Zozzy 5 írta: ↑2021.08.31. 11:15:55
Chino írta: ↑2021.08.31. 09:57:04
Én is így gondolom. Szerintem nagyon jól tudja, hogy Koemannal nem fognak hosszabbítani, akár jön Xavi, akár nem. A következő edzőnél pedig már más lehet a helyzet.
Jó, de miért indul jobb helyzetből a következő edzőnél 2 év padozas után, mintha most elment volna kölcsönbe és játszott volna. Kár, hogy ne látunk bele a háttérbe, de így kívülről két full makacs ember szerencsétlen talalkozasanak tűnik ez, amiből mindketten vesztesként kerülnek ki a hülyeségük miatt.
Egyetértek! Egyrészt ebben a gondolatmenetben túl sok dolog feltélhez kötve.
-Koemannal nem hosszabbítanak szezon végén. Ezt így most nem lehet kijelenteni. Ha jól szerepel vele a csapat, akkor nyilván fognak. Ha közepesen szerepel a csapat, és a klub anyagi lehetőségeit fgyelembe véve továbbra sem lesz nála jobb elérhető ezdő, akkor is maradhat.
-Az új edző majd számíatani fog rá. Erre sincs semmi garancia. Ahogy Zozzy írja 2 év padozás után (ami tönkre is teheti a fejlődését) nem fog ő olyan jó lehetőségnek tűnni. Addigra valaki a többi fiatal közül simán megelőzheti a rangsorban. De az is lehet, hogy ha lesz pénzünk, akkor az új edző inkább igazolni akar majd a helyére.
Tavaly még meg lehetett érteni őt, hiszen bízhatott benne, hogy meg tudja győzni Koemant. De mostanra már világossá vált, hogy nem, így ez már ő butasága, hogy mégis marad.
Én láttam benne fantáziát, de ha marad a papírforma, tehát a holland hajthatatlan marad vele kapcsolatban, akkor lesz még egy mínuszos éve, onnan meg már nehéz elképzelni, hogy igazán komoly karriert futhat be.
2 éve még abban reménykedtünk, hogy Fatival ketten ők lesznek a csapat új sztárjai, aztán most meg van rá az esély sajnos, hogy ebből nem lesz semmi.