2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Senki nem mondta, hogy a képeket szedte le...optimus írta:Azelső 6 képen barca mezben vagy melegítőben van csapattársakkal, majd jön 2 válogatottas, aztán a következő 10 megint barca.Varatrix írta:Leszedett minden képet, amin Barca mezben van, vagy ezt hogy kell érteni?roy69 írta:Na Dembele minden Barcaval kapcsolatosat törölt insta oldaláról, mint ahogy tette Cou Bayernbe igazolása előtt, vagy ahogy tette anno Dembouz, mielőtt hozzánk jött....
Nem, nem a képeket szedte le! Hanem, hogy az FC Barcelona labdarúgója, és hogy jelenleg Barcelonában él. Ezt minden focista így szokta kiírni. Neki is kint volt tegnapig.Varatrix írta:Leszedett minden képet, amin Barca mezben van, vagy ezt hogy kell érteni?roy69 írta:Na Dembele minden Barcaval kapcsolatosat törölt insta oldaláról, mint ahogy tette Cou Bayernbe igazolása előtt, vagy ahogy tette anno Dembouz, mielőtt hozzánk jött....
Azelső 6 képen barca mezben vagy melegítőben van csapattársakkal, majd jön 2 válogatottas, aztán a következő 10 megint barca.Varatrix írta:Leszedett minden képet, amin Barca mezben van, vagy ezt hogy kell érteni?roy69 írta:Na Dembele minden Barcaval kapcsolatosat törölt insta oldaláról, mint ahogy tette Cou Bayernbe igazolása előtt, vagy ahogy tette anno Dembouz, mielőtt hozzánk jött....
Leszedett minden képet, amin Barca mezben van, vagy ezt hogy kell érteni?roy69 írta:Na Dembele minden Barcaval kapcsolatosat törölt insta oldaláról, mint ahogy tette Cou Bayernbe igazolása előtt, vagy ahogy tette anno Dembouz, mielőtt hozzánk jött....
Teljesen egyetértenék, ha nem lenne itt Vidal, és nem imádná az edző.Stalkyard írta:Távol álljon tőlem hogy bármiben is védjem a mostani rezsimet, de mégis mit kellene csinálniuk, amennyiben (gondolom) közölték Rakiticcel, hogy el szeretnék adni, ő meg köti az ebet a karóhoz, hogy márpedig ő maradni akar? Vagy visszafelé nem elvárás a tisztelet? Sokat köszönhet ő is a klubnak, lehet, hogy kicsit többet is, mint mi neki. Mondom ezt úgy, hogy az egyik kedvencem a horvát. A tisztes távozást viszonylag nehéz összehozni, ha a játékos konkrétan nem akar távozni.
De nem fiatalodik, viszonylag piacképes, és jött egy De Jong, aki simán kezdőszint. Nem beszélve a fiatalokról akik itt kopogtatnak, és akik miatt sír itt mindenki. Logikus lépés, hogy el akarjuk adni.
Més que un club...MesQueUnClub írta:Albert Rogé (SPORT journalist): "Barça's message to Rakitić is clear: If you stay, you will not play."
Szerintem is kijárna neki a tisztes távozás, de hát Neymarért bármire hajlandóak. Persze aztán, amikor ő is befürdik, ki lesz dobva mint egy használt zsebkendő.davi10 írta:Remélem azért nem lesz nagyon gáz az elválás, főleg azok után, hogy az elmúlt évekbe kb. félholtra hajtottuk. A SPORT szerint már mennek a tárgyalások a Juventus-szal
Elképesztő, hogy milyen blikk színvonal lett itt a fórumon.Nero. írta: Kit érdekel hogy mit akar ez a bohóc... 2 év alatt arra lusta volt hogy meg tanuljon spanyolul vagy hogy legyen étrendje stb. arrol nem beszélve hogy a mutatott játék is nulla.
Szerintem Dembelével előrébb vagyunk mint Neymarral. Illetve nem is kellene a brazillal foglalkozni. Abból a pénzből amit kérnek érte, ami egyébként vicc kategória, egy normális klub legalább 4-5 játékost vesz, és jelenleg azok a klubok a sikeresek, ahol csapatként játsszák a futballt.Chino írta:palesz77 írta:Mert amúgy az edzés videókat elnézve ti 100%-ra mondjátok, hogy nem tud még mindig semennyit spanyolul? Lehet én vagyok hülye, de nekem nem úgy tűnik.
Itt minden 100 %-ra van véve. azt is nyilatkozták, hogy nem visszautasította a vizsgálatot, hanem csak egy görcsnek érezte és ezért nem szólt egyből. Ugyanúgy lehet ez is igaz, mint az ellenkezője.
Szenegálba pedig nem is ment, hanem Rennes-ben volt egy két hónappal ezelőtt lezsírozott utazás keretében.
De az, hogy ő kezdte meg az edzéseket először stb. az le van ejtve. Mindenkinél elő lehet venni negatív és pozitív dolgokat pletykaszinten, attól függ ki a sláger éppen.
Nem azt mondom, hogy mindent rendben csinál, de ha minden negatívumot készpénznek vennénk semmi nem a fociról szólna.
palesz77 írta:Mert amúgy az edzés videókat elnézve ti 100%-ra mondjátok, hogy nem tud még mindig semennyit spanyolul? Lehet én vagyok hülye, de nekem nem úgy tűnik.