Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Qpi
Barça B

2008.05.09. 16:24:26

Jó lenne már egy olyan edző, akivel több évig együtt lehet dolgozni, nem 2-3 évente változtatni. Remélem kialakul vele egy olyan kapcsolat, mint a MU és Fergi között van...pisz
Peace!
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.09. 16:21:02

én mourinhonak jobban örültem volna.fegyelem meglett volna az tuti. meglássuk mit tud Guardiola
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.09. 16:20:16

Szkeptikus vagyok, de sok sikert neki! Legyünk vele boldogok!!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.05.09. 16:12:23

Komáim!!!
Bizony, egyelőre Pep nem érdemel komolyabb kritikát se tőlünk,
se a sajtótól, se pedig a socioktól, mert az A csapatért még semmit
nem dolgozott, friss kinevezés, ezért csak tűkön ülhetünk, hogy
kezdje már el végre!!!
Az első pár meccs úgyis rámegy a Rijkaard-szisztéma elfelejtetésére
és az igazi fokmérője Pep addig végzett munkájának a BL-kvali,
illetve az első nagyobbal a Primerában való meccs lesz!!!
Ha mondjuk szépen fogunk játszani mondjuk a Villarreal, a
Sevilla, vagy mondjuk az Athlético ellen, akkor az már lesz valami,
amiből ki lehet indulnunk!!!
Addig viszont csak a kéjbordot tépjük a teóriákkal, meg a nemtudásunk
bájos ártatlanságával!!!
Szóval addig, amíg az első komolyabb teszten nem esett túl Pep a
padon, addig senki nem tudhat semmit!!!
Szögezi le a Ti Krojf komátok.
Mihu
Director del Fútbol

2008.05.09. 15:04:03

barca99 írta:Szerintem az nagyon nagy hülyeség, hogy kiismerték a 4-3-3-t.

Szét kell futni a kp-t, labdát birtokolni, letámadni, elől helyezkedni, a szélsővédőket aktivizálni, irányítni, átlőni, és semmi baj nincs a 4-3-3-al.
Köszönöm szépen, rendes vagy :wink:

Egyéb ötlet? :roll: Nem is tudom miért nem Te vagy az edző a Barcánál, olyan jól felvázoltad hogy miket kellene jobban csinálni.
socio66 írta:Szerintem nem arról van szó hogy kiismerték a taktikánkat...
Lehet így is válaszolni...
Kép
culinho
Capitá del Barça

2008.05.09. 14:45:31

barca99 írta:Szerintem az nagyon nagy hülyeség, hogy kiismerték a 4-3-3-t. Vagy a Rijkaard félét ismerték ki, vagy szrul játsszuk. Érdekes módon a Realnak bejött szerdán, pedig mi is azt játszuk, elvileg tudni kellett volna, hogy mi merre hány méter. Szét kell futni a kp-t, labdát birtokolni, letámadni, elől helyezkedni, a szélsővédőket aktivizálni, irányítni, átlőni, és semmi baj nincs a 4-3-3-al.
Egyetértek.Hiába ismerik ki a játékunkat, ha ugyanolyan gyorsan játszottuk volna az idényben azt, mint mondjuk 2 éve. Tudhatta volna az ellenfél, hogy mi jön, ha egyszer nem ér oda. Például Messi. Őt is ismerik már, mégis olyan gyors, hogy mindig csak a segét nézik.
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.09. 14:30:13

Szerintem az nagyon nagy hülyeség, hogy kiismerték a 4-3-3-t. Vagy a Rijkaard félét ismerték ki, vagy szrul játsszuk. Érdekes módon a Realnak bejött szerdán, pedig mi is azt játszuk, elvileg tudni kellett volna, hogy mi merre hány méter. Szét kell futni a kp-t, labdát birtokolni, letámadni, elől helyezkedni, a szélsővédőket aktivizálni, irányítni, átlőni, és semmi baj nincs a 4-3-3-al.
socio66

2008.05.09. 14:24:14

Szerintem nem arról van szó hogy kiismerték a taktikánkat,hisz ennyi erővel akkor minden évben új felállásokat kelleni kitalálgatni,hogy ne legyen kiismerhető...egyszerűen hiányzott a játékunkból egy irányító,és egy jó baloldali támadó...de egyébként nem hiszem hogy taktikát kéne változtatnunk,mert ez illik a legjobban a mi stílusunkhoz!
Pep pedig szinte garancia arra hogy a felállás marad,egyszerűen vennünk kell egy klasszis irányitót(könyörgöm Fabregas legyen),meg egy lendületes, gólerős jobboldali támadót és kész!
Ha ez megvalósul,biztos vagyok benne hogy ismét fantasztikus csapatunk lesz és a 4-3-3-al fogjuk ismét végigverni Európát! :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2008.05.09. 14:12:52

Bár még továbbra sem örülök felhőtlenül Pep "leigazolásának" de muszáj leszek megbarátkozni a gondolattal. Remélem hogy mindannyiunkra, akik nem örültünk a döntésnek, ránk fog cáfolni, és szép sikereket fog elérni az újjáépített Barcával. De én amúgy nem bánnám ha váltanánk a 4-3-3-ról. Ezt a játékstílust már nagyon kiismerték az ellenfél edzői. Kis túlzással ha álmukból felkeltik őket akkor is tudják az ellenszert ellenünk. Úgyhogy valamit változtatni kellene. Szerintem...Mondjuk egy 4-4-2-es felállást el tudnék képzelni. Ne kérdezzétek hogy milyen játékosokkal mert ezt talán csak Txiki és Laporta tudja. Szóval felesleges belemenni itt posztokba.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.09. 14:05:11

Én még abban sem lennék biztos, hogy az elején nem megy majd. Eleve az egész nyár az övé lesz, pluszban a kezdőcsapat nagyrésze jelenleg is adott. VV - Abidal - Puyol - Milito (bár mondjuk ő pont nem tud vele a kezdetektől dolgozni) - Touré - Xavi - Iniesta - Messi - G2S - Bojan - Henry - Eto'o.

Azért ezek a srácok nem nyáron látják egymást először. :) A kezdőcsapatba (ha marad a 4-3-3) szvsz csak egy jobbhátvéd, egy irányító és egy baltámadó jön.

Jó lesz ez, én már nagyon várom. :)
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.09. 13:53:16

Remélem Guardiola betartja az ígéreteit és jó csapatunk lesz.Gyerünk Pep!!!!!!!!!!!!!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.09. 13:38:12

Tudod tibi belefáradtam ebbe a folytonos vitázásokba! Megnézzük mire képes ! Remélem arra amire az ő csapata!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.09. 13:22:59

Gomezinho írta:Igérem nem fogom bántani többet Guardiolát semmi értelme hogy csesztessem csak azért szurkolok hogy jó és eredményes munkát végezzen! És hogy hajtsa szét a fiukat és ha kell vért izazdva nyerjünk meg egy meccset!Nekem csak ennyi kell! Szóval gyerünk Guardiola ha már igy vagy ! Vamos ,vamos!
El sem hiszem, hogy ezt te írtad Gomez! :lol: Megszállt valami? (Hmm...még 2002-ben :D )

Úgy látom csak megenyhült neked is a szíved Pep felé. :wink: Én is azt várom elsősorban amit te leírtál, hogy vért izzadjanak a pályán és fegyelem legyen a csapatnál! Akarjanak a Barcáért játszani és ezt szerintem Pep idővel fel is fogja támasztani a játékosokban.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.09. 13:16:09

Igérem nem fogom bántani többet Guardiolát semmi értelme hogy csesztessem csak azért szurkolok hogy jó és eredményes munkát végezzen! És hogy hajtsa szét a fiukat és ha kell vért izazdva nyerjünk meg egy meccset!Nekem csak ennyi kell! Szóval gyerünk Guardiola ha már igy vagy ! Vamos ,vamos!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.09. 13:00:01

tagore írta: Btw, kíváncsi leszek, cerkóf-guardiola mit fog kezdeni a sztárokkal. Középszerű futballista volt (Rijkaardhoz képest), de ettől függetlenül se látom rajta, hogy nagyon határozott lenne. Körbe fogják röhögni a "sztárok".
Hogy ez mekkora hulyeseg... keves annyira inteligens es jol szervezo/iranyito jatekos volt mint Pep (ilyen stilusu jatekost Platinin kivul nem is nagyon tudok mast) meg ha nem is igy lenne kozepszerunek csak az nevezi aki azt se tudja kirol van szo vagy egyaltalan nem ert a focihoz.

A masik dolog mibol kene lasd hogy hatarozott, ott vagy mellette edzeseken? Vagy a nyilatkozata nem volt szerinted eleg hatarozozott?
Sztarok kozott o jatekoskent is vezeregyeniseg volt edzokent is az lesz majd meglatjatok.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.05.09. 12:56:23

Én nagyon örülök Guardiolának, és bízom benne hogy be fog vállni. Annak meg külön örülök hogy nem mourinho lett az edző, azt hiszem a kulcsszó az volt amit Laporta mondott miszerint Guardiola megbecsüli a klubot, M.-nek ez csak egy újabb helyszín lett volna saját maga sztárolásához.
Ha Guardolának összejönne, talán végre lehetne egy olyan edzőnk aki tartósan a kispadon marad, hiszen ő még fiatal és erősen barcelona kötődésű. Az előzetes elképzelései tetszenek a szorosabb kontrollról meg a több edzésről, a jobban variált taktikáról, bár hogy működik-e majd csak ősszel fog kiderülni.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.09. 12:55:06

Ez igaz, de Rijkaard mögött már volt egy szövetségi kapitányi múlt...azért az nem piskóta! Ettől függetlenül én nagyon szurkolok Guardiola-nak...
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
ZS10
Jugador d'estrella

2008.05.09. 12:50:56

Akik arra hivatkoznak, hogy Guardiola túl fiatal még a Barca kispadjára, azok ne felejtsék el, hogy Rijkaard is közel ennyi idős volt amikor a kispadra került 2003-ban, és az általa irányított első három évben elég sok mindent megnyert a csapat!

Hajrá Guardiola!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.09. 12:47:05

tagore írta: Btw, kíváncsi leszek, cerkóf-guardiola mit fog kezdeni a sztárokkal. Középszerű futballista volt (Rijkaardhoz képest), de ettől függetlenül se látom rajta, hogy nagyon határozott lenne. Körbe fogják röhögni a "sztárok".
Guardoioláról csak az modja hogy középszerű futballista volt, aki életében nem látta játszani őt.
Ettől függetlenül némi kétség bennem is van, de bízom benne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.09. 12:20:49

kivancsian varom h mire lesz kepes guardiola... nem lenne rossz ha jovore lazan behuznank a bajnoksagot...
Azért mondhat bárki bármit, hogy milyen ember, de az nem véletlen, hogy a Chelsea játékosai szinte megkönnyezték a távozását.
bar bocs de ki nem [auto_cenzúra].ja le h megkonnyeztek murit? rijkaardot is szeretik a jatekosok....es ne feledd h rijkaard eredmenyesebb volt a barcaval mint muri a chelseavel... ahogy lelepett muri egybol dontobe kerult a chelsea(a klub tortenelme soran eloszor)... es lehet duplaznak is... szerintem minel jobb eredmenyt er el hokuszpok iden a chelseavel... annal jobban leertekelodik muri eddigi teljesitmenye...
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.09. 12:10:40

Tény, hogy személy szerint nekem nagyon sok örömet okozott a Rijkaard vezette Barca...szerintem nagyon szép időszak volt és ne szidjátok, mert nem ezt érdemli! Mindössze annyi történt, hogy így már nem mehet tovább, lezárult egy korszak, jön a következő. Azért érdemes lenne összesámolni, hogy a Rijkaard-éra alatt Madridban hány edző váltotta egymást..ez is elárul valamit....
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.09. 12:06:12

robag írta:Annyit tudok ehhez az egészhez hozzáfűzni, hogy ez nem kísérletezés vagy próbálkozás, hanem egy új Barca alapkő-letétele. Ezt kellene már végre észrevenni.
Szerintem a Barca el fog indulni egy teljesen új irányba, ahol az erős kötödés alapfeltétel lesz a csapatnál.
Szerintem csak elébe megyünk ezeknek a nagyon magas játékosáraknak, mégpedig a saját nevelésekkel. ( S. Ramos: Chelsea 70 M ? Vicc! )
Ezért vagyunk és leszünk több mint egy klub...

Jó az irány, és bármilyen furcsa, de nem fog összedőlni a világ ha jövőre sem nyerünk semmit. Feltéve ha Pep egy szívvel-lélekkel játszó fiatal csapatot tud alkotni!!
azélrt nehogy már atletik bilbaót csináljunk a klubból.... :?
Deus
Boixos Nois

2008.05.09. 12:04:52

nah, jó lesz az új edző, nem kell parázni...
tudjátok jól, hogy előfordulhat, hogy az első 3 hónap rosszul fog menni a csapatnak, hiszen élesben fog menni az egész, új edzővel. de utána kezd összeállni a kép Guardiolának, oszt sokkal jobban fog menni később... hiszen össze kell szokniuk 1mást... (csapat <<---->> edző)
KépKép
Vito
Llegenda del Barça

2008.05.09. 12:03:05

tagore! itt, ezen a fórumon is sokan megköszönték Rijkaard munkáját. miután
lemondott.
Barcelonaban sem éltették Rijkaardot, amikor nem jöttek az eredmények, voltak fehér zsebkendők, voltak szavazások a katalán sajtóban, amik egyértelművé tették, hogy a kinti szurkolók sem őt látnák a padon. olvastam akkor pár kommentet, néhány szurkoló ott is elvetette a sulykot.
egyébként én sem néz(t)em jó szemmel, a 'takarodj' és a többi hasonló jelzőt. nagyon sokat tett Frank a Barcaért, az ideje lejárt és annyit minimum érdemel, hogy szépen búcsúztassák el a szurkolók.
bár én ennek nem az ellenkezőjét látom az eurobarca-n...

:arrow: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=692
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2008.05.09. 12:11:47-kor.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.09. 11:50:41

a Barca hivatalos honlapján van egy jó kis összefoglaló Guardiola eddigi munkásságáról is, azt is tudom ajánlani....
Nem lesz könnyű dolga, rendesen bedobják majd a mélyvízbe, de remélem illetve úgy gondolom, hogy elég erős ahhoz, hogy megoldja....a tapasztalat pedig majd jönni fog.
Valamelyikőtök írta, hogy fél, hogy ha mégsem sikerül neki, akkor rámehet az edzői karrierje....remélem nem így lesz.... :roll:
Válasz küldése