2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért ez a dolog elég sok összetevős. Sok ideig még hivatalosan edzőnk se volt, aztán jött a Messi szappanopera, ami nagyon felkavarta a dolgokat. Amíg le nem zárult elég nehéz lett volna bármit is lépni. Nem mindegy, hogy Messi marad, elmegy és kapunk játékosokat vagy ingyen távozik. Ráadásnak pedig jött még a vezetőség körüli harc.NovaProspekt írta: ↑2020.09.22. 17:17:17Itt az a realitás, h a nagy rebuild helyett még 2-3 év lesz csak az öregeket levakarni magunkról. Ezzel továbbra is jöhetnek majd, h már pedig nekik szerződésük van. Ha már mindenki Nostradamus, én is leírtam az ebbéli félelmeimet pár hete.![]()
Én most is úgy gondolom,hogy nem felejtettek el focizni, a két középső védő a középpálya feladása miatt van kibírhatatlan nyomás alatt. Ilyen alapon Ter Stegent is elővehetjük, Piqueéknak is sok komoly mentésük van. Albát és Busit, de Messit is gyakran tenném ki a csapatból, azt se bántam volna, ha mind elmegy. De Alba és Busi azóta alibiznek ilyen szinten amióta beállt a Valverde-rendszer, Messitől meg csak kicsit el kell venni a gyeplőt, nem elfogadni,hogy ignorálja az edzői utasítást és ha nem bírja akkor nem neki kéne hagyni,hogy úgymond "beossza az erejét" a pályán,hanem padon kéne pihentetni.Peter írta: ↑2020.09.22. 17:36:45Mert az öltöző egy morális fertő....egy sebészeti beavatkozást igénylő fekély....kullancsokkal tele...akik nem a mai tudásuk miatt vannak itt....Piqué, Busi, Alba, SR akik elfoglalják a helyet és fizetési kvótát, hogy a helyükön más játszhasson....reggelig lehetne sorolni az indokokat....az sem véletlen, hogy Lenglet van ott....Piqué önmagánál tökösebbet nem tűrne el maga mellett....ezeket a dolgokat hívják játékos uralomnak....ami elnök úrral egyetemben a megújulás akadálya....sojal írta: ↑2020.09.22. 17:06:40Nem értem, miért szeretnétek ha Koeman kitenné a csapatból Pique-t és Alba-t, mert szerintem a posztjukra a csapaton belül nincs jobb, és most biztos nem fognak jobbakat venni. Értem én, hogy sokban tehetnek ők is arról, ahol most tart a védelem, de akiket eddig elküldtek, azok helyére sem nagyon hoztak mást (kivétel talán Pjanic, de ott más is volt a háttérben), és jelnleg ezt a két régi bútor darabot senki nem tudná megfelelően pótolni. Langlet nem rossz, de én úgy gondolom, ő Pique-től rosszabb.![]()
Én még azt is megmondtam, hogy rövidesen eljön az idő, hogy mi fogunk fizetni, ha egy játékosunk távozik.NovaProspekt írta: ↑2020.09.22. 17:17:17Itt az a realitás, h a nagy rebuild helyett még 2-3 év lesz csak az öregeket levakarni magunkról. Ezzel továbbra is jöhetnek majd, h már pedig nekik szerződésük van. Ha már mindenki Nostradamus, én is leírtam az ebbéli félelmeimet pár hete.![]()
Araújo már most jobb, mint Piqué. Gáz lesz, ha nem kapja meg a nagy lehetőséget, mert a Piqué-Lenglet-féle belső védelmet a következő tavasszal is lemészárolnák a BL-ben. Todibót is be lehetne építeni, rosszabb biztos nem lenne a helyzet. Alba esetében igazad van, oda sajnos nincs most alternatíva.
Mert az öltöző egy morális fertő....egy sebészeti beavatkozást igénylő fekély....kullancsokkal tele...akik nem a mai tudásuk miatt vannak itt....Piqué, Busi, Alba, SR akik elfoglalják a helyet és fizetési kvótát, hogy a helyükön más játszhasson....reggelig lehetne sorolni az indokokat....az sem véletlen, hogy Lenglet van ott....Piqué önmagánál tökösebbet nem tűrne el maga mellett....ezeket a dolgokat hívják játékos uralomnak....ami elnök úrral egyetemben a megújulás akadálya....sojal írta: ↑2020.09.22. 17:06:40Nem értem, miért szeretnétek ha Koeman kitenné a csapatból Pique-t és Alba-t, mert szerintem a posztjukra a csapaton belül nincs jobb, és most biztos nem fognak jobbakat venni. Értem én, hogy sokban tehetnek ők is arról, ahol most tart a védelem, de akiket eddig elküldtek, azok helyére sem nagyon hoztak mást (kivétel talán Pjanic, de ott más is volt a háttérben), és jelnleg ezt a két régi bútor darabot senki nem tudná megfelelően pótolni. Langlet nem rossz, de én úgy gondolom, ő Pique-től rosszabb.
Pontosan....Barto és az öregek "egykutya"....csak színdarabot játszanak, amit még Kataloniában is sokan megesznek....az öregek vezére Piqué (a túlélő zseni), a politikusi következmények nélküli hangzatos nyilatkozatai....nem volt véletlen Yerry Mina gyors eladása sem (nem is kapott elegendő alkalmat, hogy igazán kiderüljön, mi van benne)....illetve a de Ligt igazolás megtorpedózása Piqué részéről....Samper írta: ↑2020.09.22. 15:31:39Nyilván Koeman szerződése úgy szól, hogy a családi bútordarabok érinthetetlenek (Busi, Piqué,Alba,SR) Arról nem, hogy a többi veteránt csak ingyen tudják elsózni. Így az igazolásokra nincs, vagy alig lesz pénz. Koeman így vállalta, oldja meg. De ez nem indok arra, hogy Fatinak és Araujonak ne adjanak szerződést és ne tekintsék potenciális kezdőnek.
aki értően figyeli a csapat körüli eseményeket (mint ahogy ezek szerint te is), annak egyértelmű volt, hogy a nagy forradalmi hangulat az tiszavirág életű lesz.
Híg fosch....stílszerűen bajorosan.....Nero. írta: ↑2020.09.22. 13:51:49Mennyire rühellem hogy mostanában igazak a sejtéseim a csapattal kapcsolatbanNero. írta: ↑2020.09.09. 13:39:44Mibe fogadunk hogy az első bajnokin Piqué, Busquets, és SR is kezdők lesznek?
Lósz*ar se fog itt változni, ugyanaz az ötlettelen, gyenge 4-3-3 lesz annyi különbséggel, hogy Fati kezdo lesz, 9es poszton pedig Griezman fog játszani.
Eladtuk Rakiticet, Vidalt és Suarez elképesztően nevetséges áron. Ez volt a nagy átalakulás. Szégyen.![]()
![]()
Mi történt ezzel a klubbal, Úristen....
Az ő nevét kb. minden nyáron bedobják a kalapba velünk kapcsolatban.
Mennyire rühellem hogy mostanában igazak a sejtéseim a csapattal kapcsolatbanNero. írta: ↑2020.09.09. 13:39:44Mibe fogadunk hogy az első bajnokin Piqué, Busquets, és SR is kezdők lesznek?
Lósz*ar se fog itt változni, ugyanaz az ötlettelen, gyenge 4-3-3 lesz annyi különbséggel, hogy Fati kezdo lesz, 9es poszton pedig Griezman fog játszani.
Eladtuk Rakiticet, Vidalt és Suarez elképesztően nevetséges áron. Ez volt a nagy átalakulás. Szégyen.
Örülök neki, csak ne Araujo igya meg a levét. Todibot már nem is merem említeni. Ha Pique utódjának szánják hosszú távon úgy hogy Araujot sem jegelik akkor tényleg jó. Mert az uruguayi is mutatott annyit hogy lehetőséget érdemeljen.Barca+ írta: ↑2020.09.21. 21:37:10Éric Garcia https://sportposzt.com/topcsapatok/a-ba ... urce=upday
Tényleg nem utazott a meccsre...bár elvileg "fejsérülés"miatt hagyja ki a meccset! Legalábbis ezt írják!
Kiváncsi leszek mi lesz belőle
Azért ne felejtsd el, hogy Semedo ügynöke már többszor jelezte 1-2 éve is,hogy nem elégedettek és hónapokkal ezelőtt is miattuk nem volt hosszabbítás. Csak tavaly is nagy volt a pofáraesés, hogy azt hitte kell a topklubboknak,mert érdeklődnek aztán most is. Hangsúlyozom, állítólag most is ez volt,hogy vannak kérők, de hajlandó maradni nagy fizetésért. Csakhogy letelik a szórakozási idő, azért ingyen elengedni nagy blama lenne ő nem egy 30+játékos. A klubnak kell a pénz, nem katalán, nem Messi haver és nem extra jó, csoda, hogy tavaly nem adták el. Ja ogen, nincs helyette más, mondjuk ez egy okbarca_bome írta: ↑2020.09.21. 19:03:50Azt hittem ezt már kitárgyaltuk Malcom-nál, hogy ő nem a Zenit-be akart igazolni, hanem el lett zavarva... Ugyanez a helyzet Semedo esetében is. De ugrálhatunk még itt nyugodtan, hogy szemét pénzéhes Semedo, attól még a valóság az, hogy [auto_cenzúra] a szakmai vezetés.