2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hónapok óta fent van netflixen. Nem nézhetetlen, csak unalmas kicsit. Én azt fel sem veszem, hogy önajnározás az egész, mert az összes hasonló film, vagy könyv az! Viszont nem volt kifejezetten érdekes élete. A legnagyobb harca pont annyira izgalmas, mint, hogy leírom: Kiskorában nem kellett a francia csapatoknak. Ettől függetlenül egy középosztálybeli srác, akit azért a szülei nagyon rendesen támogattak. Nem az utcáról tört fel, vagy hasonló.davi10 írta:A videotékában elérhető a dokumentumfilmje, Antoine Griezmann: Egy legenda születése
Én valószínűleg kihagyom, de hátha van akit érdekel...
Jaj az a videó az esetről amit láttam, lehet te is arra gondolsz, kegyetlen mi ferdítés az egész.. Ki akarták hozni kb, hogy rondó alatt is ignorálták egymást, csak azt nem mutatták, hogy 2 másik csoportba voltak bakker..barca0417 írta:Nem tudom mennyire van felfújva a dolog, de állítólag(most kerestem rá googlen is) Suárez nem nagyon szívleli Grizit, nem is nagyon szólt hozzá az edzéseken. Nem tudom milyen irányt vesz a dolog ha Messi is visszatér, de nem hiányozna még ennek a csapatnak egy belső konfliktus is. Remélem nem komoly a dolog, Grizit amúgy a többiek egész jól befogadták, az edzéses képek, videók alapján.
Facebook alapján pedig minden ember boldog:Dbarca0417 írta:Grizit amúgy a többiek egész jól befogadták, az edzéses képek, videók alapján.
A jogosban sem vagyok annyira biztos. Ha akarok venni egy új tévét, de tudom, hogy két hét múlva le lesz árazva 40%-kal, akkor nyilván megvárom a két hetet és nem a teljes árat fizetem ki. Annyit kell fizetni, amennyibe a tranzakció pillanatában kerül, a mediamarktban sem fogom kifizetni a + 80 ezer forintot a tévéért, mert amikor eldöntöttem, hogy megveszem, akkor még 200 volt az árcédula. Ne vicceljünk már.Kovbal88 írta:Azért az nyílt tény, hogy jogos a panaszuk, csak ugye nincs rá bizonyíték. Ezek után, nem lesz egyszerű az Atletico-ból igazolni, pedig jól jártak velünk Arda, is remek vétel volt. Legalább rúgott pár gólt
Azért az nyílt tény, hogy jogos a panaszuk, csak ugye nincs rá bizonyíték. Ezek után, nem lesz egyszerű az Atletico-ból igazolni, pedig jól jártak velünk Arda, is remek vétel volt. Legalább rúgott pár góltnagyatyesz írta:Az Atletico nagyon gyerekesen viselkedik. Tuti elkaszálják a panaszukat, de akkor is gáz. Nem vagyunk szentek, de szánalmasak a panaszukkal, azzal ahogy Griezmant kezelik...játékengedély bevonása , klub legendás 7es névsorból való kihagyása! Ha nem áll meg a panaszuk bizonyíték hiányában a klub helyében én is panaszolnék jó hírnév megsértése miatt. De sajnos a vezetőség képtelen megvédeni a klubot az alaptalan, vagy nem bizonyítható vádaktól
Mintha az nekünk jó lenne...VargaAron írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... te-2713101
De bírnám ha az lenne az ítélet hogy az Atleti visszafizeti a 120 millió €-t, visszamegy hozzájuk Griezmann és egy évre bevonják a játékengedélyét![]()
Duplán visszanyalna a fagyi
Csak nehogy balhe legyen, mikor padra ulteti Dembelet FM-ben.Tomix354 írta:Griezmann: "Who will I be sharing a room with or spending most time with during the tour of Japan? I do not know if there will be individual rooms, but I will spend lots of time playing PES or Football Manager with Dembélé, although I prefer to play on my own in my room."
Remélem majd otthon is együtt fognak játszani, talán Grízes beállítja majd jól Dembele ébresztőjét.![]()
De az is nagyon sok volt Dembi 60 nál többet nem ért Cou, pedig max 90 de ezek már nagyon max számok.Leon írta:A világ egyik legjobb támadóját hoztuk el kb bagóért és még is megy a sírás, mintha valami Döglász féle kutyaütő jött volna ide...![]()
Persze Dembeléért meg Couthinoért nem volt kár az a sok dohány...