Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszönöm szépen, rendes vagybarca99 írta:Szerintem az nagyon nagy hülyeség, hogy kiismerték a 4-3-3-t.
Szét kell futni a kp-t, labdát birtokolni, letámadni, elől helyezkedni, a szélsővédőket aktivizálni, irányítni, átlőni, és semmi baj nincs a 4-3-3-al.
Lehet így is válaszolni...socio66 írta:Szerintem nem arról van szó hogy kiismerték a taktikánkat...
Egyetértek.Hiába ismerik ki a játékunkat, ha ugyanolyan gyorsan játszottuk volna az idényben azt, mint mondjuk 2 éve. Tudhatta volna az ellenfél, hogy mi jön, ha egyszer nem ér oda. Például Messi. Őt is ismerik már, mégis olyan gyors, hogy mindig csak a segét nézik.barca99 írta:Szerintem az nagyon nagy hülyeség, hogy kiismerték a 4-3-3-t. Vagy a Rijkaard félét ismerték ki, vagy szrul játsszuk. Érdekes módon a Realnak bejött szerdán, pedig mi is azt játszuk, elvileg tudni kellett volna, hogy mi merre hány méter. Szét kell futni a kp-t, labdát birtokolni, letámadni, elől helyezkedni, a szélsővédőket aktivizálni, irányítni, átlőni, és semmi baj nincs a 4-3-3-al.
El sem hiszem, hogy ezt te írtad Gomez!Gomezinho írta:Igérem nem fogom bántani többet Guardiolát semmi értelme hogy csesztessem csak azért szurkolok hogy jó és eredményes munkát végezzen! És hogy hajtsa szét a fiukat és ha kell vért izazdva nyerjünk meg egy meccset!Nekem csak ennyi kell! Szóval gyerünk Guardiola ha már igy vagy ! Vamos ,vamos!
Hogy ez mekkora hulyeseg... keves annyira inteligens es jol szervezo/iranyito jatekos volt mint Pep (ilyen stilusu jatekost Platinin kivul nem is nagyon tudok mast) meg ha nem is igy lenne kozepszerunek csak az nevezi aki azt se tudja kirol van szo vagy egyaltalan nem ert a focihoz.tagore írta: Btw, kíváncsi leszek, cerkóf-guardiola mit fog kezdeni a sztárokkal. Középszerű futballista volt (Rijkaardhoz képest), de ettől függetlenül se látom rajta, hogy nagyon határozott lenne. Körbe fogják röhögni a "sztárok".
Guardoioláról csak az modja hogy középszerű futballista volt, aki életében nem látta játszani őt.tagore írta: Btw, kíváncsi leszek, cerkóf-guardiola mit fog kezdeni a sztárokkal. Középszerű futballista volt (Rijkaardhoz képest), de ettől függetlenül se látom rajta, hogy nagyon határozott lenne. Körbe fogják röhögni a "sztárok".
bar bocs de ki nem [auto_cenzúra].ja le h megkonnyeztek murit? rijkaardot is szeretik a jatekosok....es ne feledd h rijkaard eredmenyesebb volt a barcaval mint muri a chelseavel... ahogy lelepett muri egybol dontobe kerult a chelsea(a klub tortenelme soran eloszor)... es lehet duplaznak is... szerintem minel jobb eredmenyt er el hokuszpok iden a chelseavel... annal jobban leertekelodik muri eddigi teljesitmenye...Azért mondhat bárki bármit, hogy milyen ember, de az nem véletlen, hogy a Chelsea játékosai szinte megkönnyezték a távozását.
azélrt nehogy már atletik bilbaót csináljunk a klubból....robag írta:Annyit tudok ehhez az egészhez hozzáfűzni, hogy ez nem kísérletezés vagy próbálkozás, hanem egy új Barca alapkő-letétele. Ezt kellene már végre észrevenni.
Szerintem a Barca el fog indulni egy teljesen új irányba, ahol az erős kötödés alapfeltétel lesz a csapatnál.
Szerintem csak elébe megyünk ezeknek a nagyon magas játékosáraknak, mégpedig a saját nevelésekkel. ( S. Ramos: Chelsea 70 M ? Vicc! )
Ezért vagyunk és leszünk több mint egy klub...
Jó az irány, és bármilyen furcsa, de nem fog összedőlni a világ ha jövőre sem nyerünk semmit. Feltéve ha Pep egy szívvel-lélekkel játszó fiatal csapatot tud alkotni!!