2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Engem nem zavaram....annyit tett a Barcáért, h teljesen érthető, h 1esek nagyon a szivükbe zárták.gekkodan írta:Meddig fogjátok itt még siratni Ronaldinhot?
Lehet, hogy elmegy, de egy videót csinálok ezzel a számmal Ronnieról. Ennyit tőlem is megérdemel.Zehii írta:R10ről 1 szám jut eszembe mindenkinek meghalgatni még nagy metál fanoknak is
Nekem isKaka10 írta:pppfffffuuuuuu!!!könnyezik a szemem!!!!Zehii írta:R10ről 1 szám jut eszembe mindenkinek meghalgatni még nagy metál fanoknak is
pppfffffuuuuuu!!!könnyezik a szemem!!!!Zehii írta:R10ről 1 szám jut eszembe mindenkinek meghalgatni még nagy metál fanoknak is
egyetértek. Bár mondjuk ezt a szurkolók hozzáállását tényleg nem tudjuk megítélni, mert amire Spanyolországból ideérnek a hírek (vagy pletykák), addigra lehet, hogy "egyes szavak kcserélődnek."Bob8 írta:Érdekes dolog Goda amit írtál,csak az a baj,gyakorlatilag mióta megvoltak az "állítólagos" sérülései,azóta egyáltalán nem adott interjút. Sztem ha már ennyire kifele megy is a szekere, sokkal jobb szájízzel válnának meg tőle a szurkolók,ha odaállna,és megmondaná a frankót.
Viszont így,hogy folyamatosak körülötte a pletykák,az állandó bulik,az edzések leszarása, s tulajdonképpen a szurkolóknak való hátat fordítás,erreföl még jön itt a nagy Milan udvarlás is,sztem őt már soha nem fogják visszavárni akár nézőként sem...
Ezt azért nem mondanám. Ronit mindig is szerette a közönség, akkor is amikor rosz formában volt, és akkor is amikor csillogott. Talán ő az egyetlen olyan játékos akinél nincs középút; őt vagy nagyon imádják-mint ahogy sztem még most is nagyon sokan-, vagy ki nem állhatják. Az utóbbiból azért elég kevés van a Barca közönségében....Bob8 írta:őt már soha nem fogják visszavárni akár nézőként sem...
Én is ezt mondtam pár hete,és teljesen igaz!Ki tudja Guardiola talán fel tudná rázni,meg az új igazolások és az új korszak talán felfrissíti.Zehii írta:
Erre garancia? Sztem a téli átigazolási szezonig itt kéne tartanunk mert új edző keze alatt lehet hogy villogna megint tom nincs rá semmi garancia de sztem megérné megpróbálni...