Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Le is nyilatkozták a játékosok, hogy az erőnléti edzések semmire nem elegek. Előbb Giuly miután átment Rómába és volt egy kis viszonyítási alapja, aztán pont Abidal a szezon végén. Csak a többiek úgy ahogy még akartak, ezért annyira nem volt látványos a leépülés, mint Ronaldinhonál.Varga Tamás írta:Így van. A legjobban ez a fajta 'fizikai leépülés' Eric Abidalon volt megfigyelhető. Amíg a lyoni erő tartott, addig ment, aztán a félidőtől kezdve fokozatosan épült le. És ez nagy mértékben a szakmai-erőnléti stáb sara, felelőssége is. Szerintem.antiimperialista írta: Ezt nár most lehet tudni. A nem megfelelő edzések miatt. Nem csak ő lassult le, a csapat nagy részére igaz volt ez. Egy időben például az is feltűnő volt, hogy nem bírták erővel a meccsek végét. Idén pedig figyeltem a játékosok mozgását. Volt olyan, akin látszott, hogy menne, csak nem nagyon haladt.
Igazatok van, én is Abidalnál vettem észre,hogy amilyen fizikai adottságai vannak,nem tudta a bajnokság során megfelelően kamatoztatni ezt. De nem a saját hibájából.Varga Tamás írta: Így van. A legjobban ez a fajta 'fizikai leépülés' Eric Abidalon volt megfigyelhető. Amíg a lyoni erő tartott, addig ment, aztán a félidőtől kezdve fokozatosan épült le. És ez nagy mértékben a szakmai-erőnléti stáb sara, felelőssége is. Szerintem.
Így van. A legjobban ez a fajta 'fizikai leépülés' Eric Abidalon volt megfigyelhető. Amíg a lyoni erő tartott, addig ment, aztán a félidőtől kezdve fokozatosan épült le. És ez nagy mértékben a szakmai-erőnléti stáb sara, felelőssége is. Szerintem.antiimperialista írta:Ezt nár most lehet tudni. A nem megfelelő edzések miatt. Nem csak ő lassult le, a csapat nagy részére igaz volt ez. Egy időben például az is feltűnő volt, hogy nem bírták erővel a meccsek végét. Idén pedig figyeltem a játékosok mozgását. Volt olyan, akin látszott, hogy menne, csak nem nagyon haladt.Rivaldo11 írta:Egyszer tán megtudjuk, miért lassult le egyik napról a másikra, és vesztette el a rá jellemző stílust...
Ezt nár most lehet tudni. A nem megfelelő edzések miatt. Nem csak ő lassult le, a csapat nagy részére igaz volt ez. Egy időben például az is feltűnő volt, hogy nem bírták erővel a meccsek végét. Idén pedig figyeltem a játékosok mozgását. Volt olyan, akin látszott, hogy menne, csak nem nagyon haladt.Rivaldo11 írta:Egyszer tán megtudjuk, miért lassult le egyik napról a másikra, és vesztette el a rá jellemző stílust...
én nem tudnám végig nézni h a barca ellen jáccikvilmso94 írta:Master19 írta:Én csak annak örülök hogy legalább nem játszik majd a Barca ellen...legalábbis a következő szezonban nem!Szörnyű lenne nézni ahogy a Barca ellen játszik...
![]()
Ja ez igaz . Jó hogy nem játszik a barca ellen . Mondjuk egyszer úgyis fog;
Ez az én véleményemet tükrözi,nem írtam,h vki szerint Angliában visszatért volna a régi R10,csupán leírtam,hogy szerintem függetlenül,h hova is megy,már nem lesz a régiRobi_Santiago7 írta:senki sem mondta h angliában vossza fog térniozsimiki írta:Számomra a legrosszabb történt...áron alúl adtuk el (City ajánlatához képest feltétlen) ,és pont milánba ment,szépen összehoztuk![]()
Szntem nem fog visszatérni a régi Dinho. Angliában sem tért volna vissza.
Master19 írta:Én csak annak örülök hogy legalább nem játszik majd a Barca ellen...legalábbis a következő szezonban nem!Szörnyű lenne nézni ahogy a Barca ellen játszik...
![]()
senki sem mondta h angliában vossza fog térniozsimiki írta:Számomra a legrosszabb történt...áron alúl adtuk el (City ajánlatához képest feltétlen) ,és pont milánba ment,szépen összehoztuk![]()
Szntem nem fog visszatérni a régi Dinho. Angliában sem tért volna vissza.
Robi_Santiago7 írta:szerintetek most h ronaldinho a milanba igazolt itt ki lesz a 10-es meg a milanban is ronnie lesz a 10es vagy seedorf
Hát ilyen már nem lesz sajnos !!! Vége. Ronnie elment a barcától.Robi_Santiago7 írta:Emlékszik vki az idei sevilla elleni meccsre amikor ronnie és alvés mentek ölelkezni alvés adott rá lehetőséget h egy klubban is történhessen ilyen de nem lett![]()