2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennek a 9 gólnak a hangoztatásának semmi értelme, keveset is játszott nagyon a sérülése miatt. A 9 gólja időarányosan nagyon sok, konkrétan 113 percenként gólt rúgott. Összehasonlításként ugyanebben a ligában Neymar 101 percenként rúgott gólt.
Teljesen igazad van. Bár Dembelével is csak a bérköltség nő,mert teljes szezont még nálunk nem futott és az is jelent valamit,hogy nagyon nem is kapkodnak utánna,ha már felvetődött,hogy eladnánk.ntibi67 írta: ↑2020.09.17. 20:00:38Csapatot kell építeni,vége van annak a korszaknak amikor egy-két sztárra építve lehet címeket nyerni.Sajnos azt kell mondanom el kellett volna engedni Messit mert megint az lesz hogy minden labdával őt fogják keresni,még ha más lehetőség esetleg jobb is lenne.Ez által a játékunk teljesen kiismerhető. Természetesen az utóbbi évek rossz és felesleges igazolásai (Coutinho,Griezmann) is oka a mai helyzetünknek.Bár lehet ez a két játékos is ki tudna teljesedni ha Messi nem lenne.Csapat kell ahol nincsenek hatalmas bérkülönbségek ahol újra küzdenek egymásért a játékosok.Tehát hajrá Fati,Trincao,Fuente,de Jong,Puig,Alená,Pedri,Wagué,Tobido,Araujo...Stegen,Semedo,Dembelé...
Persze persze,nem azt mondtam,hogy mindenki mennyire menő,de azt lássuk,hogy vagy ingyen vagy épp minimális pénzért engedjük el a játékosokat majd több 10misiért vesszük vissza.mint Perez a Romaba ment(11misi) mert nálunk be se fér egy ilyen rossz helyzetben lévő csapatnál és jó pénz 11misi? Hát a Barca 11misiből senkit nem tud megvenni.Chino írta: ↑2020.09.17. 16:41:18Azért ezt az elengedtük a nagy saját neveléseket ne toljuk túl. Albat elzavarták már 16 évesen a testfelépítése miatt, Cesc elment mert nem számított játékpercekre, majd mikor egy vagyonért visszahozták, Thiago önszántából ment el , mert így már nem kapott volna lehetőséget, a Bayern pedig finoman szólva sem volt visszalépés főleg, hogy Pep lett az edzője. VV-t meg hagyjuk, távol állt ő a klasszis szinttől, hozott egy közepes teljesítményt. Bonanohoz, Dutruelhez képest mondjuk előrelépés volt. Carles Perez jelenleg a keretbe se férne be, legalább egy jó kis összeget kaptunk érte, Xavi Simmons meg ment a pénz után.cykka22 írta: ↑2020.09.17. 16:16:49Mert az elmúlt 3év Neymar pótlása volt -400misi eredménye nincs a 3 játékosnak,ja de BL győzelem Coutinhonak csak nem a barcával. míg a fiatalok közül senkit nem tudtunk beépíteni az elmúlt 3 évben eredmény se jött. előtte volt pár meghatározó saját nevelés(Xavi,Puyol,Iniesta,VV, Pedro,Messi) és ez csak a nagyobbak. És közben elengdtünk egy csomót (Pique majd visszavéve, Fabregas majd visszavéve,Thiago stb) és ott vannak a jövő játékosai is akik még nálunk is lehettek volna valakik (Charles Perez-Roma,Xavi Simmons-Psg) nekünk ilyenek nem kellenek mert saját nevelés inkább legyen nagy név 100+ misiért.
A jelenlegi helyzetért szerintem tegyük össze a kezünket. Van egy Fati, Riqui, Araujo az utánpótlásból (lehetséges övőre EG), mellé meg Trincao, Pedri, akikben mind benne van, hogy meghatározó játékosok lehetnek majd. (Illetve még az U19 is okozhat meglepetést.) Persze nem lesz mindegyikük az, főleg nem Messi kaliber, ez borítékolható, de ha már a fele megüti a kezdőtagság szintjét az nagyon nagy erősítés lehet.
Ez igaz. Mondjuk szerintem egyrészt nem mindegy, hogy 30 millióért nem illeszkedi be valaki vagy 100+-ért, de Griezmann fejben gyenge, Dembelé meg... hmm... a sérülékenységén túl nem túl értelmes személy. Depay azért mindkettőnél komplettebb, és fejben 100-szor erősebb. Szerintem jobban beválhatna, mint AG meg ODcykka22 írta: ↑2020.09.17. 16:27:32Fati biztos, Dembelével nem számolok a sérülései miatt Coutinhot próbálták ott Neymar utódjaként nem nagyon sikerült neki ott bizonyítania. Őt inkább középen jobban el lehet képzelni. Illetve a felvetésem úgy szól,hogy nagyobb feladatkört kapna. Messit pótolni nem lehet ez igaz,de egy jó Coutinho,Fati,Depay a támadó sorban nagyobb bonyodalom lenne az ellenfél védőinek,mint simán Coutinho,Fati. Illetve csatárt is lehet Depay-jal játszatni. és ha Messi tényleg tőlünk fog visszavonulni akkor csak nyertünk vele. Persze ezek csak elméleti dolgok,mert Depay-jal is járhatunk úgy mint Dembelével vagy Griezmannal
Azért ezt az elengedtük a nagy saját neveléseket ne toljuk túl. Albat elzavarták már 16 évesen a testfelépítése miatt, Cesc elment mert nem számított játékpercekre, majd mikor egy vagyonért visszahozták, Thiago önszántából ment el , mert így már nem kapott volna lehetőséget, a Bayern pedig finoman szólva sem volt visszalépés főleg, hogy Pep lett az edzője. VV-t meg hagyjuk, távol állt ő a klasszis szinttől, hozott egy közepes teljesítményt. Bonanohoz, Dutruelhez képest mondjuk előrelépés volt. Carles Perez jelenleg a keretbe se férne be, legalább egy jó kis összeget kaptunk érte, Xavi Simmons meg ment a pénz után.cykka22 írta: ↑2020.09.17. 16:16:49Mert az elmúlt 3év Neymar pótlása volt -400misi eredménye nincs a 3 játékosnak,ja de BL győzelem Coutinhonak csak nem a barcával. míg a fiatalok közül senkit nem tudtunk beépíteni az elmúlt 3 évben eredmény se jött. előtte volt pár meghatározó saját nevelés(Xavi,Puyol,Iniesta,VV, Pedro,Messi) és ez csak a nagyobbak. És közben elengdtünk egy csomót (Pique majd visszavéve, Fabregas majd visszavéve,Thiago stb) és ott vannak a jövő játékosai is akik még nálunk is lehettek volna valakik (Charles Perez-Roma,Xavi Simmons-Psg) nekünk ilyenek nem kellenek mert saját nevelés inkább legyen nagy név 100+ misiért.
Fati biztos, Dembelével nem számolok a sérülései miatt Coutinhot próbálták ott Neymar utódjaként nem nagyon sikerült neki ott bizonyítania. Őt inkább középen jobban el lehet képzelni. Illetve a felvetésem úgy szól,hogy nagyobb feladatkört kapna. Messit pótolni nem lehet ez igaz,de egy jó Coutinho,Fati,Depay a támadó sorban nagyobb bonyodalom lenne az ellenfél védőinek,mint simán Coutinho,Fati. Illetve csatárt is lehet Depay-jal játszatni. és ha Messi tényleg tőlünk fog visszavonulni akkor csak nyertünk vele. Persze ezek csak elméleti dolgok,mert Depay-jal is járhatunk úgy mint Dembelével vagy Griezmannalbence0330 írta: ↑2020.09.17. 16:03:11Depay 9-esnek jönne, balszélsőnek ott lesz Fati, akár Coutinho, akár Dembelé is. De ha mégsem, akkor balszélső lesz, semmiképp sem Messi utódja. Nem mondom, hogy rossz lenne egy jó mentalitású vezéregyéniség, de szerintem a Messi-témához sok köze így nincs.
Szerintem Messi probléma nélkül innen vonul majd vissza. Új játékosok jönnek, lesz valami jövőkép benne év végére, új vezetőség, a családját sem akarja már 1-2 évre átcipelni Milánóba vagy Manchesterbe. Szerintem most sem akart menni, csak hirtelen felindulás, csúnya szóval hiszti volt, és legalább a végén rá tudta fogni Bartora, hogy ő nem engedte el, és csak ezért maradt, megőrizvén a hitelességét. Messi pótlására a világon jelenleg konkrétan a hagyományos posztján jobb oldali támadóként szerintem egy ember alkalmas csak: Salah. De mire 2-4 év múlva Messi innen visszavonul, vagy legalább legyengül, addigra már ő is 30 felett lesz. De szerintem a klub még bőven ráér erre, amíg itt van Messi, ne gondolkodjunk a pótlásán, vannak nagyobb gondjaink ennél.
Ettől függetlenül simán elfogadnám Depay-t Gríz helyett még cserében is, sokkal jobban kéne ide egy jó mentalitású csatár, aki befejezi az akciókat. Oké, ő sem klasszikus 9-es, de jól működik ott is AG-vel ellentétben.
Az elment is túlzás, nem kapott elég percet, ami Xavi, Ini, Busi középálya melett érthető vhol, amúgy meg nem mert tavaszra rendre kiégett a Barca a rossz rotáció miatt, még Guardiola alatt is ám, de arra figyeltek csereként legyen perce, csak sérülékeny volt és volt egy komolyabb sérülés, így az addigi padozással szezon végére nem érte el min. percet így életbe lépett egy kivásárlási záradék, de Ő hajéandó volt egy piaci áron csak távozni, pedig lépehett volna olcsóbban is, szóval nem egy kategória a két távozás Neymaréval, akit én soha többé nem szeretnék Barca mezbe gurulva lábát fogva ordítani
Mert az elmúlt 3év Neymar pótlása volt -400misi eredménye nincs a 3 játékosnak,ja de BL győzelem Coutinhonak csak nem a barcával. míg a fiatalok közül senkit nem tudtunk beépíteni az elmúlt 3 évben eredmény se jött. előtte volt pár meghatározó saját nevelés(Xavi,Puyol,Iniesta,VV, Pedro,Messi) és ez csak a nagyobbak. És közben elengdtünk egy csomót (Pique majd visszavéve, Fabregas majd visszavéve,Thiago stb) és ott vannak a jövő játékosai is akik még nálunk is lehettek volna valakik (Charles Perez-Roma,Xavi Simmons-Psg) nekünk ilyenek nem kellenek mert saját nevelés inkább legyen nagy név 100+ misiért.
Depay 9-esnek jönne, balszélsőnek ott lesz Fati, akár Coutinho, akár Dembelé is. De ha mégsem, akkor balszélső lesz, semmiképp sem Messi utódja. Nem mondom, hogy rossz lenne egy jó mentalitású vezéregyéniség, de szerintem a Messi-témához sok köze így nincs.
Lautaro/Lukaku biztos nem fért volna bele (állítólag Koeman utóbbit szerette volna). Depay vagány lenne, csak nekem megint az a bajom, hogy ugyanarra a posztra jönne, amire van egy csomó játékos már: csatár mögötti kp (Messi, Griezmann, Coutinho), szélső (Messi, Coutinho, Dembélé, Fati, Trincao).
Sziasztok!barca_bome írta: ↑2020.09.16. 11:37:22Sport szerint Koeman Lukakut akarta volna Suárez helyére. Szerencsétlen szerintem már rég megbánta, hogy elvállalta a Barcát. Igazolni nem fog tudni senkit, a felesleg itt maradt a nyakán, az új elnökség meg biztos el fogja zavarni, hacsak nem mutat fel olyan sikereket, ami miatt nem lenne arcuk elküldeni és hát erre nagyon kevés az esély.
Mi a fenének, úgyse igazolunk?! Haha
Pont pár napja olvastam talán a SPORT-on, hogy Cavani 2x is "felajánlotta" magát nekünk, de elhajtottukMessiNeymarSuarez írta: ↑2020.09.16. 11:15:25Amúgy ha ennyire 0 della van, akkor miért nem mozdulunk rá Cavanira?
Egy próbát megérne, ha nem viszi senki megafizuval akkor meg tudnánk vele állapodni értelmes összegben a fizetést illetően és ingyen lenne, a 2 uruguayi meg már lehozhatná a szezont felváltva ha annyira csövingerek vagyunk hogy Depayra sincs pénz.