2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha tegnap mondott volna le is késő lenne, akkor egy fél éve miért nyilatkozta, hogy innen akar visszavonulni? Ami azóta igazán történt, hogy csúnyán elvesztettük a ligát, besültünk a Bl-ben és leváltották Sétient az új edzőnek pedig szabad kezet adtak, amit már réges-rég meg kellett volna tenni. (ja, meg a legjobb barátját elküldték, ami azért sportszakmailag nem volt indokolatlan)MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.27. 11:22:121 éve van hátra, viszont ha tegnap mondott volna le, akkor is késő lenne, és ki tudja hogy egy esetleges, tavasszal értelmesnek tűnő szezon után nem-e az utódja-bábja fogja megnyerni a választást. Február-március közepén lehet megint vezetjük a ligát 2 ponttal ha ilyen gyenge a mezőny, és a BL-ben is bent vagyunk a nyolcaddöntőbe, minden szép és jó, mehetnek szavazni.vidra írta: ↑2020.08.27. 10:50:50Mindenki olyan magabiztosan mondja, hogy miből van elege. Honnan tudjátok? Pont ez a baj, hogy egy tőmondattal sem utalt arra, hogy a vezetőségből van elege, se semmi másra. Én kezdek kiégni ettől a Barto nyávogástól. Egy éve sincs hátra annak az embernek Barcelona elnökként, de mégis itt kell hagyni a klubot, a szurkolókat, az imádókat. Ha objektíven elemzem a helyzetet, számomra nem az elnökkel b*sz ki, aki amúgy is egy tróger arc és totál le*r mindent, ezt is, hanem mindenki mással.
Már arra is fel kellene kapni mindenkinek a fejét hogy oda jutottunk Messi egyáltalán távozni akar, aki 50000-szer elmondta hogy innen akar visszavonulni, már ez mindent elmond Bartomeuék munkásságáról.
Ha az lenne hogy dagadtra nyertük magunkat, beépültek a friss igazolások, a fiatalok, és Messi azért hisztizik mert padoztatják vagy fizetésemelést akar azt mondom igazuk van Bartomeuéknak, de erről szó sincs.
Suarez évek óta mondja hogy nincsen utódja és nem bír ennyi meccset, Messi is kifejtette nem egyszer hogy nem versenyképes a csapat, csináltak bármit ezügyben? Nem.
Azért Neymart nem kellene idevenni, ő minden volt csak korrekt nem a klubbal (és nem az elnökséggel) szemben, húzta-nyúzta az ügyet, aztán elment a nagy pénzért és perelte a klubot. Nem mondom rá, hogy kígyó, soha nem mondtam, de eddig mindenki árulózta, szemetezte, meg vissza ne merjen jönni stb. most meg ő volt a jófiú? Hogy kinek volt igaza, kinek nem felesleges belemenni, ez a történet nem erről szól.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.27. 11:22:12vinszentvega: Épp ez az amit Bartomeuék el akarnak minden szurkolóval hitetni, hogy nem őt támadja a fogyatékos klubvezetés miatt, hanem a klubot, a címert, a Camp Nou-t, Cruyff-ot, a szobrokat, a stadion körüli kóborkutyákat stb.
Nem ő szab ki velünk, persze hiányolni fogjuk, hanem az elnökség szab ki a szurkolókkal már minimum 5 éve.
Az elmúlt évek 99%-ban nézhetetlen játékképű meccseit hányan nézték volna abba a tudatba hogy Messi nincs nálunk és a BL-ben is esélytelenek vagyunk mert megint kitömnek?
Nem ő szab ki velünk, ő csak a reményt, hamis illúziót tartotta meg amíg tudta úgy, hogy közben Bartomeuék tankönyvbe illő módszerral züllesztették a csapatot és tették tönkre a klubot, aminek az eredménye hogy az illúzióból zsinórban 3-madjára rántanak vissza minket a valóságba és tömik ki a csapatot aminek az eredménye a történelmi bukta és rajtunk röhög Európa.
Arról nem Messi tehet hogy a rekordbevételek mellett, az euró százmilliók eltapsolása mellett a 33 éves Messin kívül nincs olyan játékos aki említésre méltó lehetne. Persze volt, de ő is elment, Neymar is hiába egy utolsó kígyó, de nehogy végül neki legyen igaza.
Vagy Neymar+Messi kézenfogva férgek hogy neki mennek az elnökségnek, vagy az elnökségbe bűzlik valami annyira hogy még a legnagyobb legendák(ideértve Xavit, Puyolt) és Messi ellenzik.
Azt mondjuk Messi részéről sem tagadják, hogy későn élt az opciós jogával, úgyhogy ez jogilag nem mellette szól és arra sem emlékszem, hogy kivásárlási áron akarnák eladni, ha jól emlékszem 220 milla volt, ami nyilván lejjebb fog menni, és legyen akárki, akármilyen legenda, itt nem 5-10 millióról van szó, amit el lehet engedni, mint mondjuk korábban már megtettek, hanem egy olyan összegről, ami nélkül egy közepes igazolásra sem futja, úgy hogy számos játékos már gyakorlatilag elment és a világ legjobb játékosa, akivel komolyan számoltak a jövőben, mert eddig nem adta jelét a távozásnak. Így is egy pótolhatatlan játékos és legenda, de az részéről sem korrekt ha ragaszkodik az ingyenes távozáshoz. Ezzel a csapatnak, szurkolóknak ártana a legtöbbet, akik most is ezrével tüntetnek érte.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.27. 11:22:12Most is Messi a szemét mert beintett, és esetleg ingyen el akarna menni, főleg ha azt kapta a színfalak mögött mint Neymar: Pökhendien kiröhögik, hogy ott a kivásárlási ára, ha akarja valaki akkor vigye annyiért, ha meg nem akkor azt is letagadják hogy egyáltalán a távozási szándékát jelezte volna.(hozzáteszem pont ezt csinálták úgy 1.5 hete, tagadtak mindent)
Oké adjuk el 200 millióért, kit vesznek belőle Bartomeuék? Hírek szerint már érdeklődünk a Valenciánál Maxi Gomezért![]()
Ne higyje senki hogy majd Mbappék jönnek ebből a pénzből, ugyanolyan értelmesen fogják elkölteni mint az előző 1milliárd eurót, középszereket hoznak horror fizuval, cserébe majd kapmányolhatnak hogy pénzügyileg milyen sikeres évet zártak, közben mehet a sikkasztás továbbra is.
Am marhára kíváncsi lennék, hogy az összes ilyen korábbi "hintelésből", mi jött be korábban és mi nem?
1 éve van hátra, viszont ha tegnap mondott volna le, akkor is késő lenne, és ki tudja hogy egy esetleges, tavasszal értelmesnek tűnő szezon után nem-e az utódja-bábja fogja megnyerni a választást. Február-március közepén lehet megint vezetjük a ligát 2 ponttal ha ilyen gyenge a mezőny, és a BL-ben is bent vagyunk a nyolcaddöntőbe, minden szép és jó, mehetnek szavazni.vidra írta: ↑2020.08.27. 10:50:50Mindenki olyan magabiztosan mondja, hogy miből van elege. Honnan tudjátok? Pont ez a baj, hogy egy tőmondattal sem utalt arra, hogy a vezetőségből van elege, se semmi másra. Én kezdek kiégni ettől a Barto nyávogástól. Egy éve sincs hátra annak az embernek Barcelona elnökként, de mégis itt kell hagyni a klubot, a szurkolókat, az imádókat. Ha objektíven elemzem a helyzetet, számomra nem az elnökkel b*sz ki, aki amúgy is egy tróger arc és totál le*r mindent, ezt is, hanem mindenki mással.
Megfogadtam, hogy nem írok semmit októberig, de muszáj...MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.27. 10:37:35Az a baj srácok, hogy nagyon rövid nekünk is a memóriánk, emlékezzünk csak hogy CSAK idén mik történtek:
Egyetlen dologból van elege: a Barcát már évek óta konstans módon a legmélyebb szakadékok felé kormányzó, botrányt botrányra halmozó, a játékosokkal szemben tiszteletlen, pökhendi és közben hozzá nem értő, a hatalmát kicsinyesen féltő klubvezetésből, élükön Bartomeuval.
Ez az! Messi valóban nagyra nőtt, de nem hiszem, ő törekedett volna erre, vagy bárkit is szándékosan akarna elnyomni. Etoo, Henry, Villa, Pedro, Neymar, Suarez - néhány támadó, akikre nagyon is jó hatással volt, hogy Messivel játszattak együtt. De egyébként Dembelének is volt egy biztató időszaka 2018 őszén, mikor utoljára volt hosszabb ideig egészséges, ő sem tűnt úgy, mint aki el van nyomva. A kölyök Fati is tökösen játszott mellette.Varatrix írta: ↑2020.08.27. 10:11:54Hát Ibra megtehette volna, illette is sok kritikával a klubot, még talán Messit is, de ilyet nem mondott. Igazából pont azt mondta, hogy egy semmitmondó jófiú.LG írta: ↑2020.08.27. 09:43:22Ha pedig valóban egy gonosz törpe lenne, aki mindenkit elnyom, és uralkodni akar, akkor szerintem csapaton belül már valaki kimondta volna ezt. Pl. egy olyan játékos, akinek nem jött be a barcelonai kaland, és távozott, simán dobálhatná rá utólag a sarat. De én egy ilyenre sem emlékszem.
Nekem nehéz természetű embernek tűnik Messi, de a gonosz törpe karakter szerintem messze van tőle, ez utóbbit inkább a rosszindulatú madridisták és most már egy ideje Bartóék is akarják ráhúzni.
Én elkezdtem Messi önéletrajzi könyvét ahol mások beszélnek róla, és félbe is hagytam, mert egy baromi unalmas alaknak találtam. Szerintem az sem véletlen, hogy ennyire ragaszkodik Suárezhez, meg a hozzá közel állókhoz, mert nem tud megnyílni más embereknek.
Hát Ibra megtehette volna, illette is sok kritikával a klubot, még talán Messit is, de ilyet nem mondott. Igazából pont azt mondta, hogy egy semmitmondó jófiú.LG írta: ↑2020.08.27. 09:43:22Ha pedig valóban egy gonosz törpe lenne, aki mindenkit elnyom, és uralkodni akar, akkor szerintem csapaton belül már valaki kimondta volna ezt. Pl. egy olyan játékos, akinek nem jött be a barcelonai kaland, és távozott, simán dobálhatná rá utólag a sarat. De én egy ilyenre sem emlékszem.
Nekem nehéz természetű embernek tűnik Messi, de a gonosz törpe karakter szerintem messze van tőle, ez utóbbit inkább a rosszindulatú madridisták és most már egy ideje Bartóék is akarják ráhúzni.
Akkor az van, hogy mehet Isten hírével.. Mi ez hogy egy játékos ki akarja vágatni az elnököt, legyen az bárki? Értem én hogy Bartoout meg ilyenek, meg menjen is mert több kárt okozott mint hasznot, de azért álljon már meg a menet
Azért Messi sosem volt nagy dumás, celeb-típus, aki minden gondolatát megosztja a szurkolókkal. Bár egyikünk sem ismeri személyesen, az alapján, ami nekem átjött belőle, erősen befelé forduló személyiségnek tűnik. Mivel nem látunk bele a fejébe, a lelkébe, ne ítélkezzünk felette!vidra írta: ↑2020.08.27. 03:19:05Amit Messi csinál, az nagyon nem professzionális és számomra egyre visszataszítóbb. Minden Barcelona szurkoló, minden Messi rajongó görcsösen várja az új híreket, hogy mégis mi lesz, tényleg igaz-e, mi az oka az egésznek, ő pedig már második napja tesz magasról az egészre. Minden, amit kaptunk egy szűkszavú hivatalos közlés, ennyi (azt se mi kaptuk igazából). Rendben van, hogy haragszik a klub vezetésre, akikkel eddig végül mindig mosolyogva írta alá a szerződéseit, de miért haragszik ránk, szurkolókra? Mi milyen rosszat tettünk neki? Mi tettünk, hogy nem érdemlünk meg néhány mondatot, egy összefoglaló gondolatot, hogy mégis miért van ez az egész, vagy egy köszönömöt. Nem mi tehetünk a 2-8-ról, ő viszont részben tehet róla. Nem mi tehetünk arról, hogy leváltották Valverde-t, akivel ugyanúgy nem ment a bl (csak kisebb különbséggel), nem mi tehetünk róla, hogy elkezdték kirugdosni a haverjait, akik ugyanúgy kivették a részüket ebből a nagy vereségből.
Ki tehet minderről, a sátán Barto? Hány igazolásnál jelenthető ki biztosan, hogy A játékos helyett B-t hozva biztosan BL győztesek lettünk volna? Még az istenített Guardiola is kezdeményezett anno iszonyatosan nevetséges végkicsengésű transzfereket. Szerintem kapásból ötöt fel tudnátok sorolni. Most akkor mi van? Nem lehet, hogy ilyen az élsport, ilyen a világ legjobbjaival megmérkőzni? Nem lehet, hogy mind játékos és mind csapat , mind vezetőség szinten fel kéne nőni ehhez a szinthez és felhagyni a szánalmas, óvodás csapongással, csodakereséssel, álmodozással, aztán ha nem jön össze, bedurcizással?
Ha nem is egy poszt, akkor nem kell. Nekünk középre kell csatár, szélen lehet tolni a fiatalokat.
Ha ez igaz én még mindig rápróbálnék Manéra. Kicsi rá az esély, Klopp nem hiszem hogy adná és 28 éves is de jobb megoldás lenne mint Lautaro/Jesus még ha nem is egy poszt.
Nero. írta: ↑2020.08.26. 22:34:51Messi piaci értéke 116 millióMég mindig a világ legjobb játékosa, 3-4 év van benne legalább, de ami a legfontosabb hogy pl. ha eligazol a Cityhez akkor hirtelen háromszor annyi ember fog City meccset nézni, mez eladások stb.
Angelino, Eric Garcia hahahaaDe Bruyne + Jesus + 100ast kérünk. De Sterlinget is elfogadjuk.
Dembele 130, Neymar 220, tegnap 100ert ment el egy olyan gyerek a Chelseabe a Leverkusentol akiről nem is hallottam még, Sancoért 120 kevés a Dortmundnak.
Az a baj hogy az utóbbi 10 évben rendszeresen lelettünk húzva mind igazolásokkal, mind eladásokkal. Tudják hogy a legnagyobb balekok itt vannak.
Sajnos a reális ár valahol nagyjából tényleg 120-150 milla max, tekintve hogy jövőre tényleg mehet ingyen. Az meg nem a piac problémája hogy Havertzről nem hallottál még, attól még a legtehetségesebb fiatal középpályások egyike. De Bruyne+Jesus+100 misi? további jó álmodozást...Nero. írta: ↑2020.08.26. 22:34:51Messi piaci értéke 116 millióMég mindig a világ legjobb játékosa, 3-4 év van benne legalább, de ami a legfontosabb hogy pl. ha eligazol a Cityhez akkor hirtelen háromszor annyi ember fog City meccset nézni, mez eladások stb.
Angelino, Eric Garcia hahahaaDe Bruyne + Jesus + 100ast kérünk. De Sterlinget is elfogadjuk.
Dembele 130, Neymar 220, tegnap 100ert ment el egy olyan gyerek a Chelseabe a Leverkusentol akiről nem is hallottam még, Sancoért 120 kevés a Dortmundnak.
Az a baj hogy az utóbbi 10 évben rendszeresen lelettünk húzva mind igazolásokkal, mind eladásokkal. Tudják hogy a legnagyobb balekok itt vannak.
Amikor egy játékos árát próbáljuk belőni, figyelembe kell venni, mennyi van hátra a szerződéséből. Neki egy év. Jövőre ingyen mehet, ezt a tényt ne felejtsétek el. Szóval nem nagyon ugrálhatunk mi sem. Egyébként meglepődnék, ha még 3-4 év lenne benne magas szinten, főleg a PL-ben.Messi piaci értéke 116 millióMég mindig a világ legjobb játékosa, 3-4 év van benne legalább, de ami a legfontosabb hogy pl. ha eligazol a Cityhez akkor hirtelen háromszor annyi ember fog City meccset nézni, mez eladások stb.