Először is ott kell kezdeni, h senkinek nem emelünk fizetést a nyáron, beleértve Messit is, legyen elég neki a szerény 30 millió euró, amit kap.
Azon is meglepődnék, ha nyáron maradna a Busi-Rakitic duó mindkét tagja, sztem egyikből pénzt fogunk csinálni, nem azért, mert most épp pocsékul játszanak, hanem mert ránézésre mindkét játékosnak jót tenne egy megújulás és ezt itt már nem tudják megtenni, egyébként semmi problémám velük, a horvátot imádom, Busi meg Busi, nem kell magyarázni.
A mostani vezetőségből azt is kinézem, h felszabadítja Dembele fizuját, amire (asszem 12 milli euró) egyébként nincsen olyan szavak, amit a fórum elbír, röhejes, h ennyit fizetünk neki, persze, h elvan a gyerek.
Szerencsére pénzt is tudunk csinálni, Paulinho pénze jövőre jön be, a hírek szerint pedig Paco és Gimes is kell a csapatainak.
Igazolni sztem felesleges, max egy balhátvédet vennék, illetve annyi apró változást eszközöknék, h más edzőt keresnék, mert kiráz a hideg ettől a málészájú Valverdetől. Ezt a két holland gyereket életemben nem láttam játszani, ahogy a fórum nagyrésze, gyanítom sokan azok sem, akik szerint vegyük meg őket