard, Carrasco, Alexis, stb. Nem hiszem, hogy egy nyár alatt egy ember volt, aki megfelelt az elvárásoknak azon a poszton! Asszem ezzel megkoronázták a nyarat!
de ki veszegetett Hazardot meg Griezmannt az elmúlt 2 évben? Senki, innentől kezdve ezek az "állítások" teljesen feleslegesek.Ennyiért ahogy írták Hazardokat vesztegetnek vagy Griezmannt.
Kicsit olyan érzésem van, hogy alternatívát te sem tudsz felmutatni, csak zavar az igazolás (amit egyébként megértek, hogy miért), és ezért úgymond vagdalkozol.Bob_Marley írta:Olyan opciót kellett volna találni, ami ár/értékben a legmegfelelőbb. Nem Dembelén áll vagy bukik a szezon, kicsit több összetevős. Ennyiért ahogy írták Hazardokat vesztegetnek vagy Griezmannt. RM kötődés ide vagy oda akkor már hoztam volna Di Mariat. Draxlert, de nem adja a PSG, oké. Akkor egész egyszerűen a külföldi illetve spanyol megfigyelő báziusnk nem jó. Abba gondolj bele, tavaly 15 millióért vették, tavaly is akart jönni, nem lett volna mert itt volt Neymar stb- Átrágtuk már ezt Chinoval, kölcsön lehetőség ott lett volna, arról nem beszélve, hogy 19 éves, jó beszoktatás lehetett volna első évben padról jönni. Nem, helyette még a játékoson is lesz egy óriási nyomás, s kiadunk majdnem tízszeresét érte. Felfoghatatlan butaság, s felelőtlenség a vezetőktől.
De itt jön a képbe az, amiről már megannyi vita kerekedett ezen a fórumon, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy 222 millió eurót kaptunk, ergo jóval áron felül fognak nekünk eladni. Mindenki. És mivel Neymar személyében a csapat egyik legfontosabb láncszeme ment el, minőségben kell pótolni őt, annak pedig ennyi az ára.Bob_Marley írta: Borzasztóan érzelmileg fogod fel, én nem szoktam, csak hideg fejjel lehet. 222 millió az 222 millió, kétszer annyi mint bárki volt. Az hogy nem tudunk ezzel gazdálkodni, na az a szomorú. Más csapat ebből egy egész gárdát összerak, de felet biztos. Mi kiadjuk a 2/3-át egy emberre, grat.