Szerinted az Eurobarcán hol lehet híreket találni?XaviMessifan írta:hol van ez az interju?Zozzy 5 írta:Jól mondja a Kapitány! Szégyelheti magát mindneki! Puyol remekül látja el a kapitány feladatot, remélem ez a kis nyilatkozat majd észhettérítő a többieket, és tényleg megbeszélik egymást közt. Nameg Frank lelép...
Carles Puyol
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
-
- Capitá del Barça
hol van ez az interju?Zozzy 5 írta:Jól mondja a Kapitány! Szégyelheti magát mindneki! Puyol remekül látja el a kapitány feladatot, remélem ez a kis nyilatkozat majd észhettérítő a többieket, és tényleg megbeszélik egymást közt. Nameg Frank lelép...

Més qué un Club!!!
Leolvadt az agyam amikor ezt meghallottam! Ilyen alapon Kiszel Tünde is kommentálhatná a meccset, ekkora hülyeséget még ő is tud mondani.G-Jay írta:Te miről beszélsz? Hát ő jobb lábas nem tudtad? Én is a kommentátor barátunktól hallottam...barca99 írta:Használhatná a jobb lábát többet![]()
![]()
G.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Llegenda del Barça
Jól mondja a Kapitány! Szégyelheti magát mindneki! Puyol remekül látja el a kapitány feladatot, remélem ez a kis nyilatkozat majd észhettérítő a többieket, és tényleg megbeszélik egymást közt. Nameg Frank lelép...
Te miről beszélsz? Hát ő jobb lábas nem tudtad? Én is a kommentátor barátunktól hallottam...barca99 írta:Használhatná a jobb lábát többet

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Ezaz. (Nem baj, hogy off), de tényleg azért érzik kevésbé támadónak Zambit, mert feleslegesen fut fel... sose kap labdát. Ki fog szélről beadni? Mert Messi nem szokott. Zambi tudna, de ezt labda nélkül meglehetősen nehéz. Henry szvsz jól fejel, de kevés labda jön kobakra. Szeretem Messit de remélem fejlődik meg ilyenek terén.
Használhatná a jobb lábát többet, megjátszhatná a "bekkjét"... és akkor tényleg nem lenne kérdéses ki a legnagyobb. 

-
- Llegenda del Barça
Azért amikor már én is észre veszem, hogy mennyire üresen kéri lyukon Zambi, lehet hasznosabb lenne neki adni, mint visszapaszolni középre TourénekRivaldo11 írta: Mert tisztában van azzal, hogy jobb nekünk, ha elöl inkább Messi komponálja az akciókat...

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért nem mindig...Messinek is vannak/lehetnek szarabb meccsei!Rivaldo11 írta:Mert tisztában van azzal, hogy jobb nekünk, ha elöl inkább Messi komponálja az akciókat...Zozzy 5 írta:Csak ismételni tudom magam: majd figyeld meg, mennyit rohangászik feleslegesen a jobboldalon Zambi. Mindíg befut lyukra, de Messi egyszerűen nem adja le neki. Nem azt hozzuk ki Zambiból se, amit tudna, és idehozhatnánk mi az atyaúristent is jobboldalra, csak az árnyéka lenne saját magának támadásban Messi mellett. Néha már csodálkozok, hogy tűri ennyire, és miért nem szól sose egy szót seLG írta:Azért elég nagy tulzás Zambrottát a világ legjobb jobbhátvédének nevezni, főleg a Barcás teljesitmény alapján.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mert tisztában van azzal, hogy jobb nekünk, ha elöl inkább Messi komponálja az akciókat...Zozzy 5 írta:Csak ismételni tudom magam: majd figyeld meg, mennyit rohangászik feleslegesen a jobboldalon Zambi. Mindíg befut lyukra, de Messi egyszerűen nem adja le neki. Nem azt hozzuk ki Zambiból se, amit tudna, és idehozhatnánk mi az atyaúristent is jobboldalra, csak az árnyéka lenne saját magának támadásban Messi mellett. Néha már csodálkozok, hogy tűri ennyire, és miért nem szól sose egy szót seLG írta:Azért elég nagy tulzás Zambrottát a világ legjobb jobbhátvédének nevezni, főleg a Barcás teljesitmény alapján.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Csak ismételni tudom magam: majd figyeld meg, mennyit rohangászik feleslegesen a jobboldalon Zambi. Mindíg befut lyukra, de Messi egyszerűen nem adja le neki. Nem azt hozzuk ki Zambiból se, amit tudna, és idehozhatnánk mi az atyaúristent is jobboldalra, csak az árnyéka lenne saját magának támadásban Messi mellett. Néha már csodálkozok, hogy tűri ennyire, és miért nem szól sose egy szót seLG írta:Azért elég nagy tulzás Zambrottát a világ legjobb jobbhátvédének nevezni, főleg a Barcás teljesitmény alapján.

-
- Barça B
Üdv! Nekem nagyon tetszik Puyol mostani játéka. Róla nem gondoltam volna soha, hogy egyszer cselezni látom, de szerintem egészen jól megoldja a feladatot az új posztján is. Rendkívüli munkabírás kell egy ilyen poszton és Ő rendelkezik akkora tüdővel. Mindenesetre a védelem abszolút rendben van az utóbbi meccsek formáját nézve. Azért majd ha kapott gól nélkül jutunk tovább BL-csoportunkból, az lesz az igazi!!! 

jah sztem se a világ legjobbja de a legjobbak között van ,mert néha vannak hibái de jová szokta azokat tenni sokat fut, támad ,védekezik és sztem a Barcába alapnak számit a posztján.
Azért elég nagy tulzás Zambrottát a világ legjobb jobbhátvédének nevezni, főleg a Barcás teljesitmény alapján. 

Puyol alapvetően jól játszik mind két poszton csak a jobb hátvéd pozícióban van mellette egy Zambrotta nevezetű ember aki ezen a poszton a legjobb a világon. A másik meg az hogy közép hádvéd poszton nem minden csapat ellen engedhetjük meg magunknak egy Puyol szintű ember "mellőzését"
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
jaja..Zambrotta nagyságrendekkel jobban játszik azon a poszton, dehát ha szükség úgy hozza hogy Puyinak kell jobbszélsőt játszania, akkor úgy hozza
Addig sem Oleguer barátunk "varázsol" nekünk 

-
- Llegenda del Barça
Nagycsapatok ellen kétségtelen, hogy nem a szélen kéne rohangásznia, ott sokkal nagyobb szükségünk lesz a védő és munkabírására. Nameg ugye van egy Zambink...redmiller írta: Szerintem meg a jobboldalon elég sebezhetően játszik... Középhátvédként klasszisokkal megbízhatóbb és jobb.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Viszont óriási szerencsénk volt, mikor az ő hibáiból nem kaptunk gólt... Azért elég sokatmondó volt annak a meccsnek a statja... A Valladolid focizott, a Barca meg azt játszotta, amit az ellenfelei szoktak...bandihawk írta: Lehetséges, bár a gól inkább Sylvinho, meg Marquez hibája volt. Róla legalább nem kaptunk gólt, és a veszélyes helyzetek is inkább a bal oldalunkról jöttek
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
Attól függetlenül, hogy Te milyennek látod a szélen, még az fantasztikus marad, amit tesz a csapatért, és ami ebben a vidiben össze is volt sűrítveredmiller írta:Azért nem kell annyiraq magasztalni! Én abszolút úgy érzem, hogy szélen nem az igazi! Ő inkább középen klasszis! Mondjuk a Valladolid ellen csúnyán benne volt a védelmi bakikban...

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem meg a jobboldalon elég sebezhetően játszik... Középhátvédként klasszisokkal megbízhatóbb és jobb.Rivaldo11 írta:A szélre kerülve előveszi újra a cseleit. Emlékszem, Kluivert már 2002 tavaszán azt mondta Puyolról, hogy a világ legjobb jobbhátvédje lesz. És nem volt alaptalan.mypeter írta:Igenh, nekem is zavaró volt, hogy Puyol feljebb futott, mint Messi. Zambrottával ezt jobban csinálják. Viszont Puyol egyre bátrabban cselezget, és jól is csinálja!
By red
[quote="redmiller"]Azért nem kell annyiraq magasztalni! Én abszolút úgy érzem, hogy szélen nem az igazi! Ő inkább középen klasszis! Mondjuk a Valladolid ellen csúnyán benne volt a védelmi bakikban...[/quote]
Lehetséges, bár a gól inkább Sylvinho, meg Marquez hibája volt. Róla legalább nem kaptunk gólt, és a veszélyes helyzetek is inkább a bal oldalunkról jöttek[/quote]
Lehetséges, bár a gól inkább Sylvinho, meg Marquez hibája volt. Róla legalább nem kaptunk gólt, és a veszélyes helyzetek is inkább a bal oldalunkról jöttek[/quote]
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A szélre kerülve előveszi újra a cseleit. Emlékszem, Kluivert már 2002 tavaszán azt mondta Puyolról, hogy a világ legjobb jobbhátvédje lesz. És nem volt alaptalan.mypeter írta:Igenh, nekem is zavaró volt, hogy Puyol feljebb futott, mint Messi. Zambrottával ezt jobban csinálják. Viszont Puyol egyre bátrabban cselezget, és jól is csinálja!
Rivaldo-A Legnagyobb.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért nem kell annyiraq magasztalni! Én abszolút úgy érzem, hogy szélen nem az igazi! Ő inkább középen klasszis! Mondjuk a Valladolid ellen csúnyán benne volt a védelmi bakikban...
By red
Jó lett!
Ez az ember minden hibájával együtt ( hozzáteszem alig van hibája ha egyáltalán van) a legnagyobbak legnagyobbika!!!
Nagy betűkkel fogják bele írni a nevét a Barca történelem könyvébe:
Puyol

Ez az ember minden hibájával együtt ( hozzáteszem alig van hibája ha egyáltalán van) a legnagyobbak legnagyobbika!!!
Nagy betűkkel fogják bele írni a nevét a Barca történelem könyvébe:
Puyol
Tényleg jó, már hiányoltam is. Ami alatt a Kryptonite megy, már kezd unalmas lenni.
Hiányolom azt a jelenetet, amikor a Pool ellen a tavalyi BL-ben a gólvonalról ment...