2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azert ez nem ilyen fekete-fehér. Ez olyan feltetelezes mintha azt mondanank, hogy minden kinai zseni, meg 3 évesen szimfoniat szerez. Most igy jott ki, volt ugyanebben a generacioban olyan korforgas is, hogy tobb bajnokcsapat elen nemet edzo volt. Ez igy nagyon nagy kisarkitas.brazilfan írta: ↑2024.05.26. 17:45:58Ha mégis a Chelsea-hez menne, akkor rekord magas lenne a legerősebbnek mondott angol ligában dolgozó spanyol edzők száma.
Ha ehhez hozzáveszem, hogy a német és a francia bajnokságban is spanyol edző lett a bajnok, akkor már csak azt nem értem, hogy egy spanyol klub szurkolói miért egy német edzőtől várják, hogy elhozza nekik a Kánánt.
De jo lenne, ott van penz is, lehuzhatnank oket Torres atigazolasaval gratiszkent.
Tök jó lenne, nézném a meccseket!Troym írta: ↑2024.05.26. 13:43:33Chelsea will meet with Xavi to evaluate the possibility of him becoming their new head coach.
Szerintem jó ötlet lenne oda, a csapat pont annyira van ott szétesve, mint itt anno és egyúttal meg lehetne nézni mit tud egy kiélezett ligában, ahol nem ő a 2 arany esélyes egyike.
A meccsértékelései olyanok voltak, mint amilyeneket más edzőktől is szoktunk hallani vagy olvasni. Amikor nem konkrétan a meccsről beszélt, hanem például a klubok spanyol ligán belüli egyenlőtlenségéről, azok egybecsengtek azzal, amit a Girona vagy az Almería edzője is mondott. Ha Xavi „idegbeteg” és vállalhatatlan, akkor az őt megvédő, mellette kiálló spanyol edzőkollégák nyilván vakok.
Emlékszem. A különbség talán abban van kettőnk között, hogy én az edzőket ÁLTALÁBAN felkészültebbeknek gondolom a kommentelőknél.
brazilfan írta: ↑2024.05.25. 07:50:04
Azt még el tudom képzelni, hogy nulla taktikával is lehet gólt lőni, sőt egy-egy meccset megnyerni, de hogy egy bajnokságot meg lehessen nyerni, fölényesen, öt fordulóval a vége előtt, azt kizártnak tartom.
Vagy a katariakat megtanítani játszani.
Az állítólagos sértődékenységéhez annyit, hogy a tegnap írt szövegében én nyomát sem látom a sértődöttségnek, megbántottságnak, a másokra mutogatásnak, és szerintem a meccsek utáni mondatai nem ütöttek el a szokásos edzői nyilatkozatokban ugyanúgy meglévő kifogásoktól, bírózásoktól stb.
Ugyna már, ne butáskodjunk.Fofana írta: ↑2024.05.25. 14:35:07Óriási kommunikációs hiba volt és komoly károkat is okozhatott a klubnak, amikor Xavi kijelentette, hogy anyagi okokból nem leszünk versenyben jövőre másokkal. A minőségi és ambíciózus játékosok oda akarnak igazolni, ahol sokat, lehetőleg címeket, lehet nyerni és van esélyük ebben szerepet kapni.
Azt még el tudom képzelni, hogy nulla taktikával is lehet gólt lőni, sőt egy-egy meccset megnyerni, de hogy egy bajnokságot meg lehessen nyerni, fölényesen, öt fordulóval a vége előtt, azt kizártnak tartom.
Flick külsős, mégis több köze van szerintem a Barca-focihoz, mint Xavinak volt. Xavi nem tudott átadni semmit a Barca-DNS-ből, a sikereit (mert nem lehet elvitatni az első másfél évét!) azt pont azzal érte el, hogy elkezdett egy biztonsági-szerű focit tolni. Még idén is akkor voltunk ideig-óráig sikeresek, mikor ezt csináltuk. Attól nem játszat valaki Barcásabb focit, hogy Xavinak hívják, és fénykorában a Barca-foci tökéletes megtestesítője volt játékosként... merthogy nekem máig ő ugrik be elsőre a fénykori tiki-takáról, Barca-dns-ről, mindenről, játékosként.Bob_Marley írta: ↑2024.05.24. 23:58:53Bízom benne hogy ezúttal tévedek,de hogy Flicknek köze sincs a spanyol focihoz a barcelonahoz meg végképp, óriási felelmeim vannak.
Xavier Hernandez írta: ↑2024.05.24. 18:33:18Flick nem illik ide, egy szezont talán kibír - többet biztos nem, a katalán szurkolók nem fogják szeretni.
Laporta evez az árral, előre akar menekülni, de nyilván fogalma sincs, merre az arra, pénz meg továbbra sincs. Eleve azzal lett elnök, hogy visszahozza a közönség kedvencét, Messit, ezt az ígéretét sem teljesítette, nem jól kommunikál, össze-vissza hazudozik, a culék konkrétan már utálják, ő sem fogja kitölteni a mandátumát.
A La Ligában elért második hely pedig siker, Xavi a lehetőségeihez mérten kifejezetten jó munkát végzett! Én úgy kalkuláltam, hogy úgy járunk, mint a Man Utd, a sikeres évtized után hosszú agonizálás jön. Xavi túl magasra tette a lécet az első szezonjában, amihez egy jó adag szerencse is segítette.
Tudomásul kell venni, hogy azt a domináns, szórakoztató űrfocit, mely a 2010-es években jellemezte a Barcát, már sose fogjuk látni a pályán - addig legalábbis biztos nem, míg ekkora adósságok vannak a klub nyakában.