Népszerűtlen vélemény, mert kicsit ékezi Paulinhot - akivel semmi bajom összességében, jó kis taktikai fegyver -, de ez neki és Rakiticnek is köszönhető. Egyik kézzel adnak, a másikkal elvesznek.recrea írta:A másik, egyáltalán nem az stabilizálta a csapatot, h jött Paula, ez elsősorban EV-nek, meg a 442-nek köszönhető, de sztem annak is, h már képtelenek vagyunk olyan őrült labdatartásra, mint évekkel ezelőtt.
Igazából attól függ, hogy érted a pótolhatót. A klub létezne nélküle is, és versenyben lennénk-e címekért? Igen. Fenn tudnánk tartani ezt a játékmodellt egy Kanté féle játékossal? Nem. Szóval ilyen szempontból pótolhatatlan.Bob_Marley írta:Senki sem pótolhatatlan, Busquets sem!
Bob_Marley írta:Hoztunk egy Paulinhot és megváltozott a csapat stabilitása, de hoznánk a 110 centis Coutinhot, semmi szükség rá.
Az idei PL szezon jó bizonyíték mondjuk szerintem, hogy egy jó rendszerben a kreatívabb játékosok bőven jobbak, mint a "sima csapatokban" a kőkemény ütközők. Citynél ki van? Egyedül Fernandinho, aztán a legkevesebb gólt kapták a világ fizikálisan legkeményebb bajnokságában. Olyan középpályák mellett, ahol Kanték, Bakayokók, Maticok és Pogbák futkosnak.Bob_Marley írta:Nyilván irónia volt nem a magasság a lényeg, de ezerszer inkább pl Kante, aki szintén alacsony mint Coutinho.
Szintén népszerűtlen vélemény, de szerintem még csak most jönnek majd a legjobb évei, már ha Valverde megtartja a taktikát. Idén szerintem előre is többet vállal, és ez csak javulni fog a megérzésem szerint. Remélem igazam lesz.recrea Busiról írta:Sőt, sztem pedig többet kéne vállalnia az embernek, mint teszi most.