2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Provokálni nem tudom minek jársz ide, ha meg komolyan gondoltad akkor meg e-l-n-é-z-é-s-t.adrenalin írta:...
adrenalin írta:Elmegy a srác nem az, de számos hibája van, ami gátolja abban hogy nagy játékos válljon belőle, néhányat említenék.
NEGATÍVUMOK:
Helyezkedés - Szerintem nincs ezzel semmi baj, mindig meg lehet találni a labdával, és jól mozog üresbe.
Fejlődnie kell - Nem tudom hova jutna, ha tovább fejlődne, de nincs ellenemre a dolog.
Tökéletesítés - Nem értem mire gondolsz.
Önző - Ha nem lett volna önző, akkor lehet, hogy most sokkal kevesebb pontunk lenne. Amíg ilyen jó százalékban használja ki a helyzeteit, addig lehet önző. Egyébként rengeteg passzol.
Fejelés - Ezt te sem gondolod komolyan.
Jobb láb - Itt egy picit még javulhatna.
Állóképesség - Ha kell végighajt akármennyi mérkőzést.
Frizura -![]()
![]()
A világ jelenlegi legjobb játékosáról beszélsz.
Szerintem már nagy játékos. Szerinted nem? Középszintü kis senki?adrenalin írta:Elmegy a srác nem az, de számos hibája van, ami gátolja abban hogy nagy játékos válljon belőle, néhányat említenék.
Nem nem nem! Figyelj, én erre azt mondom, a MC kit NEM akar leigazolni?palesz77 írta:http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... tar-lionel
hogy ezek mindenkit le akarnak igazolniremélem kacsa, vagy ha nem, nem megy, amibe biztos vagyok
![]()
![]()
tegnap szép gólt lőtt amúgy
17-et lőtt a bajnokságban, 5-öt a bl-ben és ugyanennyit a kupában, szóval összesen 27-et.Barcaman14 írta:Sajnos ahogy a csapat teljesitménye leromlott némileg az utobbi napokban ugy messié is!!egyébként meg sztem hamarodan ismét formába lendül és az majd feldobjaa csapatot is!!
Amugy vki megtudja mondani hány golnál jár eddig az idénybén az összes sorozatot tekintve?,Meghogy melyik sorozatban mennyit lőtt??Köszi
Mi az, h Messi kezd visszatérni?Messike írta:Szép volt MESSI!!!Végre kezd visszatérni...sőt...!!Nem tudjátok, mit mutogatott a szép "kis" gólja után???
![]()
Meg azért Pintonak is köszönhető a továbbjutás.........ügyi volt![]()
LG írta:Azért most már villantott 1-2 dolgot, a gólja is pazar volt. Vele azthiszem nem lesz gond, számithatunk rá.
A Lyon meccs ellen, ha jól emlékszem Chris a Lyon hátvédje lekevert neki egyet. Nem engedte, hogy elfusson mellette és belekapott az arcába.Zokneenho írta:sziasztok!
Tegnap Messi jobb szeme alatt mi volt az a monokli?:O
Rendszeresen böngészek nem egy Barca-és Messi-fan-folyamatosan frissülő honlapot(ráadásul nem egy Barca fan van körülöttem),de erről nem hallottam.Lehet már leírtátok,de nem érek rá olvasgatni:(
Ha valaki leírná,megköszönném.
incredible is nothing.Henry forever írta:Tény, hogy világsztárok vannak. De szerintem túlzás az ami mondasz. Megnézném például Keita-t ahogy végigszalonozza a pályát
ehhez hozzátéve: A Barca kezdőjében sőt még a cserepadon is világsztárok vannak. Ők mindannyian el tudnak dönteni 1enként meccseket akár.Henry forever írta:Nem Messi-nek kell kell a hátán vinnie a csapatot. Vannak rajta kívül még 9-en a mezőnyben, igenis Xavi, Yaya és Eto'o is képes kiemelkedő teljesítményre, akkár meccset eldöntő teljesítményre is. Ezzel nem Messi ellen akarok beszélni, csak az Ő válláról kellene levenni a terhet, hogy mindenki rá számít. A mai meccsen én is számítok tőle egy gólra, hogy ismét a megszokott Messit láthassuk.