Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,csak abban a keretben ott volt egy top formában játszó Deco,R10,Eto'o és Messi is már felnőtt keret tagja volt. Mellettük ott volt Xavi,Iniesta és Puyol,akik minden szezonban odateszik magukat és még ott volt van Bommel,Larsson( két gólpassz BL döntőn ) és van Bronckhorstbarca0417 írta:a 2005-06-os keret is gyengébb volt mint az idei,07-08-as, és még sérülések is voltak és mégis nyertünk bl-t meg bajnokságot.
a 2005-06-os keret is gyengébb volt mint az idei,07-08-as, és még sérülések is voltak és mégis nyertünk bl-t meg bajnokságot.bnorbi82 írta:Henry 31 éves és egyre jobb lesz? Amúgy nem ők játszottak az előző szezonban is? Nem velük volt ilyen a Barca? Attól, hogy jött Hleb meg Keita nem hiszem, hogy sokat erősödött volna a csapat. R10, Deco, Eto'o meg megy. Tud valaki valami csodafiúról, akit Barca le akar igazolni? Tavalyinál gyengébb kerettel hozzávágni a 2009es szezonnak nem jó előjel.
R10 már egy nagy Semmi, R9 nem hosszabított, Pirlo kiöregedett de még nem rossz, Pato még fiatal de jó, És Kaka a legjobb (CSAK A MILANBAN) ..Vagyis Pato és Kaka meg talán Pirlo...Nálunk meg Henry aki egyre jobb, Messi egy király, Bojan is jó, és még nincs vége az Átigazolási szezonnak, de ha vége lenne akkor is maradna egy Eto'o aki csak azért nem volt olyan jó mert sérült volt...bnorbi82 írta: És akkor ki fog játszani? Szó szerint játszani? Milánnál nagy csapat lesz, Pato, Kaka, R10, R9, Pirlo...
Ezt mondom Én is menjen, Deco már elment, R10 is csak még nem hivatalos. Eto'o is el fog, nem hiszem, hogy sokáig tűri a nem kellesz témát. Meg majd, ha nem tetszik Messi Pep-nek, Ő is mehet, nem kell. Hogy jönnek helyette jobbak, kire gondoltál? Neves kivételével, mert Ő tényleg egy jó kis játékos.stefanl10 írta: Barátom!
Az már elég régen volt h ronnie etoo és deco csinálta a barca játékát egészen pontosan 2006-ban. azóta semmi ezért most véltani kell ezeket a játékosokat el kell adni és jönnek helyette jobbak. ha ronnie menni akar had menjen és deco is. És jővőre majd iniesta fogja csinálni játékot xavival.De azért etoo távozásának én sem örülnék
Barátom!bnorbi82 írta:Barátom, nem hordtam le sem Iniesta-t, sem mást. Csak Én szerintem R10, Deco, Eto'o, Messi volt a barca 4 legjobb játékosa, ebből most 3 távozik. Láttam már olyar, hogy egy real drukker roni, eto'o vagy messi miatt barca meccset nézett. Iniesta miatt senki nem fogja megnézni, pedig egy nagyon jó játékos és szerintem a leghasznosabb a játéka. Ok, hogy csapatjáték, ezért nem mindegy milyen emberekből áll a csapat.Varatrix írta: Barátom
Nem is csak az hogy aranylabdában méred a football tudást, de elfelejted hogy ez egy csapat játék. Azért mert Iniesta nem Joga Bonito király, nem kell lehordani ! Amúgy minden játékos aki megkapta az aranylabdát, vissza esett. Gyakorlatilag kivétel nélkül (Pláne Ronee)![]()
Barátom, nem hordtam le sem Iniesta-t, sem mást. Csak Én szerintem R10, Deco, Eto'o, Messi volt a barca 4 legjobb játékosa, ebből most 3 távozik. Láttam már olyar, hogy egy real drukker roni, eto'o vagy messi miatt barca meccset nézett. Iniesta miatt senki nem fogja megnézni, pedig egy nagyon jó játékos és szerintem a leghasznosabb a játéka. Ok, hogy csapatjáték, ezért nem mindegy milyen emberekből áll a csapat.Varatrix írta:Barátombnorbi82 írta:Veled nem értek egyet. Itt a focit R10, Deco, Eto'o, Messi csinálta. Henry, Iniesta mikor volt aranylabda közelében? Talán Henry, ő sem mostanában.
Nem is csak az hogy aranylabdában méred a football tudást, de elfelejted hogy ez egy csapat játék. Azért mert Iniesta nem Joga Bonito király, nem kell lehordani ! Amúgy minden játékos aki megkapta az aranylabdát, vissza esett. Gyakorlatilag kivétel nélkül (Pláne Ronee)![]()
Barátombnorbi82 írta:Veled nem értek egyet. Itt a focit R10, Deco, Eto'o, Messi csinálta. Henry, Iniesta mikor volt aranylabda közelében? Talán Henry, ő sem mostanában.
Te az aranylabdával méred le hogy ki játsza a focit?bnorbi82 írta: Veled nem értek egyet. Itt a focit R10, Deco, Eto'o, Messi csinálta. Henry, Iniesta mikor volt aranylabda közelében? Talán Henry, ő sem mostanában.
Veled nem értek egyet. Itt a focit R10, Deco, Eto'o, Messi csinálta. Henry, Iniesta mikor volt aranylabda közelében? Talán Henry, ő sem mostanában.Mosquito írta:Na ne röhögtess már! Mit jössz itt Henry szezonjával, amikor Kaka-nak és R9-nek se volt jobb idénye? Egyébként sem erről volt szó.bnorbi82 írta:Henry egy nagy nulla volt a szezonban, régen meg az egyik legjobb csatár a világon, iniesta ügyes gyerek már 5 éve, Bojan meg, hogy zseni lenne, ne viccelj. Messi a zseni.
És akkor ki fog játszani? Szó szerint játszani?-tetted fel a kérdést.
Hát Henry, Iniesta, Messi sokkal inkább játszák a focit, mint Kaka, R9 és Pirlo.
Bojan-nak is vannak olyan megmozdulásai amit még a foci közben capoeirazo brazilok is megirigyelhetnek. Nem mellékesen meg mind a 2 csapat jelenlegi összes játékosánál nagyobb spíler lesz, ha sérülések vagy a rossz "menedzsment" nem teszi tönkre a karrierjét.
Na ne röhögtess már! Mit jössz itt Henry szezonjával, amikor Kaka-nak és R9-nek se volt jobb idénye? Egyébként sem erről volt szó.bnorbi82 írta:Henry egy nagy nulla volt a szezonban, régen meg az egyik legjobb csatár a világon, iniesta ügyes gyerek már 5 éve, Bojan meg, hogy zseni lenne, ne viccelj. Messi a zseni.
Messi a zseniális, Bojan csak nagyszerű. Henry pedig egész jó volt ahhoz képest, hogy első szezonja volt csak.bnorbi82 írta:Ez az egy biztos, ősszel mindenki meglátja.MQuC írta:Nem állok le vitázni. Mindenki úgy látja ,ahogy akarja. Majd meglátod te is
Ez az egy biztos, ősszel mindenki meglátja.MQuC írta:Nem állok le vitázni. Mindenki úgy látja ,ahogy akarja. Majd meglátod te is
Henry egy nagy nulla volt a szezonban, régen meg az egyik legjobb csatár a világon, iniesta ügyes gyerek már 5 éve, Bojan meg, hogy zseni lenne, ne viccelj. Messi a zseni.MQuC írta:Hát norbi nemtudom te miről beszélsz. Ini simán pótolta soxor Dinhot. Henryről is tudjuk, hogy milyen kvalitású játékos... Bojan meg.... egyszerűen zseni. Aki ennyi gólt termel, azt nem lehet megszólni.
Azért, mert ne mbrazilok, még tudnak játszani (támadófocit játszani). Ne légy elfogult.
Messi kivételével erősen kétlem.Mosquito írta:Hát azért a Messi, Iniesta, Henry, Bojan négyes is tudja úgy játszani a focit ahogy a milános kollégáik.bnorbi82 írta:És akkor ki fog játszani? Szó szerint játszani? Milánnál nagy csapat lesz, Pato, Kaka, R10, R9, Pirlo...
Hát azért a Messi, Iniesta, Henry, Bojan négyes is tudja úgy játszani a focit ahogy a milános kollégáik.bnorbi82 írta:És akkor ki fog játszani? Szó szerint játszani? Milánnál nagy csapat lesz, Pato, Kaka, R10, R9, Pirlo...