Szerintem Meretnél bérproblémák állhatnak fent, jelenleg bruttól 4 millió körül keres és feltehetően ennél jóval nagyobb összeget szeretne mert lehet hogy élete utolsó igazán komoly szerződése.gránit írta: ↑2025.06.03. 13:31:49Meret ezen a fórumon számtalanszor szóba lett hozva. Amúgy még mindig nem hosszabbított, még mindig elhozható. Nálam ő lenne az elsőszámú igazolás ezen a nyáron. A vezetőség másképp látja, más a jelöltje, de legalább gondolkodik kapusigazolásban, amit értékelek.
Támadónak ott lehetne Igor Paixao, egy sorral hátrébb meg Mingueza. Ő tényleg azért lenne jó, mert mindkét oldalon bevethető, és potom 9 millióért visszahozható. Nem a legnagyobb álomigazolás, de legalább megvalósítható, és multifunkcionális.
Amúgy lábbal milyen? Még azt tudom elképzelni hogy szakmai oka van hogy nem is érdeklődünk.
Eközben Joan Garcia kemény 240ezer eurot(!!) keres bruttóba, ezt azért nem lesz nehéz überelni.(Persze ha adunk neki egy bruttó 12m-s fizetést akkor meg is érdemeljük a sorsunkat

Amúgy bíztató hogy kapus-támadó poszton keresünk, szerintem ha jön Garcia akkor Stéga menni fog, már csak a VB szereplés miatt is, illetve ő fejben nem olyan aki jól tudná tűrni a másodszámú kapus szerepet, TEK ebben sokkal jobb.
Szerintem kapus-támadó fronton erősíteni fogunk, ami nagy előnyünkre válhat, főleg ha Flick megkapja az emberét és végre hajlandó lesz a Raphi-Yamal kettőst rotálni úgy hogy lesz is kire. Tőlem mindegy hogy Rashford vagy Diaz jön, mindkettő luxus lesz a mostani idény után.
bence0330 írta: ↑2025.06.02. 14:45:49A jobbos még okés is lenne (bár szerintem is hiányzik egy igazi jobb bekk, akármennyire is jól látja el Kundé azt a részét, amit tud, itt az a könnyebbség, hogy Yamal szerintem bár jó összjátékban is, de nem igényli a társat, remekül megvan egyedül is), de a balos az tragédia. Az is kérdés, Fort marad-e még egy évet ilyen tehetséggel fizetett VIP páholyos szurkolónak, mert ha igen, az is lehet, hogy beépül egyik oldalra legalább cserének, de a helyében és távoznék.
Chino többször írta Torrents nevét, néztem is róla videókat, meg már láttam több cikket is, a Mundón is, ahol legalább Cubarsival és Baldéval rakják egy szintre tehetségben. Benne kell legjobban reménykedni, mert Gerard Martint már most sem bírtuk el a végén, de azért három trófeáig igen, még egyszer ez szerintem nem jön össze. Szóval lehet, hogy egy tényleg minőségi homemade Baldé-Torrents baloldalunk lesz. Elvileg mindenképp fent lesz előszezonban, Flick már eddig is nagyon figyelte, nyáron bizonyíthat, és Yamalhoz hasonló programban raknak rá plusz izmot. (Fernando Polo, mundós újságíró szerint.)
Liga FFP mellett ha nem lenne ilyen tehetséggyárunk, tényleg nem tudom, hol lennénk, lehet azt se tudnánk már, hogy néz ki a nemzetközi porond. Nagy mák, hogy most is reálisan reménykedhetünk abban, hogy a nagy lyukat otthonról be tudjuk tömni, aztán vagy bejön vagy nem, de akiket ennyire magasan tartottak tehetségben, azok rendre be is szoktak jönni.
Flick megtette a maga csodáját az idei szezonra, most nyáron pedig az az elvárás számomra hogy a tapasztalatai alapján jelölje ki azokat akik kellenek neki, a maradék pedig igazolhasson el, és az olyan mellőzötteket akikre igény tart azokat szintén turbózza fel mint ahogy tette jópár kezdő játékosunkkal. Mellé Olmot is bízom benne hogy sikerül kikupálnia, Pablo Torre-t szintén ha igényt tart rá.
Ha már Fort:
Pont most volt orrsövény műtéte a napokban, a hírek szerint eléggé akadályozta is a teljesítményben a szezon során így muszáj volt megejteni, Flick ha számol vele jövőre akkor szépen felépítheti és legalább egy 40-60%-ban ha Koundéval rotálja akkor jók lehetünk, ellenkező esetben muszáj nézni egy JHV-et. Balosra szintén kell valaki Baldé mellé mert GM-el nem lehet Bl-nek nekivágni.