2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én nem utálom, csupán nem tartom olyan jónak a teljesítményét, mint a többség.noname írta:Tegnap sztem egyik védőnk se volt vmi jó.Pique is hibázott(gondolom az utálói már 2 oldal óta ezt tárgyalják),Puyolt rendszerint lefutották, Marquez se volt mindig a helyzet magaslatán.A Valencia ellen Caceres kéne kezdjen vki helyett, mert így nagyon lassú a védelmünk.
Az igazság kedvéért nem veszed elő Marquezt, pedig az utóbbi két-három meccsén nem egy hibája volt. De mondjuk a Capitano mellett is tettek labdát kapura.Varga Tamás írta:A Sevilla tegnapi egyetlen 100%-os gólhelyzete, Kanouté kapufája is neki volt köszönhető. Sajnos, a lestaktikát sem sikerült elsajátítania. Sikeresen bennragadt, így nem maradt lesen Fredi.
Az igazság kedvéért.
Sajnos nem láttam a meccset, de azt állitom, h naon tehetséges védő és azt is, h most van olyan jó, mint Puyi v Rafa. Ebben biztos vok.Bányász írta:Az igazság kedvéért ha jól emlékszem akkor volt olyan szitu amikor meg Marquez vagy Puyol ragadt bent...csak azt meg lefújták lesnek....Varga Tamás írta:A Sevilla tegnapi egyetlen 100%-os gólhelyzete, Kanouté kapufája is neki volt köszönhető. Sajnos, a lestaktikát sem sikerült elsajátítania. Sikeresen bennragadt, így nem maradt lesen Fredi.
Az igazság kedvéért.
Most szvsz olyan dologért kritizálod ami miatt nem kell.Vagyis lehet de nem érdemes mert gól lett?Nem.Más is elkövette ez a hibát?El.
Na mindegy...nem én vagy más foglak meggyőzni Piquevel kapcsolatban és nem is nekünk kell.
Remélem bebizonyítja Neked,h hiba volt leírni!
Az igazság kedvéért ha jól emlékszem akkor volt olyan szitu amikor meg Marquez vagy Puyol ragadt bent...csak azt meg lefújták lesnek....Varga Tamás írta:A Sevilla tegnapi egyetlen 100%-os gólhelyzete, Kanouté kapufája is neki volt köszönhető. Sajnos, a lestaktikát sem sikerült elsajátítania. Sikeresen bennragadt, így nem maradt lesen Fredi.
Az igazság kedvéért.
Az amúgyis 16-oson kívül volt és Uchét lökte meg.Bányász írta:.(érdekes,h a Real meccsen hasonló szituban két kézzel lökte fel a csávót Pepe de akkor a kommentátor nem károgott tizit)
Igazából az a mérvadó szerintem,h helyzeti előnyben volt vele szemben Kanoute.És szvsz félig meddig hátulról lökte Pique az meg már nem annyira test a test ellen mint amikor két váll találkozik.Szerintem ez egy tipikusan olyan szabálytalanság volt amit mezőnybe simán befújnak de azért büntetőt nem ér.(érdekes,h a Real meccsen hasonló szituban két kézzel lökte fel a csávót Pepe de akkor a kommentátor nem károgott tizit)barca99 írta:Mondjuk nekem a szabályok sem egészen világosak. Váll a váll ellen az szabályos vagy szabálytalan? Mert tény, hogy Kanouté jobb helyzetben volt, és hogy Piqué-t nem érdkelte a labda, de test-test harc volt, Fredi meg nem nagyon akart talpon maradni...
Egyetértek,de hozzátenném hogy PIquének nem most jött el az ideje és még biztosabbnak találom a Puyol,Márquez tengelyt de majd neki is eljön az ideje.Egy biztos mellette van Puyol aki az egyik ha nem A legjobb a posztján így őt látva mindenképpen tanulhat ,fejlődhet.gekkodan írta:Amennyi hibát ejtett, azt legalább annyi szereléssel korigálta. Nem játszott hiba nélkül, de tegnap nagyon elégedett voltam vele.
Jó persze, de mindenkinek vannak hibái, ha csak a csatárokat nézzük, Messi 15x adta el a labdát, persze az ott belefér. Piqué kollégának még rutin kell. Egyébként én is meg voltam vele elégedve. viszont Puyol talán nem illik most már ebbe a balhátvédes dologba, oda inkább Cácerest erőltetném, mert ügyes, gyors, technikás. Következő meccsen mindenképp Puyol-Marquez belső védőpárossal kezdenék, és nem azért, mert nem vagyok megelégedve Piquével.barca99 írta:Nem is egy...De amíg nem tudja kihasználni az ellenfél, addig belefér.
Én is ezt szerettem volna írni a napokban. Pár meccsen megnéztem és valóban ő vezetett 10feletti labdaszerzéssel.Primitive írta:Nem tudom, hogy nektek feltűnt e ez, de általában Piqué a legjobb labdaszerző, ami a Barcelonát illeti.
Ez azért nem kis dolog...
ennyi, ezt írtam én is. óriási potenciált látok abban a srácban, piké meg max cserének..Zsolti írta:jó..mert akkor nem volt más..most meg lenne basszus...Caceres,aki kb fényévekkel jobb ott figyel a padon.
jó..mert akkor nem volt más..most meg lenne basszus...Caceres,aki kb fényévekkel jobb ott figyel a padon.menczel írta:Azért mert egyszer elpaszolta magát most leszedik rola a keresztvizet... tipikus. bezzeg ha golt fejelt volna amihez közel volt rögötn más lenne a helyzet. emlékeztetném a kételkedöket hogy anno puyol hogy kezdte. én elégedett vagyok piquével, sok sikert neki igy tovább.
Mi volt a hibája?doki írta:A kapott gól előtti hibájától eltekintve meg vagyok vele elégedve.