Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:a nap viccehau30 írta: Atleti ellen ismét kezdők lesznekbármibe fogadok veled, hogy az iniesta, busquets, paulinho, rakitic 4-es fog kezdeni. 1000000000000000000000000000000000000%
Persze, mivel nekik is kell. A Chelsea ellen is így fogunk felállni.visca el barca írta:a nap viccehau30 írta: Atleti ellen ismét kezdők lesznekbármibe fogadok veled, hogy az iniesta, busquets, paulinho, rakitic 4-es fog kezdeni. 1000000000000000000000000000000000000%
a nap viccehau30 írta: Atleti ellen ismét kezdők lesznek
A kezdővel nem igazán volt baj. Igazából a Dembelé-Vidal volt az ami kicsit érthetetlen, de a többi poszt aránylag rendben volt. Talán Cou kezdhetett volna Ini kárára, de nem megmagyarázhatatlan. Sőt én inkább a Suarez-Paco cserén voltam kicsit megdöbbenve. Viszont nem kutyaütők ültek a padon. Most tényleg lett volna kit becserélni. Pont az ellenkezője volt ami korábban. Eddig nem igazán voltak olyan játékosok akikkel erősödött volna a csapat most viszont fent hagyja a totál fogalmatlan Paulinhot, az utolsó negyed órára hozza be Vidal helyett Dembelét. Még ha pihentetni kellett volna őket valahol megérteném, de nekik inkább a játékpercek kellenének. Dembelétől is nem tudom miért várnak az emberek csodát, ha még két meccset se játszhat le egymás után.knor írta:Ha olyan kezdőt küld fel tegnap akiknem nem a vasárnapi mèrkőzès jár a fejèben akkor jobb lett volna. Egy motivált "cserecsapat" simán nyert volna. Azt megkerdeznem tőle, hogy Messi, Suarez mikor fog pihenni ha ilyenkor sem. Tényleg el kell tiltani magukat a pihenéshez. Kifacsart csapat leszünk a szezon végéig
Pont ezen gondolkodtam a meccs előtt (is). Ráadásul még ott a VB is, bár az nem a klub problémája, de azért mégis... Ezt most elcseszte a Mester. Valószínűleg úgy gondolta, hogy könnyebb a 3 pontot most begyűjteni, mint ugyanannyit az ATMA ellen hétvégén.knor írta:Ha olyan kezdőt küld fel tegnap akiknem nem a vasárnapi mèrkőzès jár a fejèben akkor jobb lett volna. Egy motivált "cserecsapat" simán nyert volna. Azt megkerdeznem tőle, hogy Messi, Suarez mikor fog pihenni ha ilyenkor sem. Tényleg el kell tiltani magukat a pihenéshez. Kifacsart csapat leszünk a szezon végéig
Ehhez képest Dembelét simán betaláltad már elég korán és azóta is elég sokszor, úgy, hogy még két teljes meccset nem játszott le egymás után, és a szezon eddigi nagy részében sérült volt.Nero. írta: Nem személyeskedés, de kivancsi vagyok hogy akik most pampogmak azok vajon önmagukkal is ugyanilyen maximalisták-e és kritikusak a munkájukban/tanulmányainkban.
Egy trófea nélküli szezon után megértem a negativ hangulat, de ez a pánik és kritizálás számomra szürreális a puszta tények tekintetében.
De, és szerintem meg is vágjuk őket. De ha X akkor se hiszem hogy ki kéne ugorjunk az ablakból azért mert 10 meccsel a vége előtt “csak” 5el megyunk, úgy hogy közben ott vagyunk a CdR döntőben és előnyből várjuk a visszavágót a BLben egy másik európai nagycsapat ellen.Cestus írta:Tulképp abban az esetben 9 pontot kellene hozniuk rajtunk, mert pontegyenlőség esetén a jobb egymás elleni eredményünk révén mi lennénk a bajnokok, nem?Kubla9 írta:Mindegy is,nyugodjunk meg és készüljünk a vasárnapi derbire a matracosok ellen.
Ha ott nyerünk megint kék lesz az ég és 8 pont lesz az előnyünk ellenük.
Pontosan! De ehhez nyerni kell, ami egy ilyen Atleti ellen nagyon nehéz lesz még otthon is. Szerencse hogy a Calderonban(Metropolitano) már ősszel jártunk.Cestus írta:Tulképp abban az esetben 9 pontot kellene hozniuk rajtunk, mert pontegyenlőség esetén a jobb egymás elleni eredményünk révén mi lennénk a bajnokok, nem?Kubla9 írta:Mindegy is,nyugodjunk meg és készüljünk a vasárnapi derbire a matracosok ellen.
Tulképp abban az esetben 9 pontot kellene hozniuk rajtunk, mert pontegyenlőség esetén a jobb egymás elleni eredményünk révén mi lennénk a bajnokok, nem?Kubla9 írta:Mindegy is,nyugodjunk meg és készüljünk a vasárnapi derbire a matracosok ellen.
Ki állítja össze a kezdőt?zeli39 írta:Valverde a hibás ,hogy a játékosok nem akartak ma focizni Messin kívül ?A kezdő középpályás sornak momentuma nem volt ,,szidjátok Vidalt de pont olyan gyenge volt Busquets,Paulinho -Iniesta trió is
azért nem az első eltaktikázott meccse...nem kell leváltani, de szerintem érződik és látszódik, hogy támadásban Barcelonai mércéhez mérve/szokva elég gyenge az idei csapat, nekem kicsit Martino-s támadásban a Barca...Messi sokszor 5-6 emberre vezeti rá a labdát és Suárezen kívül nem igen van aki felérne a támadásokkal, Paulinho még esetleg, főleg ha a gálakezdő játszik,na meg Alba a szélen.S.Agüero írta:Szerintem is adjuk el, eltaktikázta az első meccsét.
#takalverde
Ezt most mire? Gondolom irónia, de annak sem látom okát. Közel sincs lincshangulat vagy bármi hasonló, csupán pár hibára való rámutatás megy.S.Agüero írta:Szerintem is adjuk el, eltaktikázta az első meccsét.
#takalverde
Talán mert heti 2 meccs vanKubla9 írta:Én nem varrom a bíró nyakába,tény hogy nagyot tévedett a félidő végénél meg a büntetőnél de ezt a meccset akkor is meg kellett volna nyernünk ha cigány gyerekek potyogtak volna az égből.Miért kell 0-1-nél megint visszaállni ???????erikbarca4ever írta:Kubla9 írta:Ernő bá egy kicsit lebecsülte szerintem a hazai csapatot.
Pedig neki kellett volna legjobban tudnia hogy az életükért küzdenek.
Vidal,Paulinho ,kezdő,Dembélé,Coutinho meg rakéta ül a padon.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minek vettük meg a sztárokat ha félórákat meg 15 perceket játszanak.
Bátran kezdhetett volna Dembélé,Cou meg pláne.
Jogos minden szavad
De en ezt a biro nyakába varrom.. ő hozta meccsbe a hazaiakat. Ami minket megtört
Addig uraltuk a meccset.. piros lap kapusnak , kamu tizenegyes ... ez mind olyan lelki dolog ami a hazaiaknak erot adott.. tolunk meg erott vett ki.
Nem hiaba Pique is a vegen eleg szepen beszelt a bírónak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pont egy olyan csapat ellen akinek minden pont fontos.
Én nem varrom a bíró nyakába,tény hogy nagyot tévedett a félidő végénél meg a büntetőnél de ezt a meccset akkor is meg kellett volna nyernünk ha cigány gyerekek potyogtak volna az égből.Miért kell 0-1-nél megint visszaállni ???????erikbarca4ever írta:Kubla9 írta:Ernő bá egy kicsit lebecsülte szerintem a hazai csapatot.
![]()
![]()
![]()
![]()
Jogos minden szavad
De en ezt a biro nyakába varrom.. ő hozta meccsbe a hazaiakat. Ami minket megtört
Addig uraltuk a meccset.. piros lap kapusnak , kamu tizenegyes ... ez mind olyan lelki dolog ami a hazaiaknak erot adott.. tolunk meg erott vett ki.
Nem hiaba Pique is a vegen eleg szepen beszelt a bírónak
Kubla9 írta:Ernő bá egy kicsit lebecsülte szerintem a hazai csapatot.
![]()
![]()
![]()
![]()