Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is adom. Megnézném, hogy hosszabb távon, zsinórban 4-5 meccsen játszana kh-ként, lehet, hogy beválna. Korábban az edzői is dícsérték, amikor még a B-ből jött fel a nagycsapatba, hogy határozott és igazi vezéralkat.bence0330 írta: ↑2022.05.16. 11:41:12Nagyon-nagyon kiváncsi vagyok mi lesz vele. Középhátvédként engem idén és tavaly is meggyőzött. Ha ezt tudja adni, amit tegnap, akkor szerintem kérdés nélkül helye van itt Eric és Lenglet előtt, és még spórolunk is, két igazolás helyett egy elég lenne, ha nincs lóvé. Még gyorsabb, mint Araujo, erős, magas, és hátvédhez mérten nagyon jó a labdakezelése és passzjátéka, és pont ezek kellenek ide. Alapanyagban tökéletes, csak fejleszteni kell még rajta, főleg fejben. Szomorú vagyok, hogy nem került be előbb a csapatba, főleg ilyen alternatívák helyett, lehet, hogy kevesebb gólt kaptunk volna. Kicsit mérges leszek Xavira, ha Eric marad és stabil csereként szerepel, ő meg távozik... főleg, hogy még ha a passzjátlka is szólna mellette, szerintem még abban is majdnem üti a szintjét Mingueza. No meg a passzjátéka Lenglet-nak is kifogástalan, ne ez legyen a fő tényező.
Nem véletlen az sem, hogy Koemannal akkor remekeltünk, amikor Araujoval ketten alkották a védelem tengelyét, akkoriban alig kaptunk gólt, lekontrázni meg aztán végképp nem tudtak.
Nem értem miért akarjuk annyira elsózni. Ittmaradunk a 40 éves Alves-sel, meg a Xavi által nem annyira csipázott Dest-tel a jobbosra.
Nem csak ma, hanem kb minden meccsen
Sajnos rengeteg olyan hibája van, ami középhátvádként sem jó pont.westerngom írta: ↑2021.11.21. 11:00:50mi is a srác eredeti posztja? Main position: Centre-Back (transfermarkt.com)
Alves még nem játszhat, Dest sérült, mi ha nem vésztartalék. Mehetett volna helyette SR, de akkor meg az lett volna, hogy miért ő játszik és miért nem Mingu, mert annyira fogalmatlan.
Kizárt, hogy se a B-ből, se az U-19-ből senki se tudna többet, biztosabbat nyujtani jobbhátvédben, mint Géza.Mascherano14 írta: ↑2021.11.21. 10:50:39A kritika jogos, de középhátvédként játszik jobbhátvédet. Araujon kívül ki tudná ezt a keretből?
Gézával szerintem nem annyira a taktikával van a bajom hanem a labdával bánik rosszabbul, min bárki más a keretben és alacsony a játékintelligenciája, nem lát a pályán.Sorenzen írta: ↑2021.10.27. 10:22:26Sziasztok! Nekem nagyon rossz véleményem van Gézáról. Ha igaz, akkor ő méár nem gyerek és tudhatná, hogy ha jobbhátvédnek teszi be az edző, akkor nem megy fel az ellenfél térfelének a közepére, mert labdavesztés esetén - egy hatalmas üres tér marad mögötte - ahogy az történt a Classico első Real góljánál is...
Az egyetlen megoldás az,hogy kérvényt kell írni a fifának,hogy tiltsák be a jobboldali támadásokat és csökkentsék 11ről 10re a játékosok számát.
Mert ugye a többi edzőnél napfény és boldogság van és mindenki azt csinál amit akar.
Ha nézed a Barca meccseit, láthatod, hogy a játékosok alig mernek mást csinálni, mint amit a "mester" mond. Mert ha nem, ............Sorenzen írta: ↑2021.10.27. 10:22:26Sziasztok! Nekem nagyon rossz véleményem van Gézáról. Ha igaz, akkor ő méár nem gyerek és tudhatná, hogy ha jobbhátvédnek teszi be az edző, akkor nem megy fel az ellenfél térfelének a közepére, mert labdavesztés esetén - egy hatalmas üres tér marad mögötte - ahogy az történt a Classico első Real góljánál is...
Ez meno volt ezelott 30 evvel. Amiota en Barca-t nezek, a vedok mindig a tamadassal egyutt mozogtak. Emiatt kar elovenni.Sorenzen írta: ↑2021.10.27. 10:22:26Sziasztok! Nekem nagyon rossz véleményem van Gézáról. Ha igaz, akkor ő méár nem gyerek és tudhatná, hogy ha jobbhátvédnek teszi be az edző, akkor nem megy fel az ellenfél térfelének a közepére, mert labdavesztés esetén - egy hatalmas üres tér marad mögötte - ahogy az történt a Classico első Real góljánál is...