2018.02.20. 23:12:16
Jobban érzi a társakat már, taktikailag fegyelmezettebb, és nem próbál meg bőven annyi rizikós megoldást mint Dembélé, ergó kevesebb labdát veszít - de a pályát ő is széthúzza. A gyerek a hírek szerint így is nehezen dolgozza fel eddig az évet, ami érthető is, szerintetek mennyit segítene a helyzetén, ha egy hibája után elmenne a Chelsea elleni párharc? Ott melegített a végén, amikor már minden mindegy volt, be akarta dobni EV, de a gól után jobbnak látta nem. Totál érthető döntés szerintem. Mint a hétvégi is, ahol miután megmondták többször, hogy most még óvatosabban fogják visszaszoktatni, nem dobta be Valverde egy pocsék pályára, hentes ellenfelek közé.
Ez a szezon már jó eséllyel ilyen lesz neki, elment az egész őszi szezon ahol beleszokhatott volna a BL párharcok előtt, innentől nem ő lesz az első, akivel kísérletezik majd EV éles meccseken jó eséllyel, teljesen érthetően. Lehet persze felróni, hogy 135 millió, de ő egy hosszútávú befektetés, és sokkal fontosabb az, hogy hosszútávon sikeresen be legyen integrálva a csapatba, minthogy most minden megkapható percet odaadjon neki EV. Teljesen jól kezeli most Valverde szerintem, hétvégén ha nem játszik, tényleg fura lesz, de ez a 2 meccs szerintem totális logikus döntés volt az edző részéről.