Erre meg már én is leírtam hogy úgy nehéz átbeszélni egy témát hogy te minden cikket ami Laportát támogatja azt elhesegetsz, de minden cikket ami a ligát támogatja azt tényként veszel.Troym írta: ↑2025.01.05. 12:33:51
De nem ez történt, huszadszor is leírom!!!! Nincs olyan, hogy majd a manók összehordanak X Euró bevételt. Olyan van, hogy szerződések, átutalási igazolások stb hiába rugóztok valamin, amit ÚJSÁGCIKKEKben olvastatok. A hivatalos számaink, szerződéseink, pénzügyi teljesítéseink alapján hoztak véleményt, csak sokan a Laporta által fizetett újságíróknak hisznek...
Laporta nem kell, hogy hülye legyen ehhez...dörzsölt fickó, csak szerintem a tárgyalóasztalnál nem tudták az emberei kiharcolni a Nikenál és a páholyok kapcsán, mint amire szükség lett volna...
Kellett egy EB hős (Olmo), tudták nincs rá keret, de úgy voltak vele, hogy majd megoldják... nem jött be.
Leírtam ezt is az elmúlt hetekben 50szer.
Ha feltételezik, hogy szervezett csalás történik, akkor tegyünk feljelentést az elkövetők ellen és menjünk a bíróságra.
Ha nem akkor ez max 1-1 bíró magánakciója, szubjektív megítélése 1-1 helyzet kapcsán, akkor az ellen az 1-1 bíró ellen indítsunk keresetet, ha szándékosnak gondoljuk.
De mindenképp fejezzük be az áldozati bárány szerepet, nem méltó ehhez az egyesülethez!!
Én sehol nem írtam, hogy szent a liga, kérlek ne adj a számba szavakat...azt se mondom, hogy nem részrehajlóak valamennyire, azt mondom elég az összeesküvés elméletekből.
Az egyedüli tények a dátumok, de látom azon is megy a vita hogy a dátumok hogyan jöttek ki, mert nem egyértelmű hogy ki kérte a 4 hónapot, hogy mihez képest, és hogy lehet-e egyáltalán fél évre licenszet adni vagy sem, szóval így nehéz..
Áldozati bárány szerep? Te tényleg nem érted amit írok. Hol írtam ilyet? Az hogy mi simlisek vagyunk ők meg szivatnak az nem azt jelenti hogy mi áldozatok vagyunk. Egy simlissel is lehet unfair módon bánni.
Nem írtad hogy szent a liga? Hát, pedig te azt írtad ők nem kivételeznek, mindent tökéletesen csinálnak és mindenhol mindenben védhetőek, csak mi vagyunk a hibásak. Akkor szentek szerinted, ez ilyen egyszerű, egész eddig nem volt árnyalat abban amit írtál. Most azt írtad végre valahára hogy nem mondod hogy nem részlehajlóak valamennyire. Na ez már valami, csak sikerült. Szóval akkor mennyire?
Nem feltételezik, hogy szervezett csalás megy, mert arról van szó hogy rosszul látja el a feladatát a liga, nem arról hogy szervezetten csalnak. Miért látja el rosszul a feladatát? Mert amit csinálnak nem abból a célból történik amit mondanak, ami a feladatuk lenne, ami általánosságban egy ilyen szervezet célja. Miért? Mert olyan szabályokat hoztak amik még nekik se egyértelműek, nem hogy másoknak, és még akkor is úgy értelmezzük őket ahogy elvileg kell, akkor is vitatható a céljuk. Meg lett szavazva? Ja, attól még lehet szidni. Az hogy szépen megy a jogászkodás hogy melyik szó kapcsolat mit is takar az nem szervezett csalás, ezzel felesleges lenne vádolni őket. Azzal nem felesleges vádolni őket, hogy ők minden szókapcsolatot úgy akarnak érteni hogy az nekünk káros legyen. Az nem kivételezés lenne hogy nem szivatnak jobban mint másokat. Volt már példa hozva elég, hogy miben szivatnak minket többet. Az is le lett írva hogy mi ebben a motivációjuk. 1+1 az néha tényleg 2.