Barca Igazolások
Amúgy amikor már Mendes és Riaola embereivel kezdünk üzletelni már mindig azt várom mit és hol szívunk meg...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Megjött a válasz Klopptól ...
Jurgen Klopp: "Barça's failed move for Coutinho? Don't believe everything in the press or that there are offers here and there."

Jurgen Klopp: "Barça's failed move for Coutinho? Don't believe everything in the press or that there are offers here and there."
- visca el barca
- Presidente del Barça
sztem csak angliában lehet 16 éves kortól profi szerződést kötni, máshol 18 év a határ nem?MessiNeymarSuarez írta:Undormány hiénák...Majd 2 év múlva eteti ezerrel hogy igazoljon el egy PSG-be, hogy jól megszedje magát az aláírási pénzzel és stb-vel...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Undormány hiénák, már bocsánat a kifejezésért...visca el barca írta:most olvasom, hogy griezmann kivásárlási ára már most lement 100 millióra.... meg van az ősz slágere![]()
más:
nézd meg... a vérszívó raiola.. 13 éves gyerek, de gondolom már most elkezdte hülyíteni az apjával együtt...
http://www.sport.es/es/noticias/barca/r ... ns-6261722" target="_blank
Majd 2 év múlva eteti ezerrel hogy igazoljon el egy PSG-be, hogy jól megszedje magát az aláírási pénzzel és egyebekkel...
Az ilyeneket a legkevésbé sem érdekli a gyerek sorsa, minél hamarabb minél jobban meg tudja magát szedni és kész.
Remélem nem bénázzuk el, évek óta látszik rajta hogy hatalmas tehetség, és amit Neymarnak fogalmazott levelet...Még ha nem is egyedül írta, talán ő tényleg átérzi hogy mit is jelent a Barcelona.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.09.03. 16:48:32-kor.
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
A szülei xavi után nevezték el. A gyerek és a családja Barca őrült. Nem minden a pénz. Ha cule vér van, akkor marad. Ha új vezetés lesz és tényleg penge a gyerek. Nem lesz gonddjtrack írta:kicsit vicces....http://www.extrafoci.hu/cikk/alomcsapat ... erezni-kep" target="_blank
Csak is Puyol
Szerintem a cukrosbácsik a büntetés azoknak a hivatalosaknak, akik mást se tudnak, mint hogy "várj a sorodra!" a p...okolba azt a sort!
Mint és kicseszett cukros bácsi...mekkora féregvisca el barca írta:most olvasom, hogy griezmann kivásárlási ára már most lement 100 millióra.... meg van az ősz slágere![]()
más:
nézd meg... a vérszívó raiola.. 13 éves gyerek, de gondolom már most elkezdte hülyíteni az apjával együtt...

Sztem rámegyünk grízesre, látom, ahogy felcsillant a szemed, h tovább dobálhatod a kamu híreket

- visca el barca
- Presidente del Barça
most olvasom, hogy griezmann kivásárlási ára már most lement 100 millióra.... meg van az ősz slágere
más:

más:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- djtrack
- Capitá del Barça
kicsit vicces....http://www.extrafoci.hu/cikk/alomcsapat ... erezni-kep" target="_blank
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Egyedül Alena lehetne, ha bírná az iramot és a nagy elvárásokat.Feast4 írta:Amúgy most tényleg nem lenne baj ha lenne egy rejtett ász a kalapban, és tudnánk valami csiszolatlan gyémántot felmutatni.
Remélem sokszor felhozzuk, és nem agyonrotált KP-n játszatjuk.
De szerintem a La Masia gyengélkedése is részben azért van, mert gyanítom az ottani megfigyelők sincsenek a helyzet magaslatán.
Amúgy most tényleg nem lenne baj ha lenne egy rejtett ász a kalapban, és tudnánk valami csiszolatlan gyémántot felmutatni.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem, ha valakit fel akar hívni az első kerethez, akkor fel is fog jönni.Samper írta:Valverdenek teljes felhatalmazást kellene adni, hogy akkor nyúljon a B keret játékosaihoz, amikor azt jónak látja és ebben semmilyen "szempont" ne akadályozza!
Valverdenek teljes felhatalmazást kellene adni, hogy akkor nyúljon a B keret játékosaihoz, amikor azt jónak látja és ebben semmilyen "szempont" ne akadályozza!
Nincs rossz keretünk egyébként, csak arra nem alkalmas amire használni akarjuk, pluszba óriási fizetéseket kapnak a játékosok, azért a teljesítményért, amit máshol fele ennyi pénzből vagy kevesebből kihoznak.
Azért tavaly is bajnoki második hely, igazából folyamatosan le voltunk maradva, csak a Madrid elmaradt meccse miatt sikerült közel lenni hozzájuk
csúnya vereség a Bajnokok Ligája kieséses szakaszban, csodával sikerült továbbmenni a legjobb 16 között. Oké, hogy a PSG volt az ellenfél, de akkor is.
A nyolc között, pedig simán lefocizott minket a Juventus. Gólt se rúgtunk.
A kupa mondjuk jött, de a döntőben egy Alaves az ellenfél, azért sokat elmond a komolyságáról.
Azért tavaly is bajnoki második hely, igazából folyamatosan le voltunk maradva, csak a Madrid elmaradt meccse miatt sikerült közel lenni hozzájuk
csúnya vereség a Bajnokok Ligája kieséses szakaszban, csodával sikerült továbbmenni a legjobb 16 között. Oké, hogy a PSG volt az ellenfél, de akkor is.
A nyolc között, pedig simán lefocizott minket a Juventus. Gólt se rúgtunk.
A kupa mondjuk jött, de a döntőben egy Alaves az ellenfél, azért sokat elmond a komolyságáról.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ha mindenkit Iniestához mérünk (a top Iniestához), akkor sose fogunk találni senkit.giggs írta:Költői kérdés volt. Ennyit tud.
Iniestatol fényévekre van
azt a szintet nem tudja kb senki, mostani mezőnyből pont Verratti az aki megközelíti, meg Thiago, aki mindig sérült kb, meg mostanában Isco godmodeban, őt meg nem lehet elhozni Madridból.
Mást nem is tudok, nyilván vannak top kp-k (Kroos,Modric), de ők más stílus, legalábbis nálam.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Költői kérdés volt. Ennyit tud.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ez az első meccs, amit láttál tőle?giggs írta:Jó, hogy nem igazoltuk le Verrattit. Alsó középkategória. Előre passz csak hibás, labdaszerzés nulla. Valaki tud egy meccset amikor nagyon jól játszott?

Oh hát jó reggelt a youtube nagy kincsngiggs írta:Jó, hogy nem igazoltuk le Verrattit. Alsó középkategória. Előre passz csak hibás, labdaszerzés nulla. Valaki tud egy meccset amikor nagyon jól játszott?

Minden kérdésedre választ fog adni.

Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ellenünk pl általában jó szokott lenni, Chelsea ellen is oktatott 2 éve(?) a BL-ben, rengeteg bajnokin is tanár volt már az évek alatt. Ha ő az alsó középkategória egy rossz meccs miatt, akkor kíváncsi lennék a felsőre.giggs írta:Jó, hogy nem igazoltuk le Verrattit. Alsó középkategória. Előre passz csak hibás, labdaszerzés nulla. Valaki tud egy meccset amikor nagyon jól játszott?
Jó, hogy nem igazoltuk le Verrattit. Alsó középkategória. Előre passz csak hibás, labdaszerzés nulla. Valaki tud egy meccset amikor nagyon jól játszott?
Igen stimt!barcami írta:Nekem is kérdőjel ez a bonyolult körmondat hozzászólás, de azért hozzáteszek.
Fáradtság: többször jött január-februárban a holtpont, mikor kicsit elfogyott a szufla, majd el is ment a BL. Na itt erre gondoltam.
Sérülés: Sérülés miatt várhatóan nem lesznek túl kevesen a középpályán ,itt meg csak ez jutott eszembe.
Remélem stim.
Csak azt akartam elmondani, Ini egyedül van nagyon, nincsen társa aki semlegesíteni tudná, adna neki pár perc pihenőt , sajnos ma már nem 20 éves, törvényszerű hogy egymaga nem viheti a hátán a középpályát.
Igen, elfárad, sajnos egyre többször megsérül, de ezek törvényszerű dolgok.
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!