Hat eltelt egy újabb hónap , vége az EB nek es meg van az uj purple mezunk is.... de ahogy nezem még nagyon sok teendő van a kerettel gyakorlatilag semmi érdemi nem történt ( Nem irigylem most Laportaekat !
-
Igy ugyanúgy látom mint legutóbb a ket legfontosabb hiányosságot.:
1. baloldali belső védő

Umtiti komolytalan , Lenglet vel meg nem lehet komoly csatákba menni ) lenygeben nincs ,míg jobbra van 4 is !!
2. középpálya: sajnos nem versenyképes a Busquets De Jong Pedri hármas es nagyon kevés is egy egesz évadra !
-
A többi poszt vagy igy vagy ugy de azert okes!
Viszont ide ha nem szerzünk legalabb az egyik posztra Klasszis játékost de inkább mindkettőre akkor egy spanyol kupara lehetünk jol max idén is.
• Gondolok itt egy Laporte (Van Dyke) Verratti szintre ez alatt szvsz kar is erőlködni ... Saul határeset a tavalyi formája alapján de bőven megnézném Wijnaldumot szerintem simán hozza sőt a tudása( es a kora ) alapján !
-
Umtiti Coutinho Dembele Griezman négyesből en továbbra is Coutinhot tartanám meg ( ha lehetne), egyrészt mert középpályás is ,másrészt mert szerintem a legjobb focista a 4 közül , harmadrészt mert a többiekbol amit eddig láttunk, szerintem mar láttunk mindent .... ellentétben a brazillal !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco