2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hidd el nem fog szegyent vallani, azert igy elore leirni…egy la masias megerdemel egy eselyt, plusz az a wolves eleg [auto_cenzúra] csapat, itt kiteljesedhet jobb vedoben, gyors eros jol cselez, rossz igazolas nem lehet..
Bárkinél lehet jobb Neymar azon az 5 bajnokin amit játszik.. a BL döntőben meg köszönik Mahrezék, Alexander-Arnoldék meg Kimmichék a sok szambát és bezsebelik a trófeákat.LG írta: ↑2022.01.29. 21:35:59Épp azt mondom, hogy Neymar még félgőzzel is jobb, mint a legtöbben teljes gőzzel. Ibra közel a 40-hez is beárazza a fiatal támadók túlnyomó többségét. Alvés 38 évesen még mindig jobb szintet hoz, mint a modern futballisták, akiket kipróbáltunk a helyén. Azok, akik a 2000-es évek elejéről/közepéről itt ragadtak még, öregedő testtel és megszégyenítik a fiatalokat. Akkor miről beszélünk?
Azért nézz meg pár videót Ronaldoról, mondjuk a barcás idényéből.Kalapos írta: ↑2022.01.29. 20:37:18
A szemet Mbappe meg a 90es evekben egyeduralkodo lett volna, ma meg egy a jobbak között. Az a sebesség senkiben sem volt meg. Százszor mutott 90 kilós Ronaldoosszeengedned Mbappeval hamar kiderulne ki a hobb, megha a Fenomenohoz jobban is tapad a laszti de 9/10 a francia nyerne, es egy egészséges brazil ellen is jobb esélyei lennenek.
jó üzlet, ha nem válik be elpasszoljuk az UFC-bemessideco írta: ↑2022.01.29. 20:44:24Nagy tehetségnek indult itt, aztán nem volt valószínűleg türelme kivárni a sorát. Angliában a fizikumával hívta fel magára a figyelmet elsősorban, az idei szezonja finoman fogalmazva sem kiemelkedő.
Megérdemel fél évet a bizonyításra Xavitól. A védelemmel kellene még valamit kitalálni.
Nagy tehetségnek indult itt, aztán nem volt valószínűleg türelme kivárni a sorát. Angliában a fizikumával hívta fel magára a figyelmet elsősorban, az idei szezonja finoman fogalmazva sem kiemelkedő.
Nézd meg Vini Dzsí-t. Napjaink egyik legjobb formában lévő játékosa, a spanyol ligában nem bírnak vele. Pedig, ha a nagy brazil elődökhöz hasonlítjuk, max. Robinho tehetségét közelíti meg. De ennyi elég ma. Egy csúcs R9 vagy Zidane nagyon megálazná ezt a mezőnyt. Fizikum és fegyelmezettség pedig nyilván kell, de túl van értékelve ezeknek a jelentősége.
Nem gondolom, sőt, azt mondom, hogy az igazi tehetség ma is ugyanúgy kijön. Csak abból kevés van. Az ilyen Ibra, CR, Thiago Silva féle arcok azért tudnak még bőven 30 felett is tényezők lenni, mert annyira hitvány a mai mezőny, hogy még így, hogy a testük már nincs is olyan szinten, a tudások még bőven kiemelkedő a többiekhez képest. Valami az utánpótlással nincs rendben, mert igen kevés a valódi tehetség, a legtöbben tudnak egy stabil közepest, aztán annyi. Nagyon szánalmas a mai foci. Épp a napokban nosztalgiáztam, megnéztem néhány meccset a 2000-es EB-ről. Rohadt jó torna volt! Ami nyáron volt, az egy fos ahhoz képest.Fernando írta: ↑2022.01.29. 16:31:40
Azért ez vastagon több szemléletű dolog. Nézhetjük onnan is, hogy a világ futballja nőtt fel hozzájuk. Ezt ne úgy értsd, hogy mindenki Maradona lett, de sok szempontból az egész futballfilozófia hatalmasat fejlődött az elmúlt 30 évben. Taktikában mindenképp. Inkább azt mondanám, hogy jóval sterilebb lett a mai futball, amiben nehezebben jönnek ki az egyéni kvalitások.
Azért ez vastagon több szemléletű dolog. Nézhetjük onnan is, hogy a világ futballja nőtt fel hozzájuk. Ezt ne úgy értsd, hogy mindenki Maradona lett, de sok szempontból az egész futballfilozófia hatalmasat fejlődött az elmúlt 30 évben. Taktikában mindenképp. Inkább azt mondanám, hogy jóval sterilebb lett a mai futball, amiben nehezebben jönnek ki az egyéni kvalitások.Rivaldo11 írta: ↑2022.01.29. 13:23:08Ez itt picit off, de: Fogy itt minden, már ami a futball világát illeti. És bizony ha most tele lenne a klub lóvéval, akkor sem lenne könnyű igazolni, lévén az egész focivilag hulladék. Komolyan, egy Haaland meg egy Mbappé jelenti a jövőt? Kiürült a focivilág rendesen, egyéniségnek nyomát se látni. Megnéztem pl a brazil válogatott milyen összetételben nyomta Ecuador ellen-a brazil válogatott mindig mervadó, amióta futball a futball-... Atyaég... Sírhatnékom támadt.Troym írta: ↑2022.01.29. 12:02:06Azért fogynak a jó és fiatal kozépcsatárok. Elkelt Vlahovic és Cabral. Utóbbit nem megpróbálni szerintem hiba. 14m euró egy brazil válogatott kerettag csatárért nevetségesen alacsony összeg. Túlságosan Haalandra pályáznak, holott szeritem van 4-5 olyan srác, aki azt a szintet elérheti.
Szerencsésnek érzem magam, hogy láthattam Maradonáékat, Van Bastent, Roby Baggiot, Rivaldoékat, stb.
Egy f*shalmaz a világ labdarúgása. Komolyan örülök neki, hogy épp ebben az időszakban éljük meg a mélypontot, nem kell ácsingózni senkire, mert nincs olyan, akit sajnálnék hogy nem hozhatjuk. Talán a következő generáció tehetségesebb lesz - pl ez az Endrick srác mozgása már biztató...
Nevethetsz, de igenis van Barca DNS szerintem.LG írta: ↑2022.01.29. 14:01:57Ezt így mégis hogy jelententheted ki előre? Barca-DNS?Femeni írta: ↑2022.01.29. 12:35:55
A dolgok jelenlegi állása szerint max 0 euróért lehetne igazolni. Aztán azt a köpködést is végig lehetne olvasni itt, ha valami nevenincs senkit hoznának.
Traoré köpködése is megy, pedig nyilvánvalóan azért jött, mert olcsó, mert akart jönni, és főleg mert ő megérti, mit akar Xavi. Valahol olvastam Xavi panaszkodását, hogy sok játékosa nem érti azt a játékstílust, amit játszatni akar. Ez a fiú meg fogja érteni. Szerintem ez itt a fő ok a pénzen kívül.Persze, ha annyit kér tőle Xavi, hogy húzd meg szélen, aztán add be, azt lehet. De többet nem hinném, hogy megértene, mert kb. ennyit tud a gyerek. Nem olyan régen az ilyen futóbolond szélsők a semmibe voltak néztek itt a fórumon amúgy, csak halkan megjegyzem.
Ezt így mégis hogy jelententheted ki előre? Barca-DNS?Femeni írta: ↑2022.01.29. 12:35:55A dolgok jelenlegi állása szerint max 0 euróért lehetne igazolni. Aztán azt a köpködést is végig lehetne olvasni itt, ha valami nevenincs senkit hoznának.
Traoré köpködése is megy, pedig nyilvánvalóan azért jött, mert olcsó, mert akart jönni, és főleg mert ő megérti, mit akar Xavi. Valahol olvastam Xavi panaszkodását, hogy sok játékosa nem érti azt a játékstílust, amit játszatni akar. Ez a fiú meg fogja érteni. Szerintem ez itt a fő ok a pénzen kívül.
Ez itt picit off, de: Fogy itt minden, már ami a futball világát illeti. És bizony ha most tele lenne a klub lóvéval, akkor sem lenne könnyű igazolni, lévén az egész focivilag hulladék. Komolyan, egy Haaland meg egy Mbappé jelenti a jövőt? Kiürült a focivilág rendesen, egyéniségnek nyomát se látni. Megnéztem pl a brazil válogatott milyen összetételben nyomta Ecuador ellen-a brazil válogatott mindig mervadó, amióta futball a futball-... Atyaég... Sírhatnékom támadt.Troym írta: ↑2022.01.29. 12:02:06Azért fogynak a jó és fiatal kozépcsatárok. Elkelt Vlahovic és Cabral. Utóbbit nem megpróbálni szerintem hiba. 14m euró egy brazil válogatott kerettag csatárért nevetségesen alacsony összeg. Túlságosan Haalandra pályáznak, holott szeritem van 4-5 olyan srác, aki azt a szintet elérheti.