2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek. Már a végén én szégyelltem magam. Amikor elesett, már láttam, hogy pár percen belül felugrik. Teljesen felesleges volt a nagy belmondo-féle alakítás.lionelmessi19 írta:Szerintem nincs két játékos rajta kívül a világon, aki így fetreng a semmiért.Mikaos írta:Bocsássatok meg, de.....Alves mikor színészkedett?
Amikor felrúgta Villa, vagy amikor felrúgta del Horno?
![]()
Vagy az utána lévő fetrengéseire gondoltok? Ezt minden 2. játékos eljátssza szerintem.
Amennyiben csak a játéka ezen részéről beszélünk, szánalmas. Ettől függetlenül jókat mosolygok rajta.
Szerintem nincs két játékos rajta kívül a világon, aki így fetreng a semmiért.Mikaos írta:Bocsássatok meg, de.....Alves mikor színészkedett?
![]()
Vagy az utána lévő fetrengéseire gondoltok? Ezt minden 2. játékos eljátssza szerintem.
Pontosan. Minden 2. játékos színészkedik. Csak Alves már mesterien.Mikaos írta:Bocsássatok meg, de.....Alves mikor színészkedett?
![]()
Mindig is mondtam én hogy nagy színészünk ő.kovinho írta:Hatalmasat játszott, a meccs legjobbja.
Még a színészi képességeit is megmutatta.
Azért én annak a színeszkedésnek nem örülökkovinho írta:Hatalmasat játszott, a meccs legjobbja.
Még a színészi képességeit is megmutatta.
Valóban. Kevés játékos van aki elsírja magát távozás esetén és nála ez megtörtént, nagyon nagyra is becsülön emberileg ezért.Bányász írta:Azért ebbe nem vagyok biztos...nem haragba vált el a Sevillától.Amit bizonyít a búcsúzó sajtótájékoztató.Replay írta: Ismerve a Sevilla drukkereit, azonnal megkóstolják majd, ha csak lesz vmi rossz mozdulata.
Nem érdemli meg,h bántsák.Ha azt lezs amit mondasz akkor óriási szemét népség szvsz.
Azért ebbe nem vagyok biztos...nem haragba vált el a Sevillától.Amit bizonyít a búcsúzó sajtótájékoztató.Replay írta: Ismerve a Sevilla drukkereit, azonnal megkóstolják majd, ha csak lesz vmi rossz mozdulata.