2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt már egyszer megtémáztuk és arra jutottunk hogy vicc az egész , már ott kezdődött hogy ez a hír a smasungsportról származott , ha jól emlékszem.kennyke04 írta:bocs, tényleg nem szoktam ezzel foglalkozni, de olvastam egy fórumon h messi barátnője luciana salazar?? ez tényleg igaz? mert a "barátom" egy közös képet sem adott ki, de azért érdekelne h tényleg ilyen izlés ficama van szegénykémnek?mert akkor már inkább nem szeretnék vele beszélgetni, neh "csalódjak", inkább csak sörömet szorítva drukkolok neki innen és ugy képzelem el amilyennek akarom
(pl. c.ronaldo-t nagyon fel kapták a bnőjével h ribi, de ez a nő is az, ezért csodálkozom h közös képet nem láttam még, és nem hinném h messi ilyen
) előre is thx a választ
edit: természetesen ez csak amolyan álom h beszélgetés, de hát kinek nincs
Ronni megtette a magáét, besokalt, bulizott, a csapattársak előtt lejáratta magát... muszáj volt váltania... az hogy nem a Citynek adták az emberileg érthető anyagilga belefért? Ők tudják...haze71 írta: Egy kicsit OFF Messi kapcsán:
Érthetetlen dolgok történnek itt mostanában.
Ronnival (aki cserben hagyott mindannyiunkat) jófejségből lojálisak, Messivel meg szívóznak.
Ide hozzák a csúcsformáján túl levezetni Henryt, Eto'o-t meg - aki ontja a(z akció)gólokat - el akarják küldeni.
Vesznek vagy öt hátvédet, de fazont adó irányítót nem.
A pártoló tagok több, mint 50%a nem bízik már Laportában, de ő magától mégsem mond le. (Az edzőválasztást még nem sorolom a "bakik közé", bár nem nagyon értem, hogy sikerült ezt a vátozatot véghez vinni)
Eladják bagóért Decot és Dos Santost.
Komolyan mondom, ezek nem normálisak!!!
Abba pedig bele se merek gondolni, mi lesz, ha 5-én/6-án a Sportdöntőbíróság a Barcelonának adna igazat, és köteleznék a csapathoz való visszatérésre. Lehet, hogy a közeljövőben meghallgatnék egy más csapat felől érkező ajánlatot. egyik percben isten vagyok, a másik percben meg keresztbe tesznek nekem. Nem helyénvaló a Klub viselkedése, és Laporta hozzáállását embertelennek, és antipatikusnak találom.ozsimiki írta:Én Argentin válogatottat sose szerettem, DE:
Akármekkora Barcás is vagyok, minden egyes focistának előrébb kell álljon a szívében saját nemzetének csapata,mint a klubbé,ahogy lenni is szokott. Messit teljesen megértem,Laportáéket részben,hiszen ők magasról tesznek ezekre,úgy tűnik(ez nem is tetszik)
Az a gond,h hiába megy Messi mégis az Olimpiára,benne lesz a vezetőség hozzáállása...nem azt írom,h menni fog hamarosan Barcelonából,de ez nem jött jól senkinek sem az égvilágon. Nagyon buta lépés volt,h a fifa döntötte el az ügyet,és nem tartották tiszteletben Messi-teljesen érthető,és reális- akartát. csak remélni tudom,h nem üt vissza se mostanában,sem a jövőben.
Lionak pedig sok sikert Pekingben!
Egy kicsit OFF Messi kapcsán:barcafan0911 írta:Legszivesebben fejbe rugdosnám az egész barca vezetőségét.
Hogy lehetnek ekkora majmok hogy leót ennyire nem akarják elengedni.
A végén figyeljétek meg annyira megromlik messinek a viszonya a klubbal hogy jövőre itt hagy minket, továbbá meg nem messiből áll a csapat, a bl selejtezőt még a b csapatunk is hozná.![]()
![]()
ez szép valami ilyesmin gondolkodtam énis....miihii írta:Laportáék szerint igen:inkább a "főállásában" tevékenykedjen és ha gond van,akkor itthon történt,nem a "másodállásában".cps46 írta: Miért is? Barça mezben jobb megsérülni, mint argentinban?
Laportáék szerint igen:inkább a "főállásában" tevékenykedjen és ha gond van,akkor itthon történt,nem a "másodállásában".cps46 írta: Miért is? Barça mezben jobb megsérülni, mint argentinban?
Miért is? Barça mezben jobb megsérülni, mint argentinban?Valbali írta:Pontosan, a bajnokság rajtjára már ittlesz(aug31), a BL selejtezőt nélküle is abszolválnunk kell, sztem igazából az a vezetőség legnagyobb baja, hogy fenn áll annak a veszélye, hogy megsérül, és nemjátszhat a Barcában 2-3 hónapig. Igaz, hogy nálunk is megsérülhetne, de az mégis más...
Teljes mértékben egyetértek!miihii írta:2 lehetőségünk van:matyi02 írta:Skacok leírná valaki a lehetséges lehetőségeket a bl-ben?!
MEGNYERJÜK v nem nyerjük meg![]()
Skacok leírná valaki a lehetséges lehetőségeket a bl-ben?!socio66 írta:szerintem ha megnézzük a lehetséges ellenfeleinket a Bl-ben,akkor nem sok félnivalónk van.. nem hiszem hogy ekkora szükségünk lenne Messire mint amekkora ügy lett ebből..btom92 írta:hát persze én se örülök h Messi megy az olimpára de szerintem ell kell engedni olimpia csak 4 évente van,persze fontos a BL de ez nemzetközi nem klub szinten megy és szerintem boldogulunk Mesi nélkül a többiek is jok.(persze nyugottab vagyok ha tudom h Messi is játszik)bár nagyon remélem h olimpián nem sérül le mert az katasztrofa lenne.TEHÁT HAJRÁ ARGENTIA AZ OLIMPÁN ÉS MI HAMARABB VÁRJUK VISSZA MESSIT!!