Miért nem? Jogilag (ez számít, amivel többször falba futott Tebas) 1/1 vagyunk. Alapból profittal számoltak. Elvileg vagy 50 millióval nagyobb lesz a bevétel. Ott vannak a VIP eladások (60 körül lett kifizette?), ma is fent van Barca universalon, régebben linkeltem, hogy elkészültek, Limak hitelesítette, La Liga előtt a papírok. 2 forrás erősítette meg a Barca Vision 40 millióját.Chino írta: ↑2025.06.19. 16:27:05Ez főleg a Nico transzferrel kapcsolatban nem sok mindenre ad magyarázatot, ráadásul elég elfogult nyilatkozat Tebasszal kapcsolatban. Elég régi is és például Galan beleszámolja a VIP helyek utáni bevételt, ami végül nem fogja módosítani a bevételt. Ugyanakkor nem is maga az ár lényeges a transzfernél, hanem hogy utána egy összegben kellene további pénzt fizetni. Többek között ez volt a gát tavaly is, pedig ott is már mindenki Barca mezbe öltöztette Nicot. Én jelenleg emiatt vagyok szkeptikus, főleg, hogy az igazolásról még bármilyen eladás előtt kerülne sorra, mivel utóbbiból semmi nem áll nagyon a küszöbön.
Persze nincs habzsi dőzsi, szerintem ezekkel még mindig a stadion bevételének kiesését kompenzálják.
De Nico 60 milliós amortizációja egyben is bele kell férjen, nem fognak Nico miatt költségvetési hiánnyal elszámolni, amikor az UEFA is vizsgál. Elvileg Roque+ többi bevétel szerintem Joan Garcia egyszeri amortizációjának megfelel.
Persze csak tippelek, de MD és Sport is lehozta, hogy ki tudjuk fizetni Nico kivásárlási árát, inkább a regisztrációval lesz probléma. Erre linkeltem, hogy elvileg 1/1 vagyunk jogilag, de a VIP eladást is el kell fogadnia a könyvizsgálónak, így, hogy elkészültek.
Persze így is kell szabadulni játékosoktól, ma 7-ről írtak.
Szerintem valahogy idén is megoldják, max lesz megint üzengetés meg okoskodás, de ezt már próbálom figyelmen kívül hagyni.
https://www.football-espana.net/2025/06 ... mic-levers