Laporta másképp látja, elég magabiztosnak tűnik.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... siona.html
Laporta másképp látja, elég magabiztosnak tűnik.
Személy szerint én is ezt tenném, de 0% a realitása, hogy DJ menjen el.
Én de Jongot próbálnám meg. Ő egyedül keres annyit, mint ter Stegen, Fermín, Gavi együttvéve.
Nem nagyon akarom elvinni a topikot, de várható volt.kmb írta: ↑2025.06.18. 12:57:53Elvileg a BL ben elég jó pénzt szedett össze a Barca,jóval költségvetés felett.Ott voltak ugye a VIP helyek eladásából talán 100 millió amit nem fogadták el,de úgy tudom meg a nyáron ebből jön egy jókora összeg.Ugye ott volt a Nike szerződés,ahol Tebas addig a pillanatig míg meg nem kötetet azt mondta hogy azzal rendben lesz a Barca,majd miután nyélbe lett ütve,kijelentette hogy mégsem elég.Elment Lenglet úgy néz ki megy Fati is,elég jó % ban Monacói berezessel,de még mindig nem elég... Ráadásul most megint elkezdett kotyogni a Barca anyagi helyzetéről,nem kis hátrányt okozva szakmai és anyagi szempontból.Nem tudom mi kell még Laportanak hogy belealjon ebbe a **** alakba.Felek hogy valami nagy utokartya van Laporta ellen ennek a ****nak kezében.
Igazából, itt látszik a baj, egyrészt hogy egy kapust akarunk igazolni, mikor legalább három másik poszton nagyobb szükség lenne erősítésre, másrészt pedig hogy még a 25 milliós kivásárlási áras igazolás is problémát okoz. (kapust hagynám a végére)davi10 írta: ↑2025.06.18. 10:38:01Fabrizio mára is beígérte Joan Garcia-t, plusz kijöttek fotók, hogy próbálgatják a fényelést a Camp Nou-ban a bemutatásra.
Kicsit komikus, hogy mennyire elhúzódik ez a sztori, reménykedek benne, hogy idén már neki lehet menni egy közel végleges kerettel az előszezonnak. Bár Deco-t ismerve erre sok esély nincs, gondolom még augusztus 31.-én is lesz mozgás.
El lehet engedni, de ha nem akar menni, akkor marad! A játékos mondja ki a végső szót.Barcaman1993 írta: ↑2025.06.17. 16:10:48Egyáltalán nem létszükség a srác, de Araujot gondolkodás nélkül elengedném, ha szükséges. A kivásárlási ára 1/1-ben fedezné Nico árát. Ennyi középső védőre nincs szükség. A középpályán ugyanez a helyzet.
Jogos.davi10 írta: ↑2025.06.17. 16:13:36Az Espanol játékosa, jó hogy Barcelonában vanszbsz írta: ↑2025.06.17. 15:25:05https://x.com/ReshadFCB/status/1934943146355397081 Emberünk már Barcelonában van, hamarosan jöhet a bejelentés.
![]()
Amúgy Fabrizio szerint is ma hivatalos lehet.
Az Espanol játékosa, jó hogy Barcelonában vanszbsz írta: ↑2025.06.17. 15:25:05https://x.com/ReshadFCB/status/1934943146355397081 Emberünk már Barcelonában van, hamarosan jöhet a bejelentés.
![]()
Egyáltalán nem létszükség a srác, de Araujot gondolkodás nélkül elengedném, ha szükséges. A kivásárlási ára 1/1-ben fedezné Nico árát. Ennyi középső védőre nincs szükség. A középpályán ugyanez a helyzet.soadroli írta: ↑2025.06.17. 14:38:11Tebas: "Joan Garcia? Signing the player is one thing, registering him is another."
"Barça need to act in order to be able to register him. It's not a lot, but they definitely have to move, and they know very well what they need to do."
"I keep hearing a lot of names: Nico Williams, this guy, that guy… I don’t know."
"First, what’s written needs to be accurate, because I no longer know whether what’s being reported is true or not. And then, Barça are not under the 1/1 rule."
Nem arról volt szó, hogy jövőre bérsapkán felül belefér egy igazolás és 2 ingyenes érkező regisztrációja?
Akkor most már biztosan tudjuk. Fontos információ.