2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ez nincs már meg.. Nyomokban sem. A gyors labdajáratás Lucho után teljesen eltünt(lehet már ő alatta is) Amire it gondolt a szerző az , az erős,gyors, pontos! passzok. Nem az ellenfél 16osától, a félpályáig visszarugott Roberto, Pedri, Busi, Alba féle alibik....
Ugyanígy keltem fel én is reggel, nagyon rég örültem ennyire. Ennyi kínkeserves év után, meg ilyen szottyadt Setienekkel a kispadon, végre van egy igazi culé ismét a csapat élén.Ronaldinho&Barca írta: ↑2021.11.06. 08:36:50Az utóbbi kínkeserves évek, időszak után az egyik ha nem a legszebb reggel ez, vissza tér egy igazi culé, Maestro! Hihetetlen módon örülök Xavinak, mindent tud a játékról, Barca szív dobog benne, és nem gondolkodott hogy ebben a szrban amiben van a csapat, jöjjön-e. Azt sajnálom hogy Leo ezt nem élhette itt meg, mekkora lett volna. Nálam Xavi játékintelligenciája Pep szintjén van. Üdv újra itthon Xavi!
Nem lehet, lehet rosszabb mint az elődei, ugyanis a léc nincs túl magasan. De amit, az utolsó két edző leművelt itt arra nehéz szavakat találni.
Én hiszek abban, hogy nekünk, szurkolóknak lesz bőven fejlődés már kb januárra. Szebb, ötletesebb, frissebb lesz a játék. Hogy ehhez komolyabb eredmények is párosuljanak, ahhoz szerintem is minimum a következő évig kell várni. Nyáron még talán valami komolyabb játékos is érkezhet majd. Én úgy képzelem a dolgot, mint Pepnél, hogy lesz egy jó fiatal mag, de főleg a védelembe és a támadósorba kell 1-2 klasszis, hogy újra legalább valamennyire esélyesek legyünk jobb BL szereplésekre. Nyárra majd kialakul, kit tudunk hozni, aki neki is megfelel - télen még szerintem ezek maradnak pletykák, nincs lóvé. Hacsak nem akarunk már most megválni vagy Pedritől, vagy De Jongtól, akikért komoly pénzt lehet kapni.