Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ezt hallottam. Bár elég valószinűtlenül hangzik. Szerintem valami olyasmi embert kap maga mellé min [Hészkensz], mert nem annyira közéletű személyiség.MR.Barca írta:De én olyat is hallottam hogy Luis Enrique lesz Guardiola segédje.Mondjuk sok mindenki közül választhat Pep.
Ez már Rijkaard idején is így volt.Egyszer Gerard-ot küldte haza,közvetlen a meccs előtt,mer lebukott telózás közbe.home írta:és azt sem értem, h telefonálni mért nem lehet majd meccs előtt és idegenben sem??:S
szerintem ez hülyeség...
Figyelj! Sztem ezek mögött az a régi módszer áll, hogy nagy megszorítások után, nem tudnak másra koncentrálni, csak a feladatukra...és ha már jönnek az eredmények, még mindíg a sok szigorból keveset engedni...akkor is maradhome írta:az azért vicces, hogy fegyelmet akar teremteni pl azzal, hogy nem hallgathatnak a buszon utazás közben mp3-at...ohh jajj...
HA ÉN nem hallgathatnék nekem [auto_cenzúra] lenne...én azzal szoktam versenyekre hangolódni...nem értem mi értelme ennek...
és azt sem értem, h telefonálni mért nem lehet majd meccs előtt és idegenben sem??:S
szerintem ez hülyeség...
Esélytelen. Jól elvan ő a "dollárpapa" mellett. Bár kétségtelen hasznunkra lenne a tudása.MichaaBee írta:Henk ten Cate...Dos Santos írta:most inkább egy tapasztalt másodedző kéne Pep mellé,akire felnéznek
Henk ten Cate...Dos Santos írta:most inkább egy tapasztalt másodedző kéne Pep mellé,akire felnéznek
Én tényleg csípem az Enrique-t,de azért ne hogy már ő legyen a másodedző.Az egy dolog,hogy meghajtja a fiúkat,+Barca szív,meg stb...de egy komoly tétmeccs előtt mégis hogyan tudna segíteni Guardiola-nak,0 tapasztalattal?Vagy meccs közbe,ha hátrányba vannak a fiúk?Fiatal edző,lesz még bőven ideje bizonyítani.Akár a Barcába is,de most inkább egy tapasztalt másodedző kéne Pep mellé,akire felnéznek/vagy akitől éppen félnek a játékosok...de a szigor nem minden,kell a rutin,taktikai érettség,mer már így is eredmény kényszer alatt van a csapat.Bele se merek gondolni,mi lenne akkor, ha elkapna egy rossz szériát velük a csapat...elvesztenék a játékosok bizalmát,megszűnne a taktikai fegyelem,az edzői tisztelet...hogyan fognák meg őket?Akartok még egy ilyen évet,mint az idei?Replay írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 15749.html
Istenem, de nagy lenne, ha Luis Enrique is csatlakozna!!!
Az tuti, ha vki álmosan vagy gyengén játszana, beszaladna a pályára és felpofozná, hogy magához térjen
A SPORT-on is fent van...Hát, érdekes páros lenne az már biztos.Replay írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 15749.html
Istenem, de nagy lenne, ha Luis Enrique is csatlakozna!!!
Az tuti, ha vki álmosan vagy gyengén játszana, beszaladna a pályára és felpofozná, hogy magához térjen
Rijkaardnak meg még ennyi tapasztalata sem volt, amikor holland szövkap lett...Lesy írta:Guardiola meg megnyerte a harmadosztályt a Barca B-vel![]()
Ráadásul rögtön az első évében!Lesy írta:Guardiola meg megnyerte a harmadosztályt a Barca B-vel![]()
Nem csak tolmács volt a Barcánál?Zsolti írta:Mourinho azért volt előtte a Benfica meg a Leiria eddzője is,ráadásul volt a Barca másodeddzője is...úgyhogy azért bőven volt rutinja...szajko írta:Mourinho hol volt a Porto előtt nevét se halottam és Bl-t nyertek...és még hozzá kisebb,gyengébb csapattal most ez Pep is megteheti erősebb kerettel ha megfelelően fegyelmezi a játékosokat...
Majd kiderül,de reménykedjünk a legjobbakba!Csak a Barca! írta:szajko írta:hát lehet igazad van de azért gondolom nem sírnál ha jövőre Bl-t nyernénk
Hát persze, hogy nem, de azért arra szerintem nem sok esély van, de természetesen örülnék neki. Nagy bemutatkozás lenne Peptől.
szajko írta:hát lehet igazad van de azért gondolom nem sírnál ha jövőre Bl-t nyernénk
hát lehet igazad van de azért gondolom nem sírnál ha jövőre Bl-t nyernénkCsak a Barca! írta:Jövőre még nem hiszem, hogy sok mindent nyerünk. A köv év majd a csapatépítésről fog szólni. De majd utána...szajko írta:
akkor,bocs,de akkor is van a Bl győzelemre esélye Pep-nek...ha rendet rak az öltözőn belül
Jövőre még nem hiszem, hogy sok mindent nyerünk. A köv év majd a csapatépítésről fog szólni. De majd utána...szajko írta:
akkor,bocs,de akkor is van a Bl győzelemre esélye Pep-nek...ha rendet rak az öltözőn belül