2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1. Igen, ez probléma, ha igy van.Varga Tamás írta:Oké, nem fér bele Pep elképzelésébe.
Csak két gondom van ezzel:
1. nem kaptunk rá semmilyen magyarázatot, sem szakmait, sem egyéb indokot.
2. ki fér bele az elképzelésébe? Kivel akarja pótolni? Ja, és ne Adebayorral jöjjön, mert elkap az idegbaj! A 4-5 szezon óta kiemelkedőt nyújtó Samut egy egyszezonos focistával akarja pótolni? Háááát, nagy merészség lenne.
Annyira igazad van, hogy eldöntöttem, megyek és orrba verem!Varga Tamás írta:Egyre inkább az az érzésem, hogy hatalmasat fogunk koppanni vele. Ez a legújabb nyilatkozata is vicc. Samu tavaly - sérülésekkel, ANK-val tűzdelt szezonjában is - több gólt lőtt, mint Henry a bajnokságban. És fiatalabb nem lesz a francia, csak öregebb. Az EB-n is egy rakás szerencsétlenség volt, még a kaput se nagyon találta el. Bojan előtt nagy tisztelettel vagyok, hatalmas tehetség, igazi gyémánt. Viszont még nagyon fiatal, ekkora terhet nem biztos, hogy el tud viselni. És mi van akkor, ha valamelyikük hosszabb időre - 1-2 hónapra - kidől. Kit állít be a helyére. Röhej ez az ember.
Ha tévedek, megkövetem, de nem bízom benne. Egyáltalán nem.
Én azt írtam, hogy ha az egyik kidől, akkor kit állít a helyére?.Benga írta:Azér merész dolog leröhejezni. Így szezon előtt. Valamit csak tud... a valószínűsége, hogy Henry és a másik valaki egyszerre dől ki elég kicsi. És úgyis tudunk játszani, hogy csak egyikük egészséges.
Eto'o előző szezonbeli teljesitményére nem lehet panasz.Varga Tamás írta:Egyre inkább az az érzésem, hogy hatalmasat fogunk koppanni vele. Ez a legújabb nyilatkozata is vicc. Samu tavaly - sérülésekkel, ANK-val tűzdelt szezonjában is - több gólt lőtt, mint Henry a bajnokságban. És fiatalabb nem lesz a francia, csak öregebb. Az EB-n is egy rakás szerencsétlenség volt, még a kaput se nagyon találta el. Bojan előtt nagy tisztelettel vagyok, hatalmas tehetség, igazi gyémánt. Viszont még nagyon fiatal, ekkora terhet nem biztos, hogy el tud viselni. És mi van akkor, ha valamelyikük hosszabb időre - 1-2 hónapra - kidől. Kit állít be a helyére. Röhej ez az ember.
Ha tévedek, megkövetem, de nem bízom benne. Egyáltalán nem.
miután játékosként volt pár évet a Barcánál, szerint mondhatja ezt...Perrero írta:bárki az elnök, nem sz.patták az edzőtMosquito írta:„Legyenek bármilyen választások, a szavazati jogunkkal élnünk kell. Az nagyon jó, ha magas a részvétel, nem csak én, mindenki azt mondta, hogy minél többen voksolnak, annál jobb" - érvelt a vezetőedző, majd így folytatta. „Tudom, hogy a klub erős, nagy és az edzőt mindig támogatták, legyen szó bármely elnökségről."
Nem egy ilyen nyilatkozatot várnék el egy olyan edzőtől akit most nevezett ki az elnökség.
Miért nem tetszik az amit mondott?Mosquito írta:„Legyenek bármilyen választások, a szavazati jogunkkal élnünk kell. Az nagyon jó, ha magas a részvétel, nem csak én, mindenki azt mondta, hogy minél többen voksolnak, annál jobb" - érvelt a vezetőedző, majd így folytatta. „Tudom, hogy a klub erős, nagy és az edzőt mindig támogatták, legyen szó bármely elnökségről."
Nem egy ilyen nyilatkozatot várnék el egy olyan edzőtől akit most nevezett ki az elnökség.
Szerintem ebbe semmi nincs. Nem értelmezted félre? A klubot méltatja.Mosquito írta:„Legyenek bármilyen választások, a szavazati jogunkkal élnünk kell. Az nagyon jó, ha magas a részvétel, nem csak én, mindenki azt mondta, hogy minél többen voksolnak, annál jobb" - érvelt a vezetőedző, majd így folytatta. „Tudom, hogy a klub erős, nagy és az edzőt mindig támogatták, legyen szó bármely elnökségről."
A két középső középályás sztem kevés nagyon. Idén 3-al játszottunk, igy is gyakran atrohantak a középpályán. Max akkor tudnám elképzelni ezt a felálást, ha Touré és Keita lennének a belső középpályások.vaLe5 írta:Figyeljetek szerintem ahoz hogy a mai footballban eredményes és látványos támadó játékot tudjunk játszani nélkülözheteten 2 szélső középpályás , az egyik Silva lenne az rendben a ba oldalon , a másik oldalt meg Arsavin , lehet hogy Soriano ezért hangsújozta hogy végre megmutatta hogy szélsőként is jó... 4-4-2 de nem a cselzi féle... szabadságot kapnának a támadójátékban a középpájások és a védekezésben is kivennék a részüket a támadók.
--------------------------V.Valdes?----------------------------------
---------------puyol--------------------cesares---------------------
-dani alves----------------------------------------------abidal------
------------------------------toure-----------------------------------
-arsavin/silva/messi-----xavi/iniesta-------silva/arsavin/ini.--
---------Messi/roni![]()
------------------------------------------
-----------------------------------Henry/adebayor/bojan----------
jójó igazatok van....kicsit elhamarkodta...LG írta:Ezzel a csapattal meccset se lehetne nyerni. 3 védős játékhoz 3 jó közepső védő kell, és két szélső középpályásnak kéne lennie Alvesékneklopakodo írta:sztem egy 3-2-1-2-2 is jó lenne.így:
Valdés/Akinfeev
Alves Puyo Abidal
Keita/Xavi Touré
Van der Vaart
Messi Silva
Adebayor Henry
Ezzel a caspattal bl-t is lehetne nyerni :twisted:simáán
Ezzel a csapattal meccset se lehetne nyerni. 3 védős játékhoz 3 jó közepső védő kell, és két szélső középpályásnak kéne lennie Alvesékneklopakodo írta:sztem egy 3-2-1-2-2 is jó lenne.így:
Valdés/Akinfeev
Alves Puyo Abidal
Keita/Xavi Touré
Van der Vaart
Messi Silva
Adebayor Henry
Ezzel a caspattal bl-t is lehetne nyerni :twisted:simáán