2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha ez igaz, akkor itt nagy baj vanGoikoechea írta: ↑2020.08.06. 15:26:14https://fcbarcelonalatestnews.com/fc-ba ... ers-wages/
Ĺehet, hogy ez pontosabb adat. Sajnos nem tudom mi az igazság.
Július 8 - július 26 időszakban 6 tétmeccset játszott a City. Ezeken a meccseken 2-t végigjátszott EG, 2-n félidőnyit kapott. Ezalatt játszott teljes meccset Otamendi, Stones és Laporte is. A vészmegoldás Fernandinhot egyszer sem szerepeltették cb-ben. Volt kínánat a posztján, biztosan nem azért játszatták, mert egyáltalán nem volt más megoldás. Azt esetleg el tudom képzelni, hogy korábbi sérüléseik után óvatosan akarta a cb-ászokat terhelni Guardiola. De ha nem akarja EG-t kipróbálni, akkor hármunkat és a vészmegoldás Fernandinhot is kényelmesen tudta volna forgatni. Szerintem a tét nélküli bajnokik után a BL-meccsek fogják megmutatni, mennyire komolyan számolnak vele a jövőben.Grimaldo írta: ↑2020.08.05. 21:49:48Nem kell ebbe ennyit látni, Garcia azert került kezdőbe, mert 2020nak konkretan úgy indult neki a city, hogy ő volt az egyetlen egeszseges cb a keretben, amúgy kb annyit játszott volna mint nalunk Fati, ha mindenki egészséges a szezon elején.
Az már más kérdés, hogy stabil teljesítményt nyújtott és Laporte mellett megragadt a kezdőben.
Amúgy Real ellen is kezdő 11be várják.
Nincs felcserélve a listán Messi és Griezmann fizetése?aladebinary írta: ↑2020.08.06. 14:48:17I read on Tastyfootball about Barcelona Players Salaries and i am well impressed with their weekly wages but the players which are around messi are not good enough, Vidal need to leave. Thats my opinion. https://tastyfootball.com/salary/barcel ... kly-wages/
Nem kell ebbe ennyit látni, Garcia azert került kezdőbe, mert 2020nak konkretan úgy indult neki a city, hogy ő volt az egyetlen egeszseges cb a keretben, amúgy kb annyit játszott volna mint nalunk Fati, ha mindenki egészséges a szezon elején.Fofana írta: ↑2020.08.05. 21:25:33A Transfermarkt.de-n olvastam, hogy a City megvette 45M-ért Aké-t a kieső Bournemouth-tól. A vételár, főleg ebben a gazdasági helyzetben, azt sugallja, hogy kb. 3. számú khv-nek szánják Laporte és Stones mögé. Rajtuk kívül ott van még a posztra Otamendi (ugyanúgy 2022-ig szóló szerződéssel, mint E. Garcia) és végszükség esetén Fernandinho is. Ha a Bl-meccseken nem jut szóhoz Garcia, akkor a tét nélküli bajnokikon csak azért játszatták, hogy piacképesebbé tegyék és el tudják dönteni, hogy hosszabb távon ragaszkodnak-e hozzá. Ez 1 héten belül ki fog derülni.
Ez azt jelenti, hogy most jobbak lettek az alkupozicíók Garcia megszerzésére. A poén az egészben, hogy Sané-t a City ugyanígy 45M-ért adta el a Bayernnek (igaz neki 1 év volt vissza a szerződéséből). A mostani nyári átigazolási mérlegük kb. -55M. Minimum kell most tárgyalni Garciáért, de jövőre is elhozhatjuk.
(Aké ára egyébként ugyanolyan irreálisnak tűnik, mint Arthuré a Pjanics üzletnél. Lehet, hogy ez is egy mérleg kozmetikázási akció része lesz?)
Alena-ban én amúgysem látom azt a nagy pluszt, be lehetne számítani Thiago-ba, de nem hiszem, hogy a Bayern-nek kellene.barca0417 írta: ↑2020.08.05. 17:16:42Thiago 30 milla lenne, annyiért engedi el a Bayern. Mert 1 év múlva lejár a szerződése. Én hoznám az tuti. Ha Alena nem jön vissza, Rakitic és esetleg Vidal távozik akkor meg főleg.
Thiagoban benne van az stílus és minőség amire szükségünk van.
Coutinhot meg ne alázzuk már meg annyira, hogy mindenáron szabadulni akarunk tőle meg ilyen Guendouzikra cseréljük.
Ha kapunk érte egy jó ajánlatot, menjen, de a kölcsönnek semmi értelme, inkább maradjon és próbálják meg használni.
Szerintem nem ő tehet róla hogy ennyibe került. Meg tudjuk mennyire jönni akart. Nyilván nem nyújtotta azt amit vártunk, de az okát kéne megtalalni, nem kirugdosni a csapatbol. Nem egy ketballabas balf.. ról van szó.
Valószínű PL vagy itt marad. Elvileg az Arsenal a legkomolyabb érdeklődő, egy évre kölcsön 9 milliót adnának érte plusz a fizuja felét (
Nem tudom, meddig érvényes a szerződése, de idén elég jól ment a Bayernnel, szóval nem értem, hogy miért engednék el ennyire olcsón. Egy nagy hátránya van, hogy sérülékeny, de még ezzel együtt is lényegesen többet kérhetnének érte.Nem tudom, mennyiért jönne Eric, de Thiago is hozható lenne szerintem 20-25 körül.
Pár napja lehetett olvasni, hogy a régebbi "Én sosem edzeném a Barcelona-t" nyilatkozatát nem is úgy gondolja, azóta azért lehet olvasni, hogy Ő is jelölt nálunk.Chino írta: ↑2020.08.04. 22:32:06
Pocchettino jelenleg szabad és állítólag egy top klub megkeresésére vár, a Monacot meg talán a Benficát ki is kosarazta mert nívósabb csapatba menne. Csodálkozom, hogy nem lett velünk összeboronálva. Bartoéknak mondjuk sokkal kényelmesebb egy ilyen Sétiennel, mint egy karakánabb eszővel.
Középpályán így is elegen vagyunk, hátra viszont mindenképp kéne valaki. Pár éve, amikor meg nagyobb szükség lett volna rá, akkor több volt hátra a szerződéséből és nem lehetett volna akciósan elhozni.
Semmi Madridizmus nincs benne.... Egyszerűen túl sok időt töltött El Prat-ban, onnan volt az ellenszenve. De tud katalánul káromkodni, meg ordítani, akkor igazából csak jót tehet a halvérűinkkelMichaaBee írta: ↑2020.08.04. 23:20:34Madridista, aki, ha nem tévedek, többször is nem olyan finoman kifejezte már, hogy nem szívleli a Barcelonát.Chino írta: ↑2020.08.04. 22:32:06Pocchettino jelenleg szabad és állítólag egy top klub megkeresésére vár, a Monacot meg talán a Benficát ki is kosarazta mert nívósabb csapatba menne. Csodálkozom, hogy nem lett velünk összeboronálva. Bartoéknak mondjuk sokkal kényelmesebb egy ilyen Sétiennel, mint egy karakánabb eszővel.
szerk.: azt egyébként érti valaki, hogy Eric Garcíát miért lehet visszahozni, miközben Thiago szóba sem jöhet?
Gondolom azért, mert Thiago kerülne vagy tízszer annyiba.szerk.: azt egyébként érti valaki, hogy Eric Garcíát miért lehet visszahozni, miközben Thiago szóba sem jöhet?
Szerintem azért, mert ő az utánpótlásból ment el és nem az első csapattólMichaaBee írta: ↑2020.08.04. 23:20:34Madridista, aki, ha nem tévedek, többször is nem olyan finoman kifejezte már, hogy nem szívleli a Barcelonát.Chino írta: ↑2020.08.04. 22:32:06Pocchettino jelenleg szabad és állítólag egy top klub megkeresésére vár, a Monacot meg talán a Benficát ki is kosarazta mert nívósabb csapatba menne. Csodálkozom, hogy nem lett velünk összeboronálva. Bartoéknak mondjuk sokkal kényelmesebb egy ilyen Sétiennel, mint egy karakánabb eszővel.
szerk.: azt egyébként érti valaki, hogy Eric Garcíát miért lehet visszahozni, miközben Thiago szóba sem jöhet?