visca el barca írta:MessiNeymarSuarez írta:8-án vette át, azóta 5 nap telt el, az alatt gyűlt össze ennyi, még van 2 hete a mai napot is bele számolva, én bizakodó vagyok.
a 4 nagyobb eseményből ahol lehetett gyűjteni normálisanaz aláírásokat 3 lement és nincs meg a szavazatok fele sem. innentől kezdve nincs miről beszélni.
Ha azon a 4-ediken is össze gyűlik legalább 3000, akkor a pénteki 8000 (annyi holnapra biztos lesz) szavazattal már 11000-nél fog járni, azt a maradék 5000-ret meg csak össze tudja már gyűjteni a többi 13 napon remélhetőleg.
Amúgy olvastam hogy a Girona elleni idegenbeli meccsre is nagyon készül, ott a helyszínen Gironában is felállíttat több szavazó bódét is, ami nincs olyan messze Barcelonától.
Plusz elindulnak házhoz járni ahogy a Jehova tanúi szokták..
Bízom benne hogy nem felejtenek, hiába megy jelenleg a csapat szekere, azért hallani meccseken a lemondatós szólaomkat.
Mellesleg a Sporting elleni idegenbeli BL meccs is bele esik, gondolom BL alkalmával is vannak nagyobb összeülések a Camp Nou környékén, még ha csoportkör meccs is.(de lehet hogy tévedek)
Ha meg sikerülne kilobbiznia az október 2-t, akkor mégegy hazai meccs is bele esik.