2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pontosan.Sinya22 írta: ↑2020.08.17. 22:48:29Nem értek hozzá,de ez amúgy se hiszem,hogy így működik,hogy valaki azt mondja hétfőn hogy akkor szombaton választás. A legkorábbi dátum amit olvastam,az október lett volna. Örültem volna neki ha feláll,és elmegy,mert ez a szezon semmilyen szempontból nem arról fog szólni,hogy hány kupát nyerünk meg mennyire fogunk szépen játszani. Így majd márciusban választás,mire az új elnökség átveszi a klubbot,vége is a szezonnak.
Vajon tényleg irreális elvárás, hogy egy olyan elnökség,visca el barca írta: ↑2020.08.17. 20:20:05Csaba,
azert a realitasok talajan maradva Te kicsit tul sokat vartal. Holnap legyen uj elnok, hozzuk el kloppot es csereljuk le a pique, busi, sr, alba, rakitic, vidal, suarez 7est, 7 top 20on evesre.
Azert ne vicceljink mar. Ez nem FM.
Természetesen az, hogy valaki Barca játékos volt nem garancia arra, hogy jó edző lesz, viszont én a fő problémát nem a "Barca DNS" -ben, vagy a Cruyff féle játékfilozófiában látom, hanem abban, hogy nincs olyan szakvezetés aki képes úgy megreformálni, hogy az a jelenlegi mezőnyben versenyképes lenne. Pep, Tito párosnak sikerült igazán utoljára, kell valaki aki képes erre, de úgy hiszem, ezt az új szakvezetést nem a Barto féle vezetőség fogja kinevezni. Ez a vezetőség mindenben messze áll a Barca filozófiájától (hiába mondanak mást), ezekkel a sztárigazolásokra kidobott százmilliókkal, a La Masia lezüllesztésével, a vállalhatatlan megnyilvánulásaikkal, felelősség elhárításával és hosszan sorolhatnám, egyszerűen nem fér össze.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.17. 21:42:38Cruyff sem volt kutyaütő
Ettől függetlenül jogos amit Samper feltételez: Attól még hogy valaki Barca játékos volt, nem garantált hogy jó edző is lesz, főleg ha tovább viszi a "szigorú Barca DNS-t"
Márciusig mehet jól a csapat, ha nem is lehengerlő játékkal de azért az eredmények az elmúlt szezonokban is jöttek a szezon kétharmadáig. Sajnos tartok tőle, hogy akár tetemes adósságok árán is, de újra sztárigazolásokban látják majd a megoldást és amíg komoly erőpróba nem lesz addig újra feléled a remény a sociókban, ami lehetőséget adhat a folytatásra ennek a vezetőségnek.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.17. 21:42:38Semmiségnek tűnik hogy márciusban lesznek a választások, de fontos lehet!
Mivel így ha neadjisten jól teljesítene a csapat és sikeres lenne a szezon végére(amire nem sok esély van a jelenlegiek alapján) akkor addigra már eldőlt a választás és nem húzzák ki megint a csokiból a sportteljesítménnyel Bartomeu brigádját.
Bizony, addig amíg erősen él még a 8-2 szégyene a fejekben (és újra felevenedik a korábbi évek kudarcai), ha valamikor akkor most sikeres lehet, van azért muníció bőven Bartoék ellen és nem csak a botrányos BL kiesések.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.17. 21:42:38Amúgy Fontéknak most kellene nyomatni ezerrel a bizalmatlansági indítványt, akkor lehetne novemberben is választás.
Persze
Cruyff sem volt kutyaütő
Laporta már egyszer hasonlóan rossz helyzetből sikerekre vezette a klubbot, az ő negatív színben feltüntetésében éppen a jelenlegi vezetésnek meg Rossellnek volt kulcs szerepe. Azt meg tudjuk, hogy ennek a brancsnak egy szavát nem lehet elhinni. Font elképzelései is szimpatikusak (már amennyire át lehet látni sajtón keresztül), ha Font és Laporta közül kell választani akkor én egyelőre nem tudnám egyértelműen eldönteni, hogy melyikük, annál is inkább mert utóbbi hivatalosan nem jelentette be az indulását és így nincs is még "programja", viszont az lenne a legnagyobb öngól, ha mindkettő elindul és nevető harmadikként Barto leendő embere behúz egy újabb ciklust.visca el barca írta: ↑2020.08.17. 19:44:51Aztan marciusban viszlat es johet font. Laportatol az isten ovjon minket.
Soha nem beszéltem arról, hogy hozzunk 7 top 20on évest.visca el barca írta: ↑2020.08.17. 20:20:05Csaba,
azert a realitasok talajan maradva Te kicsit tul sokat vartal. Holnap legyen uj elnok, hozzuk el kloppot es csereljuk le a pique, busi, sr, rakitic, vidal, suarez 7est, 7 top 20on evesre.
Azert ne vicceljink mar. En nem FM.
Én pedig biztos vagyok benne, hogy talán 2005, 2006 körül láttál PSV meccset a BL-ben, Koemannal a kispadon, vagy 5-6 éve ha nézted a Premier Liguet akkor emlékszel egy harcos kis Southamtonra akik az EL-be mentek a szezon végén a 6. helyen. Mindenhol fiatalítást adott a csapatnak és ahogy mondtad elég nagy riszpektje van, mert simán szembe megy az öltöző "nagyhalaival". Ő az a típusú edző aki saját maga nyilatkozta hogy ha egy poszton van egy 30 éves és egy 22 éves játékos hasonló teljesítménnyel akkor ő utóbbit fogja mindig választani. Látjuk azért a válogatottat is hogy megfialatította...visca el barca írta: ↑2020.08.17. 19:44:51Nem ma kezdtem focit nezni, de sztem koeman csapatainak 2 meccset se lattam, ergo fingom sincs milyen edzo. Tul sokaig nem volt sehol, ez viszont nem tul biztato...
Ami viszont tuti. Azert neki eleg nagy respektje van, biztos nem fognak neki visszapofazni a nyuggerek mint a senkihazi sarabianak meg setiennek.
Uj edzo, uj stab, uj szakmai vezetes, nagy oregek kozul 3-4 kiselejtezese. Realisan nezve jelenleg ennyit varok a patkanykeputol. Aztan marciusban viszlat es johet font. Laportatol az isten ovjon minket.
Októberben ahogy írtad is le lehetne, tudom nem sok minden változna általa, de legalább annyi üzenete lenne, hogy végre az elnök magára vállalt valamennyit az elmúlt 5 év szégyeneiből.
szurkolóknak se jelent semmi a csapat, különben már lennének kisebb mozgolódások, tüntetések.
De hát az nekünk jó, ő az átkozott fékünk, a csapat rákfenéje, ha nem lenne, akkor hirtelen mindenki top szintet hozna, Griezman nem alibizne, Lajos tudna újra labdát vezetni, Dembele nem lenne sérült folyamatosan, ésatöbbi.NovaProspekt írta: ↑2020.08.17. 18:55:32Az lesz a legjobb, ha Messi vhogy kibulizza, h elmenjen, az amigok meg rajtunk maradnak.