Én is ezt hallottam. Bár elég valószinűtlenül hangzik. Szerintem valami olyasmi embert kap maga mellé min [Hészkensz], mert nem annyira közéletű személyiség.MR.Barca írta:De én olyat is hallottam hogy Luis Enrique lesz Guardiola segédje.Mondjuk sok mindenki közül választhat Pep.
Josep Guardiola
- Varatrix
- Director del Fútbol
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ügy tünik, Luis Enrique elvállalja a B csapat irányitását.
Ezt most hogy csinálják? Txiki és Ingala tájékoztatják Guardiolát, hogy kiket igazolnak? Vagy Pep listáját teljesítik, és beszámolnak ez hogy halad?
Mert nekem az jött le, hogy Txikiék megvitatták ki kell a csapatnak, törekednek a leigazolásán, de nem kifejezetten az edző kérésére jönnek, bár speciel ebben az esetben Guardiolának is kellenek.
Vagy mondhatnám úgy is, hogy Mourinho nem-szerződtetésének az is az oka, hogy lényegéban akkor Txikinek nem sok munkája lett volna.

Mert nekem az jött le, hogy Txikiék megvitatták ki kell a csapatnak, törekednek a leigazolásán, de nem kifejezetten az edző kérésére jönnek, bár speciel ebben az esetben Guardiolának is kellenek.
Vagy mondhatnám úgy is, hogy Mourinho nem-szerződtetésének az is az oka, hogy lényegéban akkor Txikinek nem sok munkája lett volna.
-
- Jugador del Barça
Guardiola, campeón con el Barça B
Europa - FC Barcelona : 0-1
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Europa - FC Barcelona : 0-1
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
-
- Jugador d'estrella
Ez már Rijkaard idején is így volt.Egyszer Gerard-ot küldte haza,közvetlen a meccs előtt,mer lebukott telózás közbe.home írta:és azt sem értem, h telefonálni mért nem lehet majd meccs előtt és idegenben sem??:S
szerintem ez hülyeség...

A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
-
- Jugador d'estrella
Figyelj! Sztem ezek mögött az a régi módszer áll, hogy nagy megszorítások után, nem tudnak másra koncentrálni, csak a feladatukra...és ha már jönnek az eredmények, még mindíg a sok szigorból keveset engedni...akkor is maradhome írta:az azért vicces, hogy fegyelmet akar teremteni pl azzal, hogy nem hallgathatnak a buszon utazás közben mp3-at...ohh jajj...
HA ÉN nem hallgathatnék nekem [auto_cenzúra] lenne...én azzal szoktam versenyekre hangolódni...nem értem mi értelme ennek...
és azt sem értem, h telefonálni mért nem lehet majd meccs előtt és idegenben sem??:S
szerintem ez hülyeség...

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- home
- Jugador d'estrella
az azért vicces, hogy fegyelmet akar teremteni pl azzal, hogy nem hallgathatnak a buszon utazás közben mp3-at...ohh jajj...
HA ÉN nem hallgathatnék nekem [auto_cenzúra] lenne...én azzal szoktam versenyekre hangolódni...nem értem mi értelme ennek...
és azt sem értem, h telefonálni mért nem lehet majd meccs előtt és idegenben sem??:S
szerintem ez hülyeség...

szerintem ez hülyeség...
,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Teljesen egyetértek, Ten Cate az egy vérbeli edző /másodedző . mikor itt volt nem voltak ilyen botranyok a csapat körül stbstb. Nagyon jó lenne ha visszajönne,reménykedek benne és ő helyrerakná Dinho-t is.. 

FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Esélytelen. Jól elvan ő a "dollárpapa" mellett. Bár kétségtelen hasznunkra lenne a tudása.MichaaBee írta:Henk ten Cate...Dos Santos írta:most inkább egy tapasztalt másodedző kéne Pep mellé,akire felnéznek
Henk ten Cate...Dos Santos írta:most inkább egy tapasztalt másodedző kéne Pep mellé,akire felnéznek
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Jugador d'estrella
Én tényleg csípem az Enrique-t,de azért ne hogy már ő legyen a másodedző.Az egy dolog,hogy meghajtja a fiúkat,+Barca szív,meg stb...de egy komoly tétmeccs előtt mégis hogyan tudna segíteni Guardiola-nak,0 tapasztalattal?Vagy meccs közbe,ha hátrányba vannak a fiúk?Fiatal edző,lesz még bőven ideje bizonyítani.Akár a Barcába is,de most inkább egy tapasztalt másodedző kéne Pep mellé,akire felnéznek/vagy akitől éppen félnek a játékosok...de a szigor nem minden,kell a rutin,taktikai érettség,mer már így is eredmény kényszer alatt van a csapat.Bele se merek gondolni,mi lenne akkor, ha elkapna egy rossz szériát velük a csapat...elvesztenék a játékosok bizalmát,megszűnne a taktikai fegyelem,az edzői tisztelet...hogyan fognák meg őket?Akartok még egy ilyen évet,mint az idei?Replay írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 15749.html
Istenem, de nagy lenne, ha Luis Enrique is csatlakozna!!!
Az tuti, ha vki álmosan vagy gyengén játszana, beszaladna a pályára és felpofozná, hogy magához térjen
(...Persze ha mindez megvan Pep-ben,amit felsoroltam Enrique ellen,akkor az egész tárgytalan,és én is szívesen látom Lucho-t.De erre annyi esély van,mint nekem a lottó ötösre...)
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
-
- Llegenda del Barça
A SPORT-on is fent van...Hát, érdekes páros lenne az már biztos.Replay írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 15749.html
Az tuti, ha vki álmosan vagy gyengén játszana, beszaladna a pályára és felpofozná, hogy magához térjen
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 15749.html

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
1. Még nem nyerte meg a Barca B a bajnokságot, van még 1 meccs és csak 1 pont az előny.
2. Azzal hogy első helyen végez még nem jut fel automatikusan a csapat, lesz még rájátszás.
2. Azzal hogy első helyen végez még nem jut fel automatikusan a csapat, lesz még rájátszás.
Magabiztosan jutott vissza a Barca B a 3-ad osztályba.Guardiola hiába csak a 4.osztályban volt de oda is magabiztosságot hozott.Ide is elkellene.
Rijkaardnak meg még ennyi tapasztalata sem volt, amikor holland szövkap lett...Lesy írta:Guardiola meg megnyerte a harmadosztályt a Barca B-vel![]()

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ráadásul rögtön az első évében!Lesy írta:Guardiola meg megnyerte a harmadosztályt a Barca B-vel![]()

amúgy..én úgy tudom,hogy Jose másodeddző volt itt,de tény,hogy tolmács is volt!

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem csak tolmács volt a Barcánál?Zsolti írta:Mourinho azért volt előtte a Benfica meg a Leiria eddzője is,ráadásul volt a Barca másodeddzője is...úgyhogy azért bőven volt rutinja...szajko írta:Mourinho hol volt a Porto előtt nevét se halottam és Bl-t nyertek...és még hozzá kisebb,gyengébb csapattal most ez Pep is megteheti erősebb kerettel ha megfelelően fegyelmezi a játékosokat...
Majd kiderül,de reménykedjünk a legjobbakba!Csak a Barca! írta:szajko írta:hát lehet igazad van de azért gondolom nem sírnál ha jövőre Bl-t nyernénk
Hát persze, hogy nem, de azért arra szerintem nem sok esély van, de természetesen örülnék neki. Nagy bemutatkozás lenne Peptől.
Forca Barcaaa!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
szajko írta:hát lehet igazad van de azért gondolom nem sírnál ha jövőre Bl-t nyernénk
Hát persze, hogy nem, de azért arra szerintem nem sok esély van, de természetesen örülnék neki. Nagy bemutatkozás lenne Peptől.
hát lehet igazad van de azért gondolom nem sírnál ha jövőre Bl-t nyernénkCsak a Barca! írta:Jövőre még nem hiszem, hogy sok mindent nyerünk. A köv év majd a csapatépítésről fog szólni. De majd utána...szajko írta:
akkor,bocs,de akkor is van a Bl győzelemre esélye Pep-nek...ha rendet rak az öltözőn belül

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jövőre még nem hiszem, hogy sok mindent nyerünk. A köv év majd a csapatépítésről fog szólni. De majd utána...szajko írta:
akkor,bocs,de akkor is van a Bl győzelemre esélye Pep-nek...ha rendet rak az öltözőn belül