Alcantara írta:
Kérlek fejtsd már ki ezt az általad közölt hiteles információt: "folyamatosan nyal nekik"
Mit is takar ez? Én tájékozatlan vagyok e témakörben, szeretnék többet tudni.
Az is kíváncsivá tesz, hogyan követted Arthur meccseit? Lentebb olvastam, hogy az Ajaxot is követted és a PSG-t is. Legalábbis erre utalnak a magabiztos írásaid.
Komolyan érdekelne hogyan fér ennyi bele az ember életébe. Ráadásul toppon vagy a Bayernnnel is Thiagó miatt, valamint gondolom a Barca is alap számodra.
Irigyellek az idődért!
Szívesen fogadok minden érvet, ami számomra is ésszerűbbé tenné az időbeosztásomat.
Régebben kifejezetten kedveltem az írásaidat, amit leírtál volt valóságalapja, tartama. Mára kicsit nyögvenyelőssé és görcsös bizonygatássá vált, ráadásul folyamatosan ugyanazt írod bizonyos témákban. Kár érte!
1. Vegyél vissza a stílusból.
2. Többször is mondtam, hogy nem láttam ismerem Arthurt, szerintem itt nincsenek túl sokan, akik látták a meccseit, és ki is emeltem, hogy ő egyelőre egy tehetség, nem várható el, hogy az első szezonban komoly pluszt adhasson a padról.
3. Ehhez jön de Jong esete, amit írtam, hogy a kifogásom ellene, hogy itt van például most Arthur akit meg kell próbálni beépíteni, ahogy a hollandnak is sok játékperc kellene.
4. Rabiot pedig hidd el annyiszor láttam hogy véleményt alkothassak róla. Haverom hatalmas PSG fan, néztem vele meccseket, Neymarra is kíváncsi voltam mit alkot. Nem rendszeresen, de ott a Bl is. Szóval annyit legalább igen, hogy véleményt tudjak alkotni. De a lényeg, hogy nem vagyok ellene, jó játékosnak tartom, de még ő sem egy kész játékos, akinek idő kellene rendesen beilleszkedni, most meg elment Paulniho, Ini. Rakitic sem 25 éves nem bír már annyit, ahogy Busi sem évi 50-60 meccsre van kalibrálva.
Olyan játékos kellene, aki padról beszállva új impulzust adhat, kezdőként sem ijesztget, ha játszik. Ez volt eddig is a gond. Mire a BL éremi szakaszához értünk, már az egész csapat ki volt facsarva, hiába volt egy ütős kezdőnk, ha nem lehet megfelelően rotálni elfogynak tavaszra a játékosok.
Thiagoval szemben valamennyire elfogult vagyok ezt elismerem, ezért is követem amióta könnyen elérhető. De most lehetne itt másvalakiről szó, ha ezekkel a kvalitásokkal rendelkezne, de jelenleg ő a harmadik aki terítéken van.
Abba nem tudom mi a görcsösség, ha leírtam az érveimet Thiagoval kapcsolatban. Főleg, hogy annyi sikerült össz vissz előszedni, hogy nem kell mert innen elment meg rossz volt a VB-n. Nem mellesleg ha egyesek emléksznek, apuci verte a balhét
.
A személyeskedést meg kerüld amíg tőlem nem tapasztalsz hasonlót. Nem leszel hitelesebb ha ezt a stílust kapod fel, a minimális tiszteletet add meg, ha másoktól megkaptad, csak magadat minősíted vele.